Μόνο το δύο πολ/ζεται με την δεύτερη ρίζα ή το x-2.
?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιος ειναι ο συζυγης του;
Γιατί δεν δοκιμάζεις να πολλαπλασιάσεις με την συζυγή παράσταση αριθμητή και παρονομαστή να δεις τι θα προκύψει;Αυτός
Προσπάθησε να εξαφανίσεις τα απόλυτα βλέποντας τι πρόσημο έχουν οι παραστάσεις που περικλείουν κοντά στο 0. Προσπάθησε να σκεφτείς ένα παράδειγμα "πολυωνυμικής περιττής συνάρτησης" για να δεις ότι όποια κι αν είναι αυτή, το δεν λέω άλλα.Γειά σας!Μπορείτε να με βοηθήσετε στην άσκηση 34, σελ. 177, τεύχος Α του Μπάρλα?Η άσκηση λέει: Έστω η πολυωνυμική περιττή συνάρτηση P(x).Να βρείτε το όριο: lim(x->0) του (|P(x)ημ(χ) +1| - |xP(-x)+1|)/x
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Προσπάθησε να εξαφανίσεις τα απόλυτα βλέποντας τι πρόσημο έχουν οι παραστάσεις που περικλείουν κοντά στο 0. Προσπάθησε να σκεφτείς ένα παράδειγμα "πολυωνυμικής περιττής συνάρτησης" για να δεις ότι κι αν είναι αυτή, το δεν λέω άλλα.
Οκ,ευχαριστώ,το έβγαλα...
το βρηκα! ευχαριστω
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Για πείτε τι να κάνω;
vimaproto
Πολύ δραστήριο μέλος
Για πείτε τι να κάνω;
Ονομάζω Ζ=x+yi
Το αριστερό μέρος είναι |z-1-i| και το δεξιό δηλ το 2 είναι |(1-i)z-2|
Δεν ξέρω αν είναι ευφυής η λύση αλλά είναι λύση.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Για πείτε τι να κάνω;
Το πρώτο δεδομένο δε χρειάζεται.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Το πρώτο δεδομένο δε χρειάζεται.
Ευχαριστώ!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Είπα:
Αφού για κάθε xεR*, άρα η f(x) έχει μία ρίζα η οποία είναι η x=0 άρα f(0)=0
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
2) Εστω f(z)= iz-2+4i/ z-i. Να βρείτε την καμπύλη στην οποία ανήκουν τα σημεία Μ(ζ) αν f(z) ανήκει R.
3) Αν w=f(z)-i να υπολιγίσετε τον αριθμό [ριζα 2/3 * w] ^2010
Βοηθεια?
mary-blackrose
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασκηση 32 σελ 231 μπαρλας ..
δινεται η συναρτηση [LATEX]\lim _{ x\rightarrow 0 }{ \frac { f\left( x \right) +1+\eta \mu \chi }{ { x }^{ 2 }+x } } =\lambda [/LATEX] και Α(0,-1) ε Cf.
i)δ.ο. η f συνεχησ στο χο=0
ii)Aν[LATEX]\lim _{ x\rightarrow 0 }{ \frac { f\left( x \right) +1 }{ \eta \mu \chi } } =3[/LATEX] να βρειτε το λ.
ασκηση 9 σελ 228 μπαρλας βρειτε το λ ωστε f συνεχης στο χο=0:
[LATEX]f\left( x \right) =\begin{ cases } \frac { \sqrt { { x }^{ 4 }+{ x }^{ 2 } } +\eta \mu 2\chi }{ { x }^{ 2 }+x } \quad x>0 \\ { \quad \quad \quad \quad \quad e }^{ x }+\lambda \quad \quad \quad \quad \quad \quad x\le 0 \end{ cases }[/LATEX]
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι γιατί δεν μπορεί να είναι ; Εγώ θα το πήγαινα με άτοπο. Βάζοντας όπου χ το 0 στην αρχική παίρνω . Έστω . Τότε από την υπόθεση θα έπρεπε να είναι , άτοπο λόγω της (*). Άρα τελικά .Εφραψα σήμερα ένα διαγώνισμα και θέλω την γνώμη σας σε ένα ερώτημα που νομίζω ότι έκανα πατάτα.
Είπα:
Πάντως έχω την εντύπωση ότι βγαίνει και μόνο με την χρήση της σχέσης f(f(x))=xf(x)
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Εφραψα σήμερα ένα διαγώνισμα και θέλω την γνώμη σας σε ένα ερώτημα που νομίζω ότι έκανα πατάτα.
Είπα:
Διαφορετικά
Για x=0 στην αρχική:
Για x=f(0) στην αρχική:
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Aris90
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Μου δίνει την σχέση
a)να βρω τον γτ. (Των έχω βρει)
β)την ελάχιστη τιμή του
Πως το βρίσκω το β;
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
i)μια βοηθεια στις παρακατω ασκησεις....
ασκηση 32 σελ 231 μπαρλας ..Code:δινεται η συναρτηση [LATEX]\lim _{ x\rightarrow 0 }{ \frac { f\left( x \right) +1+\eta \mu \chi }{ { x }^{ 2 }+x } } =\lambda [/LATEX] και Α(0,-1) ε Cf. i)δ.ο. η f συνεχησ στο χο=0 ii)Aν[LATEX]\lim _{ x\rightarrow 0 }{ \frac { f\left( x \right) +1 }{ \eta \mu \chi } } =3[/LATEX] να βρειτε το λ. ασκηση 9 σελ 228 μπαρλας βρειτε το λ ωστε f συνεχης στο χο=0: [LATEX]f\left( x \right) =\begin{ cases } \frac { \sqrt { { x }^{ 4 }+{ x }^{ 2 } } +\eta \mu 2\chi }{ { x }^{ 2 }+x } \quad x>0 \\ { \quad \quad \quad \quad \quad e }^{ x }+\lambda \quad \quad \quad \quad \quad \quad x\le 0 \end{ cases }[/LATEX]
α) Θέτεις
(έχει ο Μπάρλας παρόμοιες λυμένες)
β)
Είναι
Θυμίσου από πέρυσι την απόσταση σημείου από ευθεία.Παιδιά έχω μια ξανθιά στιγμή οπότε λίγο βοήθεια.
Μου δίνει την σχέση
a)να βρω τον γτ. (Των έχω βρει)
β)την ελάχιστη τιμή του
Πως το βρίσκω το β;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
i)
α) Θέτεις
(έχει ο Μπάρλας παρόμοιες λυμένες)
β)
Είναι
Θυμίσου από πέρυσι την απόσταση σημείου από ευθεία.
Got it!
kwstas211t
Νεοφερμένος
(απαντηση για το β 'ιορδανη')
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Κάποιος?1) Αν ζ=5+3ριζα 3*i /1-2ριζα3*i να αποδείξετε ότι ζ^3 Ε R.
2) Εστω f(z)= iz-2+4i/ z-i. Να βρείτε την καμπύλη στην οποία ανήκουν τα σημεία Μ(ζ) αν f(z) ανήκει R.
3) Αν w=f(z)-i να υπολιγίσετε τον αριθμό [ριζα 2/3 * w] ^2010
Βοηθεια?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 25 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 224 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thepigod762
- Mariosm.
- soulatso
- oteletampis
- phleidhs
- Hased Babis
- nearos
- AggelikiGr
- sir ImPeCaBlE
- veiNqh
- Scandal
- alekos
- Debugging_Demon
- just some guy
- xristosgkm
- ismember
- Apocalypse
- arrow25
- rempelos42
- ggl
- GStef
- QWERTY23
- xrisamikol
- Σωτηρία
- nikoletaz57
- _Aggelos123
- Mariam38
- SlimShady
- strsismos88
- Georgekk
- Lia 2006
- igeorgeoikonomo
- marian
- tsiobieman
- constansn
- Xristosdimitra
- Panagiotis849
- ρενακι 13
- Memetchi
- eukleidhs1821
- Nikkkpat
- Unboxholics
- korlef
- kwstaseL
- Thanos_D
- the purge
- T C
- Giii
- Papachrist
- liaiscool
- Αννα Τσιτα
- globglogabgalab
- Pharmacist01
- thanahss
- abcdefg12345
- nicole1982
- thecrazycretan
- kvstas92
- KingOfPop
- maria301
- papa2g
- stefan
- Κλημεντίνη
- TonyMontanaEse
- Athens2002
- Alexecon1991
- Μάρκος Βασίλης
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- calliope
- ale
- panagiotis G
- Kleanth
- aggelosst9
- BioChemical
- spring day
- nucomer
- Georgia110
- LeoDel
- pink_panther
- Alexandros973
- marsenis
- den antexw allh apotyxia
- KaterinaL
- kiyoshi
- drosos
- Λαμπρινηη
- Bill22
- Chrysablac.
- giorgosp97
- Βλα
- Monster Hunter
- jul25
- xxxtolis
- Stroka
- nicks1999
- totiloz
- Earendil
- mitsakos
- tasost
- lnesb
- ssalex
- Vasilina93
- alan09
- Livaja10
- χημεια4λαιφ
- Viedo
- UncleJ
- Kostakis45
- Infrared
- Zgian
- pepatogourounaki
- hirasawayui
- GeoCommand
- Eleni54
- American Economist
- EiriniS20
- ΘανάσοςG4
- stamoul1s
- Αριάνα123
- uni77
- Libertus
- tasoss
- PanosCh002
- Unseen skygge
- Νικόλας Ραπ.
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- don_vito
- suaimhneas
- Αλκης Κ.
- alexrami
- Baggelitsa36
- Νομικάριος13
- spinalgr1990
- d_th
- Adolfo valencia
- Πα.Κ
- Vasilis25
- Johnman97
- Steffie88
- rekcoR
- gwgw_5
- fockos
- Mariahj
- roud
- kostas83
- Cpt.Philips
- Makis45
- Χρησλου
- Panos_02
- Vold
- tymvorixos
- GiorgosAsi
- Neos167
- theodoraooo
- George187
- Άρτεμις Α.
- Μαρία2222
- christos87
- Idontknoww
- jimis2001
- Metamorph
- Γατόπαρδος.
- Johnsk
- mitsos14
- johnsiak
- Elel
- Dreamer_SW
- Γιαννης1987Θεσσ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.