στεργίου νάκης είναι πολύ καλοί όπως παπαδάκης και μπαϊλάκης αλλά μόνο με τον καθηγητή σου . θεωρία σχολικό . ο μπάρλας είναι δύσχρηστος γιατί δεν έχει λύσεις .
Ρε συ ο Παπαδάκης πολύ γελοίες ασκήσεις δεν έχει; Σαν θεωρία τον παραδέχομαι,αλλά όσον αφορά τις ασκήσεις , μετά τις δέκα πρώτες βαράω πρέζα από την μονοτονία και την ευκολία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gedi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggelikaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να κάνω λοιπόν και εγώ την ερώτησή μου. Πού είστε μαθηματικά?
Alekoukitsa
Νεοφερμένος
ThrilosG7-94
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnlym
Νεοφερμένος
Εκδώσεις Κόδρος
Ίδιες και επιχειρήματα για την έκθεση έκφραση,
έχει δουλέψει κάνεις κανένα από αυτά τα δίοποι μου προτείνεται?
betoto.1220
Νεοφερμένος
red span
Δραστήριο μέλος
Ολα τα καλυπτει ο μαθοιουδακης,αλλα αν θες κατι πιο δυνατοεχετε να μου προτεινετε κανενα δυνατο βοηθημα για τη φυσικη? Εχω Μαθιουδακη-Παναγιωτακοπουλο αλλα δεν μου φαινεται πως καλυπτει τις δυσκολες ασησεις
παρε Τσουνη η Κατσικα
betoto.1220
Νεοφερμένος
johnlym
Νεοφερμένος
red span
Δραστήριο μέλος
παΐδια μπορείτε να μου προτείνεται ένα καλό βοηθητικό έκθεσης γ λυκείου ?? για το ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ Εκδώσεις Κόδρος το έχει δουλέψει κάνεις ?και αν ναι τι γνώμη έχει?
Εγώ δουλεύω με την Έκφραση- Εκθεση από τον Μήτσελο [Ελληνοεκδοτική]. =]
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιταξα και του Μπαρλα που ειναι αρκετα απλο θα ελεγα με την εννοια εχει ολα τα σημεια που πρεπει να ξερεις απο μια ενοτητα και δεν κολαει σε περιπτωσεις και υπο περιπτωσεις..εχει ενα καλο πακετο ασκησεων αλλα εδω η βλακεια ειναι οτι δεν εχει λυσεις ουτε καποια βοηθεια να το πω ετσι με συνεπεια αν κολησεις καπου πρεπει να το παρατησεις.. οι λυμενες ασκησεις δεν βοηθανε και πολυ να λυσεις τις δυσκολες και απλα πρεπει αν σου ερχονται συνεχεια φλασιες και να τα επιβεβαιωνεις απο καπου..
Βεβαια ολα αυτα τα ειδα με μια σχετικα γρηγορη ματια εσεις θα μου πειτε κατα ποσο μεσα η εξω ειμαι..
red span
Δραστήριο μέλος
Υ.Γ(Δες τα εισερχομενα μηνυματα σου)
Φιλικα Χ
Or3st1s SOAD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Γεια σας ειμαι θετικη κατευθυνση και θα ηθελα καποια βοηθεια στην επιλογη βοηθηματος.Πρωτα απο ολα μαθηματικα(κατ και γεν) ψαχνω για ενα βοηθημα με αρκετες ασκησεις στη φφιλοσοφια των πανελληνιων οχι πολυ κουφες, και αρκετα Σ-Λ γιατι εχω ενα θεματακι σε αυτα.Εχω ακουσει για τον μπαρλα αλλα απο οτι ξερω δεν εχει τις λυσεις.Χημεια προτιθεμαι να αγορασω σαλτερη,γιατι το σχολικο ειναι για τον ......,και εκθεση δεν εχω ιδεα τι να παρω.Ευχαριστω
Τις προηγούμενες σελίδες τις κοίταξες;Ίσως να βρεις κάτι που να ταιριάζει στα μέτρα σου.
panellinios
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά- Μπάρλας ή Εκδοτικές τομές ορόσημο να πάρω; (τα βιβλιομαθήματα Ορόσημο τι ακριβώς είναι
Φυσική- Κατσίκας ή Μαθιουδάκης ή Ορόσημο ή Κοσμόπουλος (ελληνοεκδοτική);
Πληροφορική- Τζιμογιάννης, Γιούνης ή Ντζιός, Κοψίνης ή Τσιωτάκης;
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο βοήθημα του Μπάρλα έχει μόνο απαντήσεις και δεν έχει λύσεις των ασκήσεων. Για εμένα αυτό ήταν το πλεονέκτημά του αφού δεν ακολουθέις τον εύκολο δρόμο αν δεν σου βγαίνει μία άσκηση αλλά προσπαθείς ακόμα περισσότερο πάνω σε αυτήν(πόσες φορές μου έτυχε...). Από Σ-Λ δεν έχει πάρα πολλά αλλά από αυτά μπορείς να βρεις στο ίντερνετ εύκολα. Όσο για τις ασκήσεις σε φιλοσοφία πανελληνίων νομίζω παίρνει 20/10 .Γεια σας ειμαι θετικη κατευθυνση και θα ηθελα καποια βοηθεια στην επιλογη βοηθηματος.Πρωτα απο ολα μαθηματικα(κατ και γεν) ψαχνω για ενα βοηθημα με αρκετες ασκησεις στη φφιλοσοφια των πανελληνιων οχι πολυ κουφες, και αρκετα Σ-Λ γιατι εχω ενα θεματακι σε αυτα.Εχω ακουσει για τον μπαρλα αλλα απο οτι ξερω δεν εχει τις λυσεις.Χημεια προτιθεμαι να αγορασω σαλτερη,γιατι το σχολικο ειναι για τον ......,και εκθεση δεν εχω ιδεα τι να παρω.Ευχαριστω
Για χημεία αν πάρεις Σαλτερή, καλό κουράγιο με τις 1400 σελίδες και καλή υπομονή με τον όγκο των ασκήσεων που έχει.
Καλή επιτυχία.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.