Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μεσημερι ειμαι μια χαρα, αλλα και το βραδυ(οχι μεχρι πολυ αργα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω βγαινω εξω στο κηπο στο γκαζον σε μια καρεκλα και καθομαι και διαβαζω(τα θεωρητικα) μιλαμε για πληρης συγκεντρωση!! :-))))))
Εγώ το μεσημέρι αν δεν κοιμηθώ συνήθως σέρνομαι. Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή κάθομαι τα βράδια μέχρι τις 1 συνήθως για διάβασμα...
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ πάλι πχ τώρα είναι 2 και 44 , αύριο στο σχολείο θα κάνω τα περισσότερα μαθήματα, θα έρθω σπίτι θα κοιμηθώ και θα πάω φροντιστήριοΕγώ το μεσημέρι αν δεν κοιμηθώ συνήθως σέρνομαι. Αυτό βέβαια συμβαίνει επειδή κάθομαι τα βράδια μέχρι τις 1 συνήθως για διάβασμα...
μετά θα έρθω και θα διαβάσω ...χαχα !
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
δεν αντέχω παιδιά θέλω να τα παρατήσω , βαρέθηκα , κάθε μέρα στεναχωριέμαι που με βλέπω πίσω στην ύλη.Δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου πια , δεν μπορώ να με βοηθήσω. Δεν αντέχω πια κουράστηκα. 17 χρονών είμαι ...Έχω χάσει την μισή μου ζωή με το άγχος μου !!!!... Τι κάνω ρε παιδιά !!!!!???????????
Να παρατήσεις τι?Τον αγώνας σου?
Λες ότι έχεις χάσει την μισή σου ζωή με το άγχος και τώρα που έφτασες κοντά στο τέλος θες να τα παρατήσεις?Μην είσαι χαζός.
Τι έμειναν ρε?5 μήνες είναι.Τόσα χρόνια στα θρανία είσαι,5 μήνες ακόμα δεν μπορείς να αντέξεις?
Δεν είσαι ο μόνος που κουράστηκε.Να το ξέρεις αυτό.
Μόνο κουράγιο μπορώ να σου πω να κάνεις.Απο κει και πέρα πρέπει να δουλέψεις μόνος σου με το άγχος,την κούραση,τα συναισθήματα σου κτλ.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν αντέχω παιδιά θέλω να τα παρατήσω , βαρέθηκα , κάθε μέρα στεναχωριέμαι που με βλέπω πίσω στην ύλη.Δεν έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου πια , δεν μπορώ να με βοηθήσω. Δεν αντέχω πια κουράστηκα. 17 χρονών είμαι ...Έχω χάσει την μισή μου ζωή με το άγχος μου !!!!... Τι κάνω ρε παιδιά !!!!!???????????
Μεσα στις πανελληνιες ειναι και η αντοχη του ανταγωνισμου. Δεν τα καταφερνεις; Τι να κανουμε. One competitor less.
angelvasil92
Νεοφερμένος
Μεσα στις πανελληνιες ειναι και η αντοχη του ανταγωνισμου. Δεν τα καταφερνεις; Τι να κανουμε. One competitor less.
κακια.................................... (πλακα κανω)
-----------------------------------------
Μαγκες και μαγκισσες, να το ξεκαθαρισουμε...
Οι πανελληνιες δεν ειναι αγωνας αντοχης... ειναι σπριντ αντοχης... Μπορεις να τερματισεις σε οποιο ρυθμο και αν τρεχεις... Αλλα αν θες να εισαι στην τριαδα, πρεπει να σπρινταρεις...
maraki love
Διάσημο μέλος
μην κανεις το λαθος και τα παρατησεις!!! προσπαθησε και αν κουραστηκες τοσο χαλαρωσε απλα τους ρυθμους!
_DORA_
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατσε κοιμησου το μεσημερακι κ το βραδυ θα εισαι μια χαρα.... κ παλι μη το παρακανεις, οταν δεις οτι δε παει αλλο κοιμησου.. :stop: αυριο παλι.....!
:iagree::iagree:
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
μην κανεις το λαθος και τα παρατησεις!!! προσπαθησε και αν κουραστηκες τοσο χαλαρωσε απλα τους ρυθμους!
παιδιά το άγχος που με κυριαρχεί είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα που όλοι το ξέρουμε ! Δεν έχω καταναλώσει ποτέ στην ζωή μου πάνω από 2 ώρες διάβασμα και φέτος τα βρίσκω σκούρα , πολύ σκούρα θα έλεγα. Και φέτος είναι η ευκαιρία μου γιατί φέτος έχω το 4% για την σχολή αστυφυλάκων και αν δεν περάσω φέτος το έχασα γιατί ο αδερφός μου γίνεται 26 χρονών και αγχώνομαι ακόμα πιο πολύ . δεν ξέρω ρε γαμώτο δεν ξέρω !!!φφφφ
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα,μην κανