Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανονικά κάνουμε συναρτήσεις (είναι το τελευταίο κεφάλαιο που διδάσκεται).
Άμα έχετε συναρτήσεις κανονικά στη Γ' Λυκείου όπως εμείς τότε θα είναι βλακεία να είναι τελευταίο κεφάλαιο γιατί είναι σημαντικό, θα πάρετε τις πιο σημαντικές βάσεις και με τις καταλήψεις και όλα αυτά μπορεί και να μην προλάβετε να το τελειώσετε.. :/ Τι να πω.. Υπομονή!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946
Επισκέπτης
Με βλεπω να κανω απειρωστικο λογισμο στην 3η ετσι οπως το πανε.Ναι μου ξέφυγε όντως μια μονάδα... Μπράβο για την παρατηριτηκότητά σου...
Στην Α Λυκείου κάνετε καθόλου συναρτήσεις; Δε θυμάμαι τα υπόλοιπα που είχα δει στο βιβλίο σας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Επειδη ειναι ξεχωριστο μαθημα στο πανεπιστημιο γιαυτο το ειπα .Στην τρίτη κάνουμε απειροστικό λογισμό. Ο διαφορικός και ολοκληρωτικός λογισμός ανήκουν στον απειροστικό.
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
μπα... Δεν θα ηθελα να ασχολουμαι μονο με μαθηματικα .Στοχεύεις για μαθηματικό Τάσο; Αν ναι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ξεκινήσεις Απειροστικό από την Γ' Λυκείου. Νομίζω η Vasilina μπορεί να το επιβεβαιώσει.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
ρε Κωστα τι να ρωτησω την βασιλινα . Εσυ εισαι o πλεον αρμοδιος να μου πεις κατι τετοιο μιας και εχεις τελειωσει μαθηματικο τμημα.Στοχεύεις για μαθηματικό Τάσο; Αν ναι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ξεκινήσεις Απειροστικό από την Γ' Λυκείου. Νομίζω η Vasilina μπορεί να το επιβεβαιώσει.
Εχω και μια απορια μια ασκηση δινει : και
Για να δειξω μπορω να δουλεψω ως εξης : λογω μεταβατικης οποτε αποδειχθηκε .Μπορω να δουλεψω ομως ετσι ?
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε Κωστα τι να ρωτησω την βασιλινα . Εσυ εισαι o πλεον αρμοδιος να μου πεις κατι τετοιο μιας και εχεις τελειωσει μαθηματικο τμημα.
Εχω και μια απορια μια ασκηση δινει : και
Για να δειξω μπορω να δουλεψω ως εξης : λογω μεταβατικης οποτε αποδειχθηκε .Μπορω να δουλεψω ομως ετσι ?
(και εγώ που δεν είμαι η πλέον αρμόδια ) Η λύση σου ισχύει!
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
Δείξτε ότι με εντελώς ίδια απόδειξη
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Κωστα πολζεις με 2 τα φερνεις ολα στο 1° μελος φτιαχνεις τετραγωνα λες οτι ειναι θετικος ως αθροισμα τετραγωνων και φινι. Θελω να σε ρωτησω και κατι : λεει ενα προβλημα : σε ενα κουτι υπαρχουν τεσσερις κιμωλιες χρωματος ασπρου (Α) , πρασινου ( Π ) , κιτρινου (Κ) και μωβ (Μ) . Να βρειτε τον δειγματικο χωρο στις περιπτωσειςΤίποτα. Απλά έτυχε να το ξέρω στην μορφή:
Δείξτε ότι με εντελώς ίδια απόδειξη
1)Επιλεγουμε μια κιμωλια και μετα αλλη χωρις επανατοποθετηση
2) Επιλεγουμε ταυτοχρονα δυο κιμωλιες
Ποια θα ειναι η διαφορα του πρωτου δειγματικου χωρου απο τον δευτερο ?
ενταξει ο πρωτος βγαινει με ενα κλαδοδιαγραμμα γρηγορα ο δευτερος ομως πως ?
επειγομαι
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά ο πρώτος δειγματικός χώρος περιλαμβάνει όλα τα δυνατά ζευγάρια (Α,Κ),(Κ,Α),(Π,Μ),(Μ,Π)... 12 τον αριθμό. Στον πρώτο δειγματικό χώρο το ζεύγος (Α,Κ) διαφέρει από το (Κ,Α) γιατί έχει σημασία ποια τραβάς πρώτη και ποια δεύτερη.
Αντίθετα ο δεύτερος δειγματικός χώρος: {Α,Κ},{Π,Μ},{Α,Π},{Α,Κ},{Π,Κ},{Α,Μ} έχει ακριβώς τα μισά στοιχεία γιατί δεν παίζει ρόλο η σειρά. Δηλαδή το {Α,Κ} με το {Κ,Α} είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα διότι τραβάς τις κιμωλίες ταυτόχρονα.
Guest 018946
Επισκέπτης
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Help please!!!!
Mercury
Επιφανές μέλος
Μισο...νομιζω οτι το βρηκα:
Η τελευταία ανισότητα ισχύει, διότι το τετράγωνο ενός αριθμού είναι μεγαλύτερο ή
ίσο του μηδενός.
Και κατι ακομα...Το 9 στο 4 και το 5 μηπως ειναι 0???
Guest 018946
Επισκέπτης
HELP!!! Σύμφωνα με τη διάταξη πραγματικών αριθμών --> 1. Εάν --> ομόσημοι , αποδείξτε ότι --> 2.Εάν --> ετερόσημοι, αποδείξτε ότι --> 3. Εάν --> και , αποδείξτε ότι --> 4.Εάν --> , αποδείξτε ότι --> 5. Εάν --> και , αποδείξτε ότι -->
https://imageshack.us/photo/my-images/98/inequalities001.png/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- akis_95
- nearos
- cment
- Fanimaid123
- Satan Claus
- eva987
- _Aggelos123
- Cat lady
- Γιούρα
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Σωτηρία
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Georgekk
- SlimShady
- Scandal
- Lia 2006
- Alexandros36k
- 69lover
- TonyMontanaEse
- Unboxholics
- Arvacon
- rafaela11
- Hara_2
- manos66
- Ryuzaki
- Giii
- Athens2002
- barkos
- ssalex
- anastasiakan
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.