blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ βασικά λύνω απο το βοηθημα και ασκησεις επιλεκτικα απο τα επαναληπτικα μας δινει στο σχολειο... Εν μερει θα συμφωνησω μαζι σου , αλλα αν καποιος δεν εχει μια εξοικειωση με τη φυσική δεν μπορει να αρχισει με αυτό..τα παντα λεμε.τα επαναληψης τα κανω σε κανα διαγωνισμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα οι σαββαλαιοι δεν με βοηθανε καθολου... Δεν μου ταιριαζουν Ο δημοπουλος παρουσιαζει άψογα τη θεωρια...βασικα τωρα το τελειωσα το βοηθημα οποτε κοιτουσα για κατι πιο παρα περα.εχω και τους σαββαλαιους αλλα δεν νομζιω να ειναι πιο δυσκολο.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπ@ αυτον τον τελειωσα πρωτο πρωτο.
Απο ασκησεις δεν εχει κατι το ενδιαφερον... Απλα πιστευω ότι ο Δημοπουλος ασχολειται περισσοτερο με την φυσικη ερμηνεια των φαινομενων...Υ.Γ Ποτε προλαβες και τα τελειωσες????!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
και τον οκτωβριο εβγαλα το στερεο.
βασικα στο δημοπουλο μου αρεσει και το γεγονος οτι κωδικοποιει ααρκετα πραγματα σε ασκησεις .Γενικα,εχει καλη θεωρια.
g!orgos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο δημοπουλος σε ολα του τα βιβλια εχει αυτο το πλεονεκτημα...το καλοκαιρι ειχα κανει ταλαντωσεις κυματα
και τον οκτωβριο εβγαλα το στερεο.
βασικα στο δημοπουλο μου αρεσει και το γεγονος οτι κωδικοποιει ααρκετα πραγματα σε ασκησεις .Γενικα,εχει καλη θεωρια.
Orestes
Δραστήριο μέλος
kotsis1
Δραστήριο μέλος
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχετε να προτείνετε κάποιο βοήθημα με ΑΣΚΗΣΕΙΣ για βιολογία κατεύθυνσης της Γ;Ευχαριστώ:thanks:
Nότα Λαζαράκη-Ελληνικά Γράμματα. Είναι πολύ καλό.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βιολόγος Ε.Κ.
Νεοφερμένος
air*
Νεοφερμένος
Καρατζάς, Κορόζη, Φίντζου ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ, Εκδόσεις Κοκοτσάκη.
lol, και εσείς ποιος από αυτούς είστε;
Orestes
Δραστήριο μέλος
Έχετε να προτείνετε κάποιο βοήθημα με ΑΣΚΗΣΕΙΣ για βιολογία κατεύθυνσης της Γ;Ευχαριστώ:thanks:
Εκδόσεις λιβάνη, Μανώλης Κουνδουράκης.. Το έχει και στο e-shop.. Πιστεύω οτι αμα μπορείς να λύνεις τις ασκήσεις-ερωτήσεις αυτού του βιβλίου είσαι σε θέση να απαντήσεις οποιαδήποτε άσκηση στις τελικές εξετάσεις...Έχει ασκήσεις Α και Β ομάδας με κλιμακωτή δυσκολία, λυμένες ασκήσεις, διαγωνίσματα και τη θεωρία σε στυλ ερώτηση-απάντηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
χρηστοσ17
Νεοφερμένος
Ξέρει κανένας κανένα βιβλίο με επαναληπτικές ασκήσεις πιο δύσκολο απο τον Μπάρλα??
το ακουσα και αυτο ο μπαρλα και δυσκολεσ ασκησεισ!!!
περα απο την πλακα κατα την γνωμη μου δεν εχει ακησεισ δυσκολεσ .
χμμ εγω για επαναληπτηκα εχω ενα του καγκουρο και του τουμασησ τσαπακιδησ του σαββαλα και ειναι καλα !!
οσα για αρχη του νακη του σαββαλα ειναι καλημενοσ σχεδον απο καθε ασκηση !!
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είπα αυτό αλλά δεν πειράζει....
personGR
Νεοφερμένος
Ξέρει κανένας κανένα βιβλίο με επαναληπτικές ασκήσεις πιο δύσκολο απο τον Μπάρλα??
Τραγανίτης... Για γερά νεύρα (και νευρωμένα μυαλά, that is !)
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
περα απο την πλακα κατα την γνωμη μου δεν εχει ακησεισ δυσκολεσ .
χμμ εγω για επαναληπτηκα εχω ενα του καγκουρο και του τουμασησ τσαπακιδησ του σαββαλα και ειναι καλα !!
οσα για αρχη του νακη του σαββαλα ειναι καλημενοσ σχεδον απο καθε ασκηση !!
Αμα θεωρεις ολες τις ασκησεις που εχει ο μπαρλας ευκολες,τοτε πανε να γραψεις 25.Αμφιβαλλω αν τις εχεις δει ολες.Εδω στα ολοκληρωματα,εχει κατι τελειως κουφες.
Δε λεω οτι ειναι δυσκολο βοηθημα αλλα ορισμενες ασκησεις του ειναι δυσκολες.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αμα θεωρεις ολες τις ασκησεις που εχει ο μπαρλας ευκολες,τοτε πανε να γραψεις 25.Αμφιβαλλω αν τις εχεις δει ολες.Εδω στα ολοκληρωματα,εχει κατι τελειως κουφες.
Δε λεω οτι ειναι δυσκολο βοηθημα αλλα ορισμενες ασκησεις του ειναι δυσκολες.
To καλό με τον Mπάρλα είναι ότι έχει διαβάθμιση στην δυσκολία των ασκήσεων, όπως είναι ακριβώς και στις εξετάσεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ma dam
- Dion G.
- Myrtw4567
- Panatha mono
- Basiliki.kiki
- Startx0
- Ilovemycats27
- Vasilaras
- Than003
- spring day
- Maynard
- BillyTheKid
- rempelos42
- Apocalypse
- Kitana
- Magigi
- kost28
- spinalgr1990
- Ameliak
- το κοριτσι του μαη
- Sherlockina
- Nefeloula
- Unboxholics
- oups
- Pharmacist01
- JST
- GeorgePap2003
- Johanna Mark
- sophiaa
- ioanna06
- nickd6776
- augustine
- angies
- endosporia
- margik
- Joji
- ggl
- Νομάρχης
- SlimShady
- ΘανάσοςG4
- aladdin
- λολα45
- AlexK9
- El_
- _Aggelos123
- Κώστας 7708
- fujiko
- chochoru
- cel123
- xristina11
- Alexandros973
- Keeell
- eukleidhs1821
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.