lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το δεις έτσι μπορείς να το συνδιασεις με το προηγούμενο μήνυμα?Δεν μου βγαίνει. Την έχω φερει απο την μια την εχω φερει απο την αλλη αλλα τιποτα.
Μην προσπαθείς να κάνεις τρελές πράξεις ή περίπλοκες σκέψεις..Μια κίνηση θέλει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Grygera13
Νεοφερμένος
Αν το δεις έτσι μπορείς να το συνδιασεις με το προηγούμενο μήνυμα?
Μην προσπαθείς να κάνεις τρελές πράξεις ή περίπλοκες σκέψεις..Μια κίνηση θέλει..
Δεν φανταζεσαι φιλε τι εχω κανει στο προχειρο. Δοκιμασα να την παραγωγισω αλλα δν εβγαινε πουθενα. Εφχαριστω παντως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν το παραγωγίσεις έχειςΔεν φανταζεσαι φιλε τι εχω κανει στο προχειρο. Δοκιμασα να την παραγωγισω αλλα δν εβγαινε πουθενα. Εφχαριστω παντως
F0,+inf)-->R 2 φορες παραγωγισιμη
ακομα ισχυει F[ F' (x) ] + F[x] = 0
να δειξετε οτι η F ειναι 1-1
stavrosthegr8
Νεοφερμένος
δοκίμασα να κάνω Θ.Μ.Τ στο [1,Χ] για την F(χ)= οπότε υπάρχει ξ στο (ο,Χ)
τέτοιο ώστε :
γιατί
Όμως αν πάρουμε για παράδειγμα την συνάρτηση :
Τότε
.Με ΘΜΤ στο [1,χ] υπάρχει b στο (1,χ) τέτοιο ώστε :
γιατί
που δεν ισχύει γιατι
Tι κάνω λάθος ?
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Spyros2309
Νεοφερμένος
Εχω και εγω μια ωραια ασκηση..
F: (0,+inf)-->R 2 φορες παραγωγισιμη
ακομα ισχυει F[ F' (x) ] + F[x] = 0
να δειξετε οτι η F ειναι 1-1
Μου φάνηκε περίεργο, λογικά θα υπάρχει άλλος μακρύς τρόπος, αλλά τούτος εδώ είναι σωστός
Δίνεται ότι ισχύει f(f'(x)) + f(x) = 0
Αφού ισχύει αυτό, άρα ισχύει και η ένωση fof'
δηλαδή το σύνολο τιμών της f'(x) ανήκει στο Df=(0,+oo)
Δηλαδή f'(x) >0 άρα f γνησίως αύξουσα
άρα και 1-1
db92
Νεοφερμένος
εχω μια ασκηση μιγαδικων ξερω γω και λεει |ζ-ω| μεγιστο ελαχιστο κλασσικα πραματα, και μετα |ζ+ω|, που γινεται |ζ-(-ω)|
ο -ω που ανηκει; ο καθηγητης μου στο σχολειο μου ειπε οτι ειναι ο γεωμετρικος τοπος του ω συμμετρικος ως προσ τον χ'χ, ομως εγω οπως το βλεπω και το καταλαβαινω γεωμετρικα, ειναι ο συμμετρικος ως προς το (0,0) :////
που ανηκει τελικα
Δεν ξερω αμα βγαινει η ακηση με τον δυσκολο τροπο αν και δεν νομιζω...
