Whisper
Νεοφερμένος
Ο καθηγητής μου μου είπε ότι όπου γράφω ''άρα'' ή ''οπότε'' ισοδυναμεί με το να βάζω ''-->''. Αυτό ισχύει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια διευκρίνηση παιδια
Ο καθηγητής μου μου είπε ότι όπου γράφω ''άρα'' ή ''οπότε'' ισοδυναμεί με το να βάζω ''-->''. Αυτό ισχύει;
Νομίζω ότι έχει δίκιο (εξάλλου από το 'άρα' βγάζεις συμπέρασμα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whisper
Νεοφερμένος
Νομίζω ότι έχει δίκιο (εξάλλου από το 'άρα' βγάζεις συμπέρασμα).
Ευχαριστω πολυ!
13diagoras
Δραστήριο μέλος
λοιπον:να βρειτε το εμβαδον του τριγωνου ΑΒΓ , οταν ειναι Α(1,3) , Β(3,6) και Γ(5,1)
papas
Διάσημο μέλος
παμε για μια ασκησουλα που θελει κοτσια
λοιπον:να βρειτε το εμβαδον του τριγωνου ΑΒΓ , οταν ειναι Α(1,3) , Β(3,6) και Γ(5,1)
13diagoras
Δραστήριο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Θα χρησιμοποιουσα καρτεσιανο συστημα,για να φερω και καθετη και να παρω τον τυπο για το εμβαδο τριγωνου,αλλα αφου δεν το θες ετσι =/
galois01
Νεοφερμένος
παμε για μια ασκησουλα που θελει κοτσια
τ.μ
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
galois01
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά υποτίθεται ότι είναι για 'Α Λυκείου.Αφήστε τότε να τις λύσουν παιδιά της συγκεκριμένης τάξης.
Δεν έγραψα την λύση για αυτόν ακριβώς το λόγο.Για να προσπαθήσουν τα παιδιά της Α λυκείου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο με το αποτέλεσμα που έγραψα.
Κώστας
13diagoras
Δραστήριο μέλος
:no1:σωστος ο παιχτης θα ηθελες να μου εστελνες την απαντηση σε π.μ.???Δεν έγραψα την λύση για αυτόν ακριβώς το λόγο.Για να προσπαθήσουν τα παιδιά της Α λυκείου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα μόνο με το αποτέλεσμα που έγραψα.
Κώστας
-----------------------------------------
καλα επειδη δεν βλεπω ενδιαφερονοποιος θελει μπορω να του στειλω την λυση(ειναι του galois01 και εχει να κανει με υλη της β')υπαρχει και αλλη λυση οποιος την βρει ας την γραψει:no1:
13diagoras
Δραστήριο μέλος
πολλες ασκησεις με οριζουσα εχει ..:iagree:τοσο σημαντικες ειναι και για παραπανω ταξεις???επειδη ξερω πως βαριεστε θα σας δωσω επαναληπτικες ασκησουλες!
αυτη νομιζω βγαινει με τυπο μαθηματικων κατευθυνσης β λυκειου..παμε για μια ασκησουλα που θελει κοτσια
Ε=|det(ΑΒ,ΑΓ)|/2 τα ΑΒ,ΑΓ διανυσματα..
Eukleidis
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι θα ελεγα..ειναι ο πιο ευκολος τροπος επιλυσης συστηματος...και στη γ λυκειου θα κλειθεις να λυσεις συστημα..πχ να βρεις κοινα σημεια 2 γεωμετρικων τοπων,κοινα σημεια εφαπτομενης-αντιστροφης..
αυτη νομιζω βγαινει με τυπο μαθηματικων κατευθυνσης β λυκειου..
ή βρισκουμε τις πλευρες και μετα με τύπο του Ηρωνα
13diagoras
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω για το ενδιαφερονειναι θα ελεγα..ειναι ο πιο ευκολος τροπος επιλυσης συστηματος...και στη γ λυκειου θα κλειθεις να λυσεις συστημα..πχ να βρεις κοινα σημεια 2 γεωμετρικων τοπων,κοινα σημεια εφαπτομενης-αντιστροφης..
αυτη νομιζω βγαινει με τυπο μαθηματικων κατευθυνσης β λυκειου..
οντως βγαινει κι ετσι αλλα δεν το ξερα αφου δεν το εχω διδαχθει ακομη.:no1:
λυνεται και με υλη της α'λυκειου αλλα με συγχωρειται που δεν τον θυμαμαι.(ηθελε καποιο τεχνασμα.καλα αφηστε την αν ειναι)
με γεωμετρια νομιζω λυνεται...ευχαριστω για το ενδιαφερον
οντως βγαινει κι ετσι αλλα δεν το ξερα αφου δεν το εχω διδαχθει ακομη.:no1:
λυνεται και με υλη της α'λυκειου αλλα με συγχωρειται που δεν τον θυμαμαι.(ηθελε καποιο τεχνασμα.καλα αφηστε την αν ειναι)
χμ..οποιος εχει να προτεινει λυση βασισμενη σε υλη α λυκειου θα χαιρομουν να το μαθαινα και εγω...
13diagoras
Δραστήριο μέλος
με γεωμετρια νομιζω λυνεται...
χμ..οποιος εχει να προτεινει λυση βασισμενη σε υλη α λυκειου θα χαιρομουν να το μαθαινα και εγω...
αν δημιουργουσαμε ορθογωνιο με πλευρες παραλληλες στους αξονες???
13diagoras
Δραστήριο μέλος
αν γινεται αυτο που λες παλι γεωμετρικα λυνεται και οχι αλγεβρικα....
ναι απλα την βρηκα σε βιβλιο αλγεβρας
σορρυ αν σας μπερδεψα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- akis_95
- cment
- Fanimaid123
- Satan Claus
- eva987
- _Aggelos123
- Cat lady
- Γιούρα
- spring day
- ggl
- tsiobieman
- Σωτηρία
- το κοριτσι του μαη
- eukleidhs1821
- Georgekk
- SlimShady
- Scandal
- Lia 2006
- Alexandros36k
- 69lover
- TonyMontanaEse
- Unboxholics
- Arvacon
- rafaela11
- Hara_2
- manos66
- Ryuzaki
- Giii
- Athens2002
- barkos
- ssalex
- anastasiakan
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.