Mariaathens
Νεοφερμένος
Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

19-05-21

21:25
Απο την πρωτη λειπουν στοιχεια και η γωνια ειναι λαθος.
Την δευτερη αμα θελεις να την προσπαθησουμε
Mariaathens
Νεοφερμένος
Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα.

19-05-21

21:30
Μπορεις σε παρακαλω να περιμενεις 10 λεπτα για να μου στειλει τις εκφωνησεις μια συμμαθητρια μου, μηπως δεν εχω σημειωσει καποιο στοιχειο; Σε ευχαριστω πολυ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λοιπον αυτες ειναι οι εκφωνησεις:Απο την πρωτη λειπουν στοιχεια και η γωνια ειναι λαθος.
Συνημμένα
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,783 μηνύματα.

19-05-21

21:56
ξεχασε να σας δωσει την μαζα του σωματος
fractal
Νεοφερμένος
Ο fractal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 29 μηνύματα.

19-05-21

21:59
Μια πρώτη προσπάθεια να τις λύσω .
H μάζα νομίζω δε χρειάζεται γιατί απλοπείται από τους τύπους της ενέργειαςξεχασε να σας δωσει την μαζα του σωματος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

19-05-21

22:04
ωραια
bovid19
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ. Έχει γράψει 343 μηνύματα.

20-05-21

13:58
Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αλλά στο 1)β) δεν ζητάει το ύψος; Δηλαδή h = ημ30 * Δχ2 = 0.6m. Με ΑΔΜΕ πάλι 0.6m βγαίνει.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

20-05-21

14:09
Σωστα το υψος θελει αλλα οκ αμα ξερεις την ανηφορα οπως λες με το ημίτονο βρισκεις το υψος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...