danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Μονο υπομονη μεχρι να βγουν οι βασειςαπ την στιγμη που οριστικοποιω το μηχανογραφικο και παιρνω αριθμο πρωτοκολλου χρειαζεται κατι αλλο?????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erilesg
Δραστήριο μέλος
Eβγαλε κατευθειαν την τελικη σελιδα σε pdf σε εμενα..
και σε μενα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μέχρι χθες μπορούσα κανονικά να δω το μηχανογραφικό που οριστικοποίησα.
Μπορεί κάποιος που το έχει οριστικοποιήσει να μπει και να μου πει εάν του βγαίνει το ίδιο μήνυμα στο site;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως είναι στα αγγλικά τα αρχικά και γι αυτό δε τα δέχεται? Επίσης πανε στην επιλογή "θέλω να υποβάλω μηχανογραφικό". Ή μήπως πληκτρολογείς το κειμενάκι απο κάτω λάθος? (εγώ πάντα το κάνω σωστά με την 4η)
Δεν μπορεί να είναι στα αγγλικά, γιατί έχουν ελληνικούς χαρακτήρες τα αρχικά.
Και έγραψα και 100 φορές το κειμενάκι από κάτω.
Σ' εσένα το εμφανίζει κανονικά;
Εγώ μέχρι χθες μπορούσα να το δω
Εν τω μεταξύ την βαθμολογία μου τη βλέπω κανονικά
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μηπως κολλησε ο σερβερ? Να δοκιμασουμε αυριο το πρωι ή αργα το βραδυ?
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
και σε μια γνωστη μου το ιδιο βγαζει μην ανησυχειτε την πρωτη επιλογη δεν πατατε?Οχι εχεις δικιο...ουτε σε μενα το βγαζει!!
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι εχεις δικιο...ουτε σε μενα το βγαζει!!
Μήπως δεν μπορούνε να δούνε τα μηχανογραφικά όσοι τα οριστικοποίησαν;
Αλλά φαντάζομαι πως τότε ούτε τις βαθμολογίες θα μπορούσαμε να δούμε
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και στον κωδικό δελτίου τί να βάλουμε;Θα πατήσετε το τελευταίο (οριστικοποίηση ΜΔ) και θα βάλετε -σωστά :p -τα στοιχεια σας για να σας βγάλει το pdf. Προσέχτε μην είναι στα ελληνικά ή γράφετε κάτι λάθος.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στον κωδικό δελτίου τί να βάλουμε;
τον κωδικό του δελτίου; Έναν κόκκινο κωδικό που σας έδινε στα πρόχειρα μηχανογραφικά;
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν συμπληρώνεις ένα πρόχειρο μηχανογραφικό και το αποθηκεύεις στο σύστημα,αυτό σου επιστρέφει ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχεί στο μηχανογραφικό που μόλις συμπλήρωσες.Αυτός είναι ο κωδικός δελτίου.Και στον κωδικό δελτίου τί να βάλουμε;
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι, αλλά άπαξ και οριστικοποιηθεί, δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία ο κωδικός αυτόςΌταν συμπληρώνεις ένα πρόχειρο μηχανογραφικό και το αποθηκεύεις στο σύστημα,αυτό σου επιστρέφει ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχεί στο μηχανογραφικό που μόλις συμπλήρωσες.Αυτός είναι ο κωδικός δελτίου.
Ναι. Εγώ λέω να το αφήσουμε μη γίνει καμιά στραβή και το ακυρώσουνε!! Με τον τρόπο τους μας λένε να σταματήσουμε να μπαίνουμε αμα το καναμε οριστικο. Μαλλον το καταχωρησαν.
Σιγά μην σου το ακυρώσουν επειδή μπαίνεις να το δεις (τιμωρία; ) !!Α όχι ευχαριστώ, ρίσκα δεν παίρνω. Μέχρι χτες μου το έβγαζε αν διάλεγα την πρώτη επιλογη, και αφού δεν είμαι η μόνη που δε μπορω πλεον να το δω, δεν εγινε κατι με το δικο μου μηχανογραφικο. Να λειπει το βυσσινο. Ουτως η αλλως το εκτυπωσα.
Στην αρχή κι εγώ τρόμαξα, νόμισα ότι έγινε κάτι με το δικό μου ΜΔ
Αλλά αυτοί σιγά μην κρατάνε logs για κάθε φορά που κάνουμε log in στο σύστημα.
Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον server. Εγώ θα δοκιμάσω κι αύριο πάντως.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Να ακυρωθεί παιδιά δεν παίζει καθόλου, μην αγχώνεστε. I mean πώς και γιατί; Απλά να μπεις προσπαθείς δεν κάνεις τίποτα τρελό ξερωγώ.
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι, αλλά άπαξ και οριστικοποιηθεί, δεν νομίζω ότι έχει καμία αξία ο κωδικός αυτός
Άμα θέλεις να δεις το μηχανογραφικό σου ξανά ή να το ξανακατεβάσεις ή το οτιδήποτε πρέπει να τον ξαναπληκτρολογήσεις. Δε μπορείς να κάνεις κάποια αλλαγή μόνο σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις ξανά το pdf.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
μα αν δε στο βγαζει στην πρωτη επιλογη δε θα στο βγαλει και στην τριτηΔεν θα πάρετε κάποιο ρίσκο. Και εγώ αναρωτιόμουν γιατί δε μου το βγάζει τις προάλλες και μάλιστα είχα αγχωθεί πιστεύοντας ότι είχα κάνει κάτι λάθος. Τελικά πατώντας την τρίτη επιλογή και βάζοντας τον σωστό κωδικό ασφαλείας ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ μου το έβγαλε το pdf.
αυτο γινεται και στην πρωτη επιλογη δεν εχει νοημαΆμα θέλεις να δεις το μηχανογραφικό σου ξανά ή να το ξανακατεβάσεις ή το οτιδήποτε πρέπει να τον ξαναπληκτρολογήσεις. Δε μπορείς να κάνεις κάποια αλλαγή μόνο σου δίνει την δυνατότητα να κατεβάσεις ξανά το pdf.
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεί να έβαλα και κωδικό για λάθος δελτίο βέβαια. Τέλος πάντων, εγώ έχω στο χέρι μου το χαρτί με τον αριθμό πρωτοκόλλου.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.