John_Megadeth
Νεοφερμένος
db92
Νεοφερμένος
μαθηματικα κατευθυνσης θεμα 4 2005 επαναληπτικες με το δεδομενο οριο
πως θα βρω το f'(0) αφου δεν μου λεει οτι η f ειναι παραγωγίσιμη; το θεωρω αυθαιρετα η κατι δεν εχω δει;
db92
Νεοφερμένος
θα το δω τωρα λιγο αυτο με το οριο γιατι μεχρι τωρα το εβγαζα καπως αλλιως μονο που χρειαζοταν αυθαιρετα η παραδοχη οτι ειναι παραγωγισιμη
ασπα732
Νεοφερμένος
stavrosthegr8
Νεοφερμένος
chainsaw
Νεοφερμένος
το δευτερο που γραφεις ειναι σωστο γιατι αν το λ παιρνει διαφορετικη τιμη,καποιος απο τους συντελεστες των πηλικων βγαινει αρνητικος οποτε θα εχουμε εξισωση υπερβολης π.χ χ^2/α^2-y^2/β^2=1γεια σας ειμαι η Ασπα και ειμαι μαθητεια β λυκειου.γραφουμε μαθηματικα κατευθυνσης τη τριτη και ειχα μερικες αποριες.αρχικα ειδα σε ενα βοηθημα την εξης προταση που ελεγε οτι ειναι σωστη αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ελεγε λοιπον 0ι ελλειψεις χ στο τετραγωνο προς α στο τεραγωνο + yστο τετραγωνο προς β στο τετραγωνο + λ =1 για καθε λ>η ισο με το 0 ειναι ομοιες.σωστο ξερει κανενας γιατι ειναι σωστο?ακομα μια αλλη ελεγε χστο τεραγωνο προς 36-λ +yστο τετραγωνο προς 9-λ=1 παριστανει ελλειψη οταν 9<λ6.γιατι βγαινει αυτο?και τελος δεν μπορω να λυσω την εξης ασκηση να βρειτε την εξισωση της εφαπτομενης της υπερβολης 8χστο τετραγωνο -yστο τετραγωνο=8 η οποια απεχει απο την εστια Ε(3,0) αποσταση ιση με 2.Αυτα αν καποιος ξερει κατι ασ απαντησει
13diagoras
Δραστήριο μέλος
Μηπως γνωριζετε κανενα προγραμμα μαθηματικων που να λυνει καποιου ειδους εξισωσεων ή γενικα ενα προγραμμα το οποιο να καλυπτει ευρος δυνατοτητων,οπως π.χ. γραφικων παραστασεων,εξισωσεων,...
(Παλιοτερα ειχα το mathematika ,αλλα δεν μπορεσα να ασχοληθω αρκετα γιατι δεν καταλαβα εντελως τη χρηση του.το χρησιμοποιει καποιος για να πει πως λειτουργει?)
Ευχαριστω αρχικα
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 224 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- Mariosm.
- soulatso
- oteletampis
- phleidhs
- Hased Babis
- nearos
- AggelikiGr
- sir ImPeCaBlE
- veiNqh
- Scandal
- alekos
- Debugging_Demon
- just some guy
- xristosgkm
- ismember
- Apocalypse
- arrow25
- rempelos42
- ggl
- GStef
- QWERTY23
- xrisamikol
- Σωτηρία
- nikoletaz57
- _Aggelos123
- Mariam38
- SlimShady
- strsismos88
- Georgekk
- Lia 2006
- igeorgeoikonomo
- marian
- tsiobieman
- constansn
- Xristosdimitra
- Panagiotis849
- ρενακι 13
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Nikkkpat
- Unboxholics
- korlef
- kwstaseL
- Thanos_D
- the purge
- T C
- Giii
- Papachrist
- liaiscool
- Αννα Τσιτα
- globglogabgalab
- Pharmacist01
- thanahss
- abcdefg12345
- nicole1982
- thecrazycretan
- kvstas92
- KingOfPop
- maria301
- papa2g
- stefan
- Κλημεντίνη
- TonyMontanaEse
- Athens2002
- Alexecon1991
- Μάρκος Βασίλης
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- calliope
- ale
- panagiotis G
- Kleanth
- aggelosst9
- BioChemical
- spring day
- nucomer
- Georgia110
- LeoDel
- pink_panther
- Alexandros973
- marsenis
- den antexw allh apotyxia
- KaterinaL
- kiyoshi
- drosos
- Λαμπρινηη
- Bill22
- Chrysablac.
- giorgosp97
- Βλα
- Monster Hunter
- jul25
- xxxtolis
- Stroka
- nicks1999
- totiloz
- Earendil
- mitsakos
- tasost
- lnesb
- ssalex
- Vasilina93
- alan09
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Viedo
- UncleJ
- Kostakis45
- Infrared
- Zgian
- pepatogourounaki
- hirasawayui
- GeoCommand
- Eleni54
- American Economist
- EiriniS20
- ΘανάσοςG4
- stamoul1s
- Αριάνα123
- uni77
- Libertus
- tasoss
- PanosCh002
- Unseen skygge
- Νικόλας Ραπ.
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- don_vito
- suaimhneas
- Αλκης Κ.
- alexrami
- Baggelitsa36
- Νομικάριος13
- spinalgr1990
- d_th
- Adolfo valencia
- Πα.Κ
- Vasilis25
- Johnman97
- Steffie88
- rekcoR
- gwgw_5
- fockos
- Mariahj
- roud
- kostas83
- Cpt.Philips
- Makis45
- Χρησλου
- Panos_02
- Vold
- tymvorixos
- GiorgosAsi
- Neos167
- theodoraooo
- George187
- Άρτεμις Α.
- Μαρία2222
- christos87
- Idontknoww
- jimis2001
- Metamorph
- Γατόπαρδος.
- Johnsk
- mitsos14
- johnsiak
- Elel
- Dreamer_SW
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.