catherine.#
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν είναι "αυτό" ο ελιτισμός.Ελιτισμός. Χάνετε την ουσία ρέι.
catherine.#
Νεοφερμένος
Δεν ειπα κατι τετοιο οπως διαβασες..ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση που το αναφερουν τοσο πολυ πια λες κ εχει σημασια και ηθελα να δω πως ειναι απο περιεργεια και μονο...ελεος να μην δηλωσεις μια σχολη επειδη δεν σου αρεσει το κτιριο...Δηλαδή άμα το κτίριο είναι χάλια θα ξενερώσεις και δε θα δηλώσεις τη σχολή?
Dalian
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή άμα το κτίριο είναι χάλια θα ξενερώσεις και δε θα δηλώσεις τη σχολή?
Δεν είπε κάτι τέτοιο η κοπέλα! Απλά έχει περιέργεια να δει το κτίριο ..
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Παιδάκι του είναι.Δεν είναι "αυτό" ο ελιτισμός.
Δεν ειπα κατι τετοιο οπως διαβασες..ρωτησα γιατι μου εκανε εντυπωση που το αναφερουν τοσο πολυ πια λες κ εχει σημασια και ηθελα να δω πως ειναι απο περιεργεια και μονο...ελεος να μην δηλωσεις μια σχολη επειδη δεν σου αρεσει το κτιριο...
click
WoodyWoodperker
Νεοφερμένος
???
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Ωχ,σε 1 φωτογραφία είμαι κι εγώ!Jesas.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Ωχ,σε 1 φωτογραφία είμαι κι εγώ!Jesas.
Πού ρε??
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Μην ανησυχείς για τα ενοίκια.Υπάρχει μεγάλη προσφορά και κατα συνέπεια οι τιμές είναι χαμηλές.Δηλαδή μπορείς να βρεις σπίτι 65-70 τ.μ. με 250€.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Όλοι μένουμε στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου...10-15 λεπτά από το κέντροποιες περιοχες ειναι κοντα στο κεντρο και στην σχολη ?
Superhuman
Δραστήριο μέλος
ποιες περιοχες ειναι κοντα στο κεντρο και στην σχολη ?
Άγιο Κωνσταντίνο κυρίως μένουν τα παιδιά της βιοχημείας.Αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο.Μπορείς να πας να μείνεις όπου θες,οι αποστάσεις στη Λάρισα είναι πάρα πολύ μικρές!
xrisa94
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Σίγουρα αξίζει να έρθεις στη σχολή και αν τελικά δεν σου αρέσει αποφασίζεις μετά! Αλλά κατά τη δική μου γνώμη θα σου φανεί μια χαρά και από ότι ακούω σε σχέση με την Μοριακή ακούγονται καλύτερα λόγια! Αν κοιτάξεις και το πρόγραμμα σπουδών οι διαφορές με τα βιολογικά τμήματα είναι ελάχιστεςΠαιδιά θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για την συγκεκριμένη σχολή. Έδωσα φέτος παννελήνιες εξετάσεις και τελικά πέρασα εδώ. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να περάσω σε μια σχολή που έχει άμεση σχέση με την βιολογία. Ήθελα να περάσω γενική βιολογία ή μοριακή αλλά τελικά δεν έπιασα τα μόρια. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάω σε αυτή τη σχολή;
xrisa94
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Είναι πάρα πολύ..και δεν έχει να ζηλέψει πραγματικά τίποτα από τα βιολογικά σε θέμα μαθημάτων, σε θέμα εξοπλισμού κ.λ.π δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση Υπάρχουν και άλλοι φοιτητές του τμήματος στο φόρουμ, οπότε ότι χρειάζεσαι τώρα μπορείς να το ρωτάς..σίγουρα θα βρίσκεται κάποιος να απαντήσει! επίσης υπάρχει και θέμα για την φοιτητική ζωη στη Λάρισα αν θες πληροφορίες...https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=73688Σ'ευχαριστώ πολύ! Πράγματι είδα τα μαθήματα και είναι πολύ ενδιαφέροντα!
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Panatha mono
- angelikkk
- neurogirl
- Nickelhead
- Kathyyyy!
- Dion G.
- LINOULA2608
- Deppiekknr
- Nasia_2
- Nemesiis
- P.Dam.
- emzou
- Giannis_19
- ειδήμων
- Νικολινα
- Μαριαννα20
- Peter Pan13
- AnnaRd
- Pharmacist01
- Mewmaw
- Nala
- BatGuin
- estrela
- hello1234
- thenutritionist
- george777
- dmav
- aggorf
- eirinipap
- ggl
- kiyoshi
- Φινεύς
- Χάρις
- jimis2001
- angies
- MIT_fan
- snowy
- eukleidhs1821
- roud
- Hased Babis
- VouDou
- Drglitterstar
- fmarulezkd
- Meow
- synthnightingale
- Abiogenesis
- Jimmy20
- Nosokomos
- Sense
- Superhuman
- elewnora
- clevercat
- _Aggelos123
- Nikos05
- Katerinaki13
- imyourfather
- GabrielaM
- Paul77
- Dr House
- Kaz
- JohnS
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.