Malefino
Νεοφερμένος
Βοήθημα του Μπάρλα είχα και εγώ για τη δευτέρα γυμνασίου!!!! Δεν ήταν απλά δύσκολο αλλα είχε και ασκήσεις που λύνονταν με τρόπους που δεν έχαμε μάθει π.χ σύστημα κ.α. Εγώ προσωπικά φέτος θα πάρω άλλο βοήθημα γιατι αυτό με μπέρδεψε πολύ!!!!!
Αγόρι μου μη διαβάζεις τώρα στην τάξη που είσαι από Μπάρλα.Ειδικά Β'Γυμνασίου.Ο Τραγανίτης σου αρκεί!Πάντως αυτό που σου προτείνω είναι του Βασίλη Παπαδάκη(Εκδόσεις Σαββάλας)!Πολύ καλό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mts_
Νεοφερμένος
Επίσης ασκ.20, σελ.60 το (vi)!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mts_
Νεοφερμένος
σελ.67, ασκ.71:
Να βρείτε τον γ.τ. των εικόνων του μιγαδικού z, για τον οποίο ισχύει
σελ.60, ασκ.20:
Αν z1, z2, z μιγαδικοί, ν.δ.ο:
...vi) Αν z1*z2 ≠ 0 και , τότε ο είναι πραγματικός θετικός αριθμός..
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
Οριστέ λοιπόν!!
σελ.67, ασκ.71:
Να βρείτε τον γ.τ. των εικόνων του μιγαδικού z, για τον οποίο ισχύει
σελ.60, ασκ.20:
1) μετα απο τις προφανεις και απλες πραξεις καταληγουμε
και εχουμε :
και επισης :
προσθετουμε κατα μελη για να "φυγει " το λ και εχουμε {x}^{2}-{y}^{2}=1
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
:no1::no1: απλα μια τυπογραφικη διορθωση για να μην μπερδευτει ο φιλος μας:1) μετα απο τις προφανεις και απλες πραξεις καταληγουμε
και εχουμε :
και επισης :
προσθετουμε κατα μελη για να "φυγει " το λ και εχουμε {x}^{2}-{y}^{2}=1
-----------------------------------------
μηπως τα προηγουμενα ερωτηματα εχουν καποια σχεση με αυτο και να χρειαζοταν να μας τα παραθεσεις??Οριστέ λοιπόν!!
mts_
Νεοφερμένος
:no1::no1: απλα μια τυπογραφικη διορθωση για να μην μπερδευτει ο φιλος μας:
μηπως τα προηγουμενα ερωτηματα εχουν καποια σχεση με αυτο και να χρειαζοταν να μας τα παραθεσεις??
Καμία σχέση απολύτως, το καθένα ξεχωριστό απο τ'άλλα!!
coheNakatos
Δραστήριο μέλος
Σε ευχαριστώ πολύ coheNakatos!!!!!:thanks: σωστή η διόρθωση σου ledzeppelinick :no1: όποιος βρεί τον χρόνο ας με διευκολύνει και στην 2η άσκηση που πόσταρα!! https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1647565&postcount=20
για το δευτερο θα το κοιταξω αλλα μην νομιζεις οτι δεν υπαρχουν λαθοι στις ασκησεις του μπαρλα ενα εχω βρει ηδη εγω
Σε ευχαριστώ πολύ coheNakatos!!!!!:thanks: σωστή η διόρθωση σου ledzeppelinick :no1: όποιος βρεί τον χρόνο ας με διευκολύνει και στην 2η άσκηση που πόσταρα!! https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=1647565&postcount=20
το μονο που εβγαλα ειναι οτι το Re(w)>0
διαιρώντας με
εχω
Edit : το μονο που σκεφτηκα ειναι αν απο εκει που ειμασταν
να πουμε οτι εστω οτι ισχυει weR αρα :
που ισχυει γιατι weR αρα
Αυτα απο μενα
hoax
Νεοφερμένος
ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα είναι μόνο στο δικό σου βιβλίο λάθος, γύρνα το πίσω....(λογικά θα στο δεχτούν...)Γεια σας παιδια , πηρα το Β τευχος του μπαρλα μαθηματικα κατευθυνσης και πισω αντι να βαλουν τις λυσεις εχουν ξανατυπωσει ενα αλλο κεφαλαιο .. μηπως μπορει καποιος να σκαναρει τις σελιδες με τις λυσεις και να τις ανεβασει?
ευχαριστω!
Άν είναι σε όλα τα βιβλία έτσι καλυνυχτα..:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hoax
Νεοφερμένος
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες τους, πως και να μην ήταν τσακισμένο, δεν θα μπορούσαν να το δώσουν πουθενά αφού έλειπε μέρος του βοηθήματος...:what:λες να το δεχτουν ? εχω τσαλακωσει λιγο καποιες σελιδες οταν ελυνα ασκησεις .. αν δεν βρω τις λυσεις μεχρι αυριο , θα το παω πισω
Εγώ προσωπικά αν θες έχω της β΄λυκείου..
Καλώς ήρθες..
hoax
Νεοφερμένος
μπορειτε να κλειδωσετε το thread.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
mina14
Νεοφερμένος
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πιαδιά όποιοι χρησιμοποιούν το βοήθημα αν μπορούν ας ανεβάσουν τις λύσεισ των ερωτήσεων γιατί δεν υπάρχουν καποιοες πουθενά κ έχω μπερδευτεί.ευχαριστώ
Aν θες πες ποια/ες ασκήσεις θες γιατί δεν νομίζω να βρίσκονται οι λύσεις σε κάποια ηλεκτρονική μορφή.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτος κι αν εννοεις τη διαδικασια λυσης.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νομιζω πισω τις εχει ολες.
Εκτος κι αν εννοεις τη διαδικασια λυσης.
Προφανώς αυτό θα εννοεί γιατί οι λύσεις πίσω είναι πολύ σύντομες. Βασικά μόνο τελικό αποτέλεσμα έχει...
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απαντηση στο πισω μερος του βιβλιου αρκει. :p
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν νομιζω να ειναι κανεις αρκετα σαλεμενος ωστε να κατσει να λυσει ολες τις ασκησεις του Μπαρλα μεσα σε 2 βραδια ωστε να τις δωσει εδω
Η απαντηση στο πισω μερος του βιβλιου αρκει. :p
Εγώ τις έχω στο τετράδιο μου.
Μέχρι τα ακρότατα βέβαια...
Οπότε ότι θέλει κάποιος ρωτάει...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.