John Kort
Νεοφερμένος
Εγώ νομίζω βοηθούν πολύ... Παίρνω περίπου 500mg την ημέρα βιταμίνη C.. Από τότε μειώθηκε πολύ το άγχος.. :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καλύτερο φάρμακο είναι η σωστή διατροφή.
Βιταμίνη σε αν ήθελες έχουν και τα πορτοκάλια
artemaki
Διάσημο μέλος
Ειχα γινει η μιση.
Οι ομαδαρχισσες και οι βοηθοι με ειχαν πριξει να φαω.
Εεε σε μια φαση με πηγαν στο γιατρο.
Καθοταν και μου ελεγε οτι θα μου κανει ενεση η θα μου δωσει συμπληρωματα η θα παρει τη μανα μου και κατι τετοια.
Εγω κλασικα δν πειναγα.
Στο τελος αρχισα να τρωω μονο και μονο για να τους ευχαριστησω.
Μετα τα πηρα ολα μαζι.(#$!@^ $#%&$^(&%&*%@%$^)
Και δν πηρα συμπληρωματα.
Πφφ δν με αφησαν να το χαρω.
Οχι δν ειναι πιστευω οτι ειναι καλα τα συμπληρωματα διατροφης.
Οχι δν πιστευω οτι εκανα το σωστο και δν ετρωγα.
Αλλα ειναι καλο να κανεις σωστη και ισορροπημενη διατροφη.
Οχι οτι την κανω.
Δεν με νοιαζει.
Εχω σκοπο να κανω 5 φορες τη μερα ολη τη κατασκηνωση.
Θα τα ξαναχασω,οτι και να γινει.
:emm:
chris_90
Διάσημο μέλος
Προσπαθω να ισορροπησω τη διατροφη μου παντως, αλλα ειναι αυτο το θεμα με τις γευσεις (λιγα πραγματα μου αρεσουν) και δεν μπορω να τα καταφερω.
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω πιστευω οτι περισσοτερο στο μυαλο ειναι,παλια επαιρνα κ εγω κατι βιταμινες δν ειχα καταλαβει διαφορα.
και εγω ετσι πιστευω.. Αληθεια περνει κανενας πρωτεινες για συμπληρωμα στο γυμναστηριο-αθλητισμο, γιατι εγω επερνα ενα μηνα περιπου και δεν ειδα και διαφορα, αλλα αλλοι μου λενε οτι κανουν δουλεια..
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Τί έχετε να πείτε; Παίρνετε ποτέ;
Εγώ νομίζω βοηθούν πολύ... Παίρνω περίπου 500mg την ημέρα βιταμίνη C.. Από τότε μειώθηκε πολύ το άγχος.. :xixi:
Είναι καθαρά από το μυαλό σου. Νομίζεις υποσυνείδητα ότι επειδή παίρνεις τα χάπια δεν έχεις άγχος. Πρόσεχε μόνο μη γίνεις μανιακός με τα χάπια. Π.χ. ξέρω μια κοπέλα που αν δεν πάρει 1 τουλάχιστον χάπι την ημέρα νομίζει ότι θα πεθάνει. Και άσε που αρχίζει βγάζει από το μυαλό της συμπτώματα π.χ. δύσπνοιες κτλ (ενώ είναι απόλυτα υγιείς και το ξέρει και η ίδια αυτό) [offtopic νομίζω ότι το κάνει για να τραβάει τη προσοχή ως η "άρρωστη" offtopic]
Aroukart
Εκκολαπτόμενο μέλος
Giorgos127
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βεβαια δεν εχω ακουσει για προβληματα που προκαλει η πρωτεινη απο μονη της (τ συμπληρωμα εννοω) με μονη εξαιρεση οτι η καταχρηση επηρεαζει αρνητικα τα νεφρα και θα εχεις προβλημα...
Κι εγω που παω γυμναστηριο, εχω σκεφτει να παρω πρωτεινη αλλα απο τη στιγμη που το φαγητο καλυπτει τις αναγκες μου δεν υπαρχει λογος... Ειναι και τι θεμα οτι ψιλοφοβαμαι για τυχον παρενεργειες οπως ειπες κ εσυ
Τωρα πολυβιταμινες παιρνω απο το φαρμακειο αλλα οχι και καθε μερα... Κυριως οταν νιωθω μεγαλη κουραση και πρεπει να παω για διαβασμα
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω απο πολυ μικρος μεχρι και τα 16 ειχα πατο αιματοκριτη. Επαιρνα σιδηρο πολλα χρονια αλλα δεν εκανε και πολλα. Στα 15 τον σταματησα οριστικα και μετα απο κανα χρονο ο αιματοκριτης πηγε στο 42 (απο 30αρια που χτυπαγα καποτε ). Τωρα εχω σταθερα γυρω στο 45 και δεν πεφτει με τιποτα.Εκτός αν κάποιος έχει χαμηλό αιματοκρίτη και χρειάζεται σίδηρο.
