Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισα ρε γκομενιαρηδες. -.-'
προσωπικα δεν ειμαι αλλα αυτο μας ελειπε τωρα...:nono:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor
Δραστήριο μέλος
σωστα.οι γκέη να πάνε να κάνουν παρέα με γυναίκες.....
τελος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
προσωπικα δεν ειμαι αλλα αυτο μας ελειπε τωρα...:nono:
Ε τοτε σταματηστε αυτες τις κρυαδες "Αυτο μας ελειπε!", "Για τολμηστε!", "Γκεη=περισσοτερες γυναικες για μας" κλπ. -.-'
Εδω μου καθονται. -.-'
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγα,ρε,χαλαρωστε,λιγο,μαγκια
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τοτε σταματηστε αυτες τις κρυαδες "Αυτο μας ελειπε!", "Για τολμηστε!", "Γκεη=περισσοτερες γυναικες για μας" κλπ. -.-'
Εδω μου καθονται. -.-'
το τριτο απο αυτα που ειπες δεν μου αρεσε και μενα αλλα το για τολμηστε και το αυτο μας ελειπε ταιριαζουν απολυτα...
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πειραζει.
Απλα μου φαινεται οτι αυτα τα λενε τα αγορακια για να πουλησουν μαγκια, αυτο ειπα (εμμεσα ή αμεσα δεν εχει σημασια).
Κι ετσι ειναι βασικα.
Τελος.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχου δεν συνεννοουμαστε.
Δεν πειραζει.
Απλα μου φαινεται οτι αυτα τα λενε τα αγορακια για να πουλησουν μαγκια, αυτο ειπα (εμμεσα ή αμεσα δεν εχει σημασια).
Κι ετσι ειναι βασικα.
Τελος.
ε μερικοι ξερεις το παιζουν καπως
-.-'
papas
Διάσημο μέλος
για τολμηστε!
Ψαρωσες με την μια!:p
Aλλα,ας ειμαστε ειλικρινεις:μια γυναικα θα τρεξει σε εναν γκει φιλο της,για να τον συμβουλευτει.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Aλλα,ας ειμαστε ειλικρινεις:μια γυναικα θα τρεξει σε εναν γκει φιλο της,για να τον συμβουλευτει.
τι να πω δεν ξερω δεν με νοιαζει δεν θελω να μαθω τι γινεται γενικα...
ψαρωνω γιατι εχει παραπαει λιγο η κατασταση...
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου εχει τυχει. Δεν αλλαξε καθολου η σχεση μεταξυ μας, απλα τωρα εχουμε διαφορετικα γουστα
Γενικα η μονη διαφορα θα ειναι σε σεξουαλικες συζητησης, αμα ειστε μια παρεα ατομων ενος φυλου και ολοι οι αλλοι ειναι στρειτ, μπορει ο αλλος να νιωθει καπως να πει την δικη του γνωμη.
Περα απο αυτο παραμενει ανδρας/γυναικα, δεν αλλαζει τιποτα ιδιαιτερο.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ: ΔΕΝ ειμαι ομοφυλοφιλος, απλα ανθρωπος χωρις ταμπου και προκαταληψεις.
mourkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
δε θα χα κανένα απολύτως πρόβλημα, δε με ενδιαφέρει καθόλου τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του, αρκεί όμως να μη κάνει μπάμ ότι είναι γκέι, εννοώ να μην είναι κουνιστράκι γιατί τέτοια άτομα τα σιχαίνομαι αφάνταστα.
Οπως ειπα και πριν, δεν ειναι ολοι οι γκεοι αυτο που βλεπεις στην τηλεοραση.
Και με το "δεν ειναι ολοι" εννοω την μεγαλυτερη μαζα τους.
mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα πάντως οι εκάστοτε φίλες μου δεν με έχουν συμβουλευτεί πολύ. Μάλλον προσπαθούν να με δουν ως στρέιτ
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
μπα,δεν νομιζω να εκανα παρεα με καποιον ομοφυλοφιλο.οι γκέη να πάνε να κάνουν παρέα με γυναίκες.....
τελος.
φανταζεσαι να θελαμε το ιδιο αγορι?
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
δε με ενοχλουν οι ομοφυλοφιλοι, δηλαδη αυτοι δεν ειναι ανθρωποι...?? :xixi:
Αυτοι; Ναι,ειναι ανθρωποι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- brizoulis
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.