angelvasil92
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gs1992
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soulhunter21
Νεοφερμένος
SpyRos____
Νεοφερμένος
αν κανω λαθος διορθωστε με!!
εγω προσωπικα σταματησα σημερα το αοθ γιατι
καταλαβα πως ειναι επιπλεον βαρος και θα τα βγαλω δυσκολα περα
γιατι εχω κενα, ειδικα στη φυσικη...
εσυ αν τα πας καλα γενικως θα τα πας καλα κ σε αυτο!!!
σμα ftw
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
σου δινει μορια μονο αν επιλεξεις 5ο πεδιο.δλδ σου δινει τοσα μορια το αοθ ρε παιδια?και μπορει να σου ανεβασει κατα πολυ το βαθμο προσβασης??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Evi_Panay
Εκκολαπτόμενο μέλος
-----------------------------------------
*πεδια
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλα αν παρεις ΑΟΘ εχεις μια παρα πολυ καβατζα που λεγεται 5ο πεδιο(σε περιπτωση που δεν εχεις πρωτο στοχο τα οικονομικα-οπως εγω). Τα μαθηματα βαρυτητας ειναι απειρως πιο ευκολα απο τα αντιστοιχα στο 4ο πεδιο.
angelvasil92
Νεοφερμένος
Τελικα το ΑΟΘ το αφησα, δεν θα το δωσω πανελλαδικα. Ήταν βαρος. Και απο τη στιγμη που φυσικη -μαθηματικα στοχευω ψηλα, το αοθ το πιο πιθανο θα ηταν να με καταστρεψει.Και ουτως ή αλλως δεν θελω τιποτα απο 5ο. Οποτε...
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ομως δεν θελεις να επιλεξεις 5ο πεδιο, τοτε για να ωφεληθεις θα πρεπει στο ΑΟΘ να γραψεις καλυτερα απο ο,τι στον μεσο ορο των αλλων 6 μαθηματων. Αν γραψεις χειροτερα, τοτε ζημιωνεσαι και απο πανω.
Αν για παραδειγμα στα 6 μαθηματα εχεις μεσο ορο 17, τοτε το ΑΟΘ θα σε βοηθησει αν γραψεις πανω απο 17, δεν θα σου δωσει τιποτα παραπανω αν γραψεις ακριβως 17 και θα σε ζημιωσει αν γραψεις κατω απο 17.
coco :D
Νεοφερμένος
Αν και είμαι ακόμα β'λυκείου προσπαθώ να αποφασίσω αν στην γ'λυκείου θα πάρω αοθ ή όχι!
Να πως έχει το θέμα:
Λοιπόν εγώ έχω επιλέξει την θεωρητική κατεύθυνση (αν και είμαι πολύ καλή στα μαθηματικά γ.π.) καθώς αντιπαθώ πολύ την φυσική κατεύθυνσης και βρίσκω ενδιαφέροντα τα αρχαία.( Βέβαια από πολύ μικρή όλοι μου λένε ότι είμαι γεννημένη για οικονομικά). Επιπλέον δυστυχώς η θεωρητική κατεύθυνση δεν προσφέρει πολλές επιλογές αν δεν δώσεις κάποιο ειδικό μάθημα. Εγώ είμαι πολύ καλή μαθήτρια (του 19-20) και στοχεύω για νομική. Αλλά σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά ή δεν τα καταφέρω δεν θέλω να περάσω σε μία σχολή που δεν μου αρέσει. Όπότε μάλλον θα πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε ειδικό μάθημα και αοθ.
Εν ολίγοις θέλω να μου πείτε αν διακινδυνεύω την νομική παίρνοντας ως μάθημα επιλογής το αοθ. Αν δηλαδή μου πάρει χρόνο από τα υπόλοιπα και τελικά πέσουν οι βαθμοί μου σε όλα τα μαθήματα. Σκέφτομαι πως αν έχω να λύνω ασκήσεις στα μαθηματικά γ.π. και στο αοθ. και μετά έχω και τα φιλολογικά στο τέλος θα κλατάρω.
(Υ.Γ. 1: Εγώ λατρεύω τα οικονομικά, διαβάζω οικονομικές εφημερίδες και θα με ενδιέφερε να περάσω ασοεε)
(Υ.Γ. 2: Πολλές φορές σκέφτομαι αν η νομική θα είναι βαρετή, καθώς χρειάζεται να αποστηθίσεις τόμους βιβλίων , και αν θα βρω δουλειά γιατί όλοι λένε πως οι σχολές της θεωρητικής δεν έχουν και τις καλύτερες προοπτικές εργασίας)
* Αφήστε που αν καταλήξω σε καμιά Πάντειο, το βλέπω να ξαναδίνω γιατί εκεί και αν δεν έχει προοπτικές (ούτε μου αρέσει κιόλας)
Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας και θα την εκτιμήσω ιδιαίτερα... αφού βρίσκομαι σε αδιέξοδο και είμαι αγχωμένη
vasokak
Νεοφερμένος
coco :D
Νεοφερμένος
Ευτυχώς,όπως είπες, έχω πολύ χρόνο ακόμη μέχρι να αποφασίσω αν θα το πάρω σαν μάθημα επιλογής ή όχι ... άσε που γενικά αλλάζω γνώμη κάθε εβδομάδα, οπότε βλέποντας και κάνοντας
gianniszante
Νεοφερμένος
dimitroulaaaa
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
geokam
Δραστήριο μέλος
Σκέφτομαι του χρονου να παρω ΑΟΘ ως μαθημα επιλογης και να το δωσω πανελλαδικά. Λιγο-πολύ με ενδιαφέρουν και τα οικονομικά τμήματα,και αν δεν πιάσω καποιες σχολες που με ενδιαφερουν από 2ο πεδιο,ή δεν γραψω καλα σε καποιο μάθημα,να έχω και μια καβαντζα και να μην μείνω στον άσσο.
Βέβαια σε αυτό το σημείο δημιουργουνται καποια προβληματακια.Του χρονου με το καλο θα εχω 9 ωρες Μαθηματικα Κατευθυνσης και Γενικης,2 ωρες ΑΕΠΠ,1 ωρα έκθεση και πόσες ωρες Φυσικη Κατευθυνσης .Συγκεκριμενα ο φροντιστηριουχ ος μου θα μας εχει από ένα τριωρο (8-11) Δευτέρα με Τεταρτη(Μαθηματικα) και ένα τριωρο την Παρασκευη ΑΕΠΠ και Εκθεση.Και μενουν 2 μερες λογικα(Πεμπτη και Σαββατο) για να βολεψω τη Φυσικη(που θα ναι 3-4 ωρες τη βδομαδα)Εχουμε δηλαδη 15-16 ωρες τη βδομαδα φροντιστηριομοι οποίες θα είναι fixed.Αλλη επιλογη σε φροντιστηριο δεν υπαρχει στην περιοχη που βρισκομαι.
Το ζητημα είναι πως θα χωρεσω σε ένα ΤΟΣΟ βαρυ προγραμμα τις ΑΟΘ.Σκεφτομαι να κανω καποιο ιδιαιτερο πανω σε αυτές αλλα δεν ξερω αν θα το αντέξω; Αξίζει τον κόπο δηλάδη; Σκεφτομαι περι τις 1-2 ωρες τη βδομαδα συν φυσικα τη μετακινηση 30 λεπτων για να φτασω στο προοορισμο μου.Με προχειρους υπολογισμους υπολογιζω 18-19 ωρες τη βδομαδα φροντιστηρια και ιδιαιτερα.Ετσι χρονος δεν θα βρεθει σε καμια περιπτωση για να παρω εστω και μια ανασα.Θελω να ακουσω γνωμες και από μαθητες και από καθηγητες αν επιθυμουν. Καποιο ιδιαιτερο προβλημα δεν εχω για να κανω αυτές τις 1-2 ωρες ΑΟΘ.Αλλα μηπως είναι περιττό;Μιας και υπολογιζω πως του χρονου 4-5 παιδια θα παρουμε τις ΑΟΘ(επαρχιακο σχολειο γαρ).Λετε να γινει καμια δουλεια στο σχολειο;
Η καθηγητρια εμμέσως πλην σαφώς με «εσπρωξε» στο κανω πιθανων καποια μαθηματα,από το καλοκαιρι μαλιστα.Αυτο βεβαια δεν γινεται σε καμια περιπτωση διοτι θελω να καλυψω καποια κενα εκτενη στη Φυσικη,και επίσης θα εχω 2-ωρο κάθε μερα Μαθηματικα.Απορω που θα βρω χρονο να διαβασω και τα υπολοιπα μαθηματα δηλαδη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.