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από το Νοέμβριο ξεκίνησα να παίρνω βιταμίνες (κυρίως για να έχω πιο πολές δυνάμεις αλλά και γιατί δεν κάνω και την πιο σωστή διατροφή ). Ρώτησα γιατρό πρώτα βέβαια και μου είπε να τις πάρω για 6 μήνες και μετά -αν ακόμα τις έχω ανάγκη- να παίρνω ανα 2 μήνες. Τις έχω σταματήσει τώρα και προσπαθώ να βελτιώσω τη διατροφή μου.
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να παρω ώστε να καταφέρνω να κοιμάμαι αρκετα το βράδυ ;
Εχω πολυ άγχος αυτη την περίοδο , με αποτέλεσμα να κοιμάμαι 4 με 5 ωρες την μερα .
Γενικά, σταματαω το διαβασμα 1 -2 ωρες πριν κοιμηθώ ώστε να μην εχω υπερένταση .
Το θεμα μου δεν ειναι να με πάρει ο ύπνος αλλα το ότι ξυπνάω πολυ γρήγορα, με αποτελέσμα να μη χορταίνω υπνο κι να μη μπορώ να αποδώσω , οπως επιθυμώ .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Pharmacist01
Εκκολαπτόμενο μέλος
Steffie88
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σας,
Γνωρίζει κάποιος τι μπορώ να παρω ώστε να καταφέρνω να κοιμάμαι αρκετα το βράδυ ;
Εχω πολυ άγχος αυτη την περίοδο , με αποτέλεσμα να κοιμάμαι 4 με 5 ωρες την μερα .
Γενικά, σταματαω το διαβασμα 1 -2 ωρες πριν κοιμηθώ ώστε να μην εχω υπερένταση .
Το θεμα μου δεν ειναι να με πάρει ο ύπνος αλλα το ότι ξυπνάω πολυ γρήγορα, με αποτελέσμα να μη χορταίνω υπνο κι να μη μπορώ να αποδώσω , οπως επιθυμώ .
Κάτι πολύ απλό και φυτικό είναι το μελισσόχορτο, το πίνεις σαν τσάι. Γενικά σε χαλαρώνει. Συνήθως το βρίσκεις σε μαγαζιά που έχουν βότανα και τέτοια. Αν θες ψάξτο.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου πρότεινα προληπτικά να ελέγξεις τον θυρεοειδή σου.Καλησπέρα σας,
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
E. Venizelos The Official
Νεοφερμένος
Προσωπικά, απο τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα παίρνω 1000mG βιταμίνη C(καλά, οχι και κάθε μερα, πες 5 φορές την εβδομάδα.. ). Δεν έχω παρατηρήσει κάτι σχετικά με το άγχος, σίγουρα όμως κάνει καλό στην καρδιά, οπότε καλό είναι να παίρνεις συχνά και που.Τί έχετε να πείτε; Παίρνετε ποτέ;
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυρεοειδή όντως πρέπει να κοιτάξω , γιατί έχει και η μαμα μου.
Απο εκει και περα ,αρχισα να πινω τονοτιλ για ενέργεια και παρήγγειλα και αυτο
Now Foods Valerian Root 500mg 100 κάψουλες
μια μικρή βολτα παω κι σειρα βλέπω και γενικά μεσα στη μερα μου είμαι οκ .
Το θεμα μου ειναι καθαρα ο ύπνος .Ο ύπνος που διαρκεί για την ακρίβεια.
Δεν αντέχω αλλο να κοιμάμαι τοσες λιγες ώρες, και σίγουρα δε θα το αντέξω για ενα μηνα ακομα.Τό να κοιμηθώ μεσα στη μερα το εχω επίσης προσπαθήσει χωρίς βέβαια καμια επιτυχία, καθώς οτάν ξέρω οτι εχω διάβασμα δεν μπορώ να κοιμηθώ.
Ελπίζω η βαλεριανα να βοηθήσει .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- roulitaa
- johnsala
- Ziggy 1
- Pharmacist01
- Steffie88
- Γατόπαρδος.
- Athens2002
- Κλημεντίνη
- uni77
- Διασωστης
- Αλκης Κ.
- eukleidhs1821
- louminis
- Mako777
- gwgw_5
- PanosCh002
- jimis2001
- E. Venizelos The Official
- MaryLou
- fmarulezkd
- tasost
- Revekka
- tsiobieman
- hirasawayui
- ΘανάσοςG4
- kiyoshi
- New member
- EiriniS20
- Makis7
- Scandal
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.