Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σε ποσοστό πάνω απο 98% έχουμε το ίδιο DNA με τους πιθήκους.Σε ποσοστό πάνω από 99% το γονιδίωμα είναι ίδιο στους ανθρώπους.
So?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ουπς..μάλλον παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενα μου...όταν είπα ότι τον αγαπάει δεν εννοούσα οτι τον βλέπει ερωτικα (εξάλλου εδώ λέμε ότι είοναι γκέι τι ερωτικά να τον δει) εννοώ ότι τον αγαπάει σαν φίλο της (ειναι κολλητοί από παιδάκια) και ότι τον νοιάζεται και θέλει να τον βοηθήσει...πάντως έχετε δίκιο όσοι είπατε να μην του το πει (όχι ευθέως τουλάχιστον)...εξάλλου κάποια στιγμή θα μπορέσω να της το πει ο ίδιοςπρος ev@ki:
πλακα κανω...
τωρα σε αυτο που ρωτησες :στο να τον αποδεχτει δεν νομιζω οτι υπαρχει κανενα προβλημα....το θεμα ειναι οτι και να του δειξει πως νιωθει αυτη γι αυτον δεν νομιζω να αλλαξει και να την δει ερωτικα ... το να προσπαθησει ομως δεν χανει τιποτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lydiatav
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
taratata_re
Νεοφερμένος
(χωρις να σημαινει πως με χαροποιει η επιλογη του αλλα εφοσον το θελει και το επιλεγει δεκτο.)
nPb
Επιφανές μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Αν ο φίλος σας ήταν ομοφυλόφιλος, τι θα κάνατε;
Θα ήταν φίλος/η μου και θα τον/την έκανα παρέα.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αντιθέτως, θα προσπαθούσα όσο μπορώ να τον/την βοηθήσω γιατί δεν είναι και εύκολο να είσαι ομοφυλόφιλος/η σε αυτή τη κοινωνία που ζούμε και πόσο μάλλον να το αποδέχεσαι.
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Δεν έχω κανένα πρόβλημα,ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι του αρέσει.Άλλωστε πρέπει να αποδεχόμαστε όλους τους ανθρώπους με τις ιδιαιτερότητες τους.
Και γιατι πρεπει ντε και καλα,η ομοφυλοφιλια να εκλαμβανεται σαν " ιδιαιτερότητα " ?
Ειναι σαν να λες ότι ειναι ιδιαιτερότητα κάποιος να ειναι αριστεροχειρας,αντί για δεξιοχειρας.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί διαπιστώνω ότι περισσότερο οι σημερινές κοπέλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα (αλλά εμμέσως παροτρύνουν) με τους ομοφυλόφιλους; Μετά όμως βγαίνουν οι γνωστές ατάκες γενίκευσης: «άντρες δεν υπάρχουν πια και τους πάτησε το τρένο».
Δεν κατάλαβα την λογική συνάφεια των 2 προτάσεων για να είμαι ειλικρινής.
Δηλαδή άμα στηρίζω τον άλλο στην επιλογή του να είναι ομοφυλόφιλος μετά πρέπει να γενικεύσω και να πω ότι στρέιτ άντρας δεν υπάρχει? Τι σόι λογική είναι αυτή?
Από την άλλη, αν ένα σεβαστό ποσοστό αντρών με τους οποίους συναναστρέφεσαι είναι gay, δεν θα το δεις λίγο πιο σφαιρικά/γενικευμένα για το σύνολο?
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, ας κάνει ότι θέλει για να είναι ευτυχισμένος. Δεν την εκλαμβάνω καν σαν ιδιαιτερότητα την ομοφυλοφιλία για να το αναλύσω/επεξεργαστώ περαιτέρω.
lydiatav
Νεοφερμένος
δε θα λεγα πως ειναι ιδιαιτεροτητα η ομοφυλοφιλια ...Δεν έχω κανένα πρόβλημα,ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ότι του αρέσει.Άλλωστε πρέπει να αποδεχόμαστε όλους τους ανθρώπους με τις ιδιαιτερότητες τους.
Isom1312
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε θα λεγα πως ειναι ιδιαιτεροτητα η ομοφυλοφιλια ...
Κατά τη γνώμη μου πάντα,εφόσον οι ομοφυλόφιλοι είναι μειονότητα,τους θεωρώ και ιδιαίτερους ανθρώπους,χωρίς φυσικά να έχω κάποιο πρόβλημα μαζί τους.Έχει τύχει να είμαι σε κοινή παρέα με κάποιον ομοφυλόφιλο (ήξερα ήδη πως είναι) και έχω γελάσει απίστευτα με τα αστεία του.Είναι πολύ χαρούμενοι άνθρωποι,αυθόρμητοι και ακομπλεξάριστοι.
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Αυτός: Ξέρεις είμαι γκέυ!
Εγώ: Και εγώ είναι straight!
Αυτός: Ωραία, και...
Εγώ: Hi, five!
Ελάτε ρε παιδιά τώρα. Δηλαδή μου λέτε ότι ένα άτομο που είναι φίλος σας εσείς δεν θα το είχατε καταλάβει χωρίς να σας το πεί.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
taratata_re
Νεοφερμένος
Και γιατι πρεπει ντε και καλα,η ομοφυλοφιλια να εκλαμβανεται σαν " ιδιαιτερότητα " ?
Ειναι σαν να λες ότι ειναι ιδιαιτερότητα κάποιος να ειναι αριστεροχειρας,αντί για δεξιοχειρας.
Kαλα ιδιαιτεροτητα ειναι και μαλιστα επιλεγμενη κιολας
Αλλα αυτο δεν εχει να λεει, δεν μπορεις ουτε να επιβληθεις στο τι θελει ο αλλος να κανει ή στο τι θα επιλεξει ή να τον ξεκοψεις γιαυτες τους τις επιλογες ειναι τελειως χαζο.
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένος
mairhpapa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.