antwwwnis
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό έχω κάνει..
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Τώρα μπορείς να εκφράσεις του αριθμούς που έχεις σαν βάσεις σαν δυνάμεις του ρίζα3?
Προτεινω επαναληψη εκθετικες , λογαριθμικες. (η λυση μπηκε για να καταλαβεις πως λυνονται τετοιες ασκησεις στο περιπου)
antwwwnis
Διάσημο μέλος
και επειδή οι εκθετικές είναι 1-1(το αναφέρουμε) προκύπτει 3χ=5 ή χ=5/3
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
rebel
Πολύ δραστήριο μέλος
H δεύτερη ισότητα προήλθε από την ιδιότητα και η τέταρτη ισότητα από τον ορισμό του λογαρίθμου-εδώ δηλαδή ο λογάριθμος του με βάση το είναι η δύναμη στην οποία πρέπει να υψώσω το για να πάρω αποτέλεσμα , δηλαδή .
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
STRATOS111
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Συνημμένα
teo_13
Εκκολαπτόμενο μέλος
α) εύκολα με Horner ή αντικαταστάσεις.
β) θες P(x) μεγαλύτερο του μηδενός, και λύνεις την ανίσωση.
γ) οι δυνάμεις στους λογαρίθμους κατεβαίνουν ως συντελεστές, κι απλά μετά πρέπει να προσθέσεις το (1+2+..+2011)*2, και να λύσεις μία ανίσωση με λογαρίθμους..
Καλά τά 'πα??
saktop
Νεοφερμένος
Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως λύνονται αυτά τα θέματα γιατί δεν καταλαβαίνω???
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Έγγραφο 12
α) f(1) = 11
f(-1) = 3
λύνεις σύστημα και βγαίνει αυτό που θέλεις.
β) Βρίσκεις το f(x+1) και αποδεικνύεις ότι είναι ίσο με το P(X).
γ) Βάζεις στη σχέση που απέδειξες στο β) ερώτημα, όπου χ, το χ-1, οπότε προκύπτει: P(x-1)=f(x), βάζεις όπου χ αυτήν την εξυπνάδα που σου δίνει, φεύγει το 1 με το -1 και το αποτέλεσμα είναι 2011.
δ)Εκθετική εξίσωση(e^0 = 1)
katerina_022
Νεοφερμένος
ειμαι τελιως ασχετη και δεν εχω καν σημειωσεις.Οποιος ξερει ας παει στη σελ.140 στην 1 ασκση και ας μου πει λιγο τις λυσεις να διαβασω απο εκει!σας ευχαριστω πολυ προερετικα.
επεισης χωρις να θελω να σας κουρασω επειδη μου φαινονται πολυ περιπλοκα θελω και σχτην ομαδα β την πρωτη ασκηση και να μου πειτε πως γινεται.ευχαριστω,σωζετε ζωες
ακυρο,τα βρηκα ολα εδω : https://www.netsuccess.gr/math/index.aspx?catId=3
ελπιζω να σας φανει χρησιμη η σελιδα και να σας βοηθισει!!
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
drosos
Πολύ δραστήριο μέλος
Go_for_it!
Δραστήριο μέλος
άρα, ακόμη θα μου είναι άχρηστο. ευχαριστώ για την πληροφορία [κάνω επανάληψη στην άλγεβρα που γράφουμε την Πέμπτη και ήθελα να λύσω ορισμένες απορίες μου. (δεν ρωτούσα τον καθηγητή μου, γιατί τότε είχα απορροφηθεί με τα αρχαία κατ. , και μου έμειναν μερικά κενά)]. Μια ερώτηση ακόμα: τα μαθηματικά Γ.Π. της γ' χρειάζονται τίποτα συγκεκριμένο από τη β' ; (σκέφτομαι να τα δώσω... )Αν δεν εχει αλλαξει κατι το lim ειναι οριο(limit) το οποιο θα το μαθεις στην Γ λυκειου αρα αυτο που βλεπεις μαλλον εινα εκτος υλης.
saktop
Νεοφερμένος
άρα, ακόμη θα μου είναι άχρηστο. ευχαριστώ για την πληροφορία [κάνω επανάληψη στην άλγεβρα που γράφουμε την Πέμπτη και ήθελα να λύσω ορισμένες απορίες μου. (δεν ρωτούσα τον καθηγητή μου, γιατί τότε είχα απορροφηθεί με τα αρχαία κατ. , και μου έμειναν μερικά κενά)]. Μια ερώτηση ακόμα: τα μαθηματικά Γ.Π. της γ' χρειάζονται τίποτα συγκεκριμένο από τη β' ; (σκέφτομαι να τα δώσω... )
Αν και θα πάω Γ' Λυκείου από τον Σεπτέμβριο, απ' ότι μου έχει πει ο μαθηματικός μου, περισσότερο χρειάζεται να γνωρίζεις τους λογάριθμους (κυρίως τα ln) και εκθετικές συναρτήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 87 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thales91
- pnf292
- Chris180
- suaimhneas
- math2arch
- depyy
- Dmzk
- nearos
- Μήτσος10
- eukleidhs1821
- Kate1914
- Rafahl
- Maynard
- Mara2004
- phleidhs
- Helen06
- ggl
- Hased Babis
- Giannis_19
- xrisamikol
- rempelos42
- Σωτηρία
- Steliosgkougkou
- desp1naa
- Georgekk
- Dionyshs1
- Apocalypse
- Scandal
- Ameliak
- n1ki20
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Euge.loukia
- spring day
- SlimShady
- Kokro
- Specon
- George_dr
- το κοριτσι του μαη
- igeorgeoikonomo
- Theodora03
- _Aggelos123
- Citylights
- globglogabgalab
- marilou2002
- Alin22
- panosveki
- papa2g
- Unboxholics
- Mariahj
- constansn
- Mariaathens
- Lia 2006
- Tsiri_tree
- Petrofskaya
- ssalex
- Gio
- hirasawayui
- Nida
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.