Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εννοείται, απλώς στην "κατασκευή" του μηχανογραφικού τσεκάρεις μόνο το κουτάκι του 1ου πεδίουΓίνεται να επιλέξουμε σχολές μόνο από 1 πεδίο?Γιατί εγώ έχω δικαίωμα από 1ο κ 3ο αλλά δεν θέλω καμία από το 3ο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Εγω παιδια πηγα να ζητησω κωδικο απο το σχολειο κ δν μου τον εδιναν γιατι δε με εμπιστευονται...εχουν βγαλει αυτοι για ολους μας και θελουν να κανουμε ΕΚΕΙ μηχανογραφικο, αλλιως δε μας τον δινουν.
Είναι παράνομο, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα........ Πήγαινε και παρτον με το ζόρι αλλιώς.... υπάρχουν και άλλα μέσα.
Δικό σου θέμα μηχανογραφικό και τι θα ΄δηλώσεις. Δικό τους θέμα είναι να σε διδάσκουν......
westathens
Νεοφερμένος
τα γραμματα κεφαλαια η οχι? και
εκει που λεει πολη.για παραδειγμα εγω κατοικω στο ιλιον,βαζω ιλιον σαν πολη η αθηνα(ιλιον ειναι ο δημος που κατοικω)
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Είναι παράνομο, δεν έχουν αυτό το δικαίωμα........ Πήγαινε και παρτον με το ζόρι αλλιώς.... υπάρχουν και άλλα μέσα.
Δικό σου θέμα μηχανογραφικό και τι θα ΄δηλώσεις. Δικό τους θέμα είναι να σε διδάσκουν......
Σε ιδιωτικο πάω, γι' αυτό η "παρανομία"...κοιτα σε ενα βαθμο ειναι θεμα ασφαλειας, καλυτερα ως 1η χρονια που εφαρμοζεται, να οριστικοποιηθει στο σχολειο...αλλα δε μου τν εδιναν κ οταν ειπα ν τ κανω στο φροντιστηριο...
nikol7
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια να ρωτησω κατι, πιο πολυ διαδικαστικο.στην φορμα συμπλήρωσης(στοιχεια επικοινωνιας)
τα γραμματα κεφαλαια η οχι? και
εκει που λεει πολη.για παραδειγμα εγω κατοικω στο ιλιον,βαζω ιλιον σαν πολη η αθηνα(ιλιον ειναι ο δημος που κατοικω)
Δε νομίζω ότι έχει σημασία αν τα βάλεις κεφαλαία ή όχι. Δε διευκρινίζετε κάπου κάτι τέτοιο.
Εγώ έβαλα τον δήμο. Γιατί και πέρσι στο μηχανογραφικό εκεί που έδιναν διεύθυνση και πόλη μου είχαν συμπληρώσει Νίκαια.
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Κι εγώ 7!!! Δεδομένου ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με καμία άλλη εκτός από 1 , τις υπόλοιπες τις κατέταξα κατά φθίνουσα περυσινή βάση, έτσι ώστε αν δεν περάσω ούτε στη δεύτερη να εισαχθώ στην τρίτη κ.οκ.Eγώ μάλλον αύριο στο σχολείο θα το οριστικοποιήσω για να μην γίνει κάποιο λάθος και τρέχω. Έτσι κι αλλιώς ούτε 10 λεπτά δεν θα πάρει, γιατί έβαλα μόνο 8 σχολές xD.
Και οι 7 μου αρέσουν μεν, 1 όμως μόνο θέλω να πετύχω
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Siritoss
Νεοφερμένος
Στο σχολείο μου, όταν πήγα να βγάλω κωδικό ήταν μία που ήταν κανά μισάωρο τουλάχιστον στον υπολογιστή με έναν καθηγητή και έκαναν το μηχανογραφικό. Όταν μπήκα στο γραφείο είχε δηλώσει 48 σχολές, μπορεί όταν έφυγα να μεγάλωσε κι άλλο η λίστα...
Dalian
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή αν περάσεις Νομική Αθήνας σε χαλάει? lolzΑπό τις 8 μόνο οι 2 μου αρέσουν! Αγγλική φιλολογία και Νομική θεσσαλονίκης, τις άλλες τις έβαλα έτσι για το καλό lol.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
'Οχι,προσπαθώ να καταλάβω αν μου "λείπει" κάτιεσεις τον πληκτρολογησατε???
Bump.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωδικός Ασφαλείας Υποψηφίου είναι ο κωδικός που πληκτρολογήσαμε εμείς οι ίδιοι στο σχολείο...right?
Ναι αυτός είναι!
εσεις τον πληκτρολογησατε???
Κολλάτε σε κάτι λεπτομέρειες. Τι νόημα έχει το ΠΟΙΟΣ τον πληκτρολόγησε να μην τον γράψει/αντιγράψει λάθος είναι το θέμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.