chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο.pihyalala pihyalala utsuute
pihyalala pihyalala monowa
pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu
και μετα τρωω παντοφλα :zilia:
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=CI61GlQ0IJ8&fmt=18[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο.
λολ αλλα καμια σχεση
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
λολ αλλα καμια σχεση
Ό,τι του φανεί του Λωλο...χρονή.
Athanasoulini:)
Νεοφερμένος
napstor
Δραστήριο μέλος
υπερ-τρομεροΤραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό?
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ?
Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο.
Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι ρε φωναζει η απο κατω...ασταΝαι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο.
Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου??εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα...
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου??
τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..!τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..!
εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους..εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks:
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους..
εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους....
*keep it in the closet*:fss:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι??εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους....
*keep it in the closet*:fss:
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι??
εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη..εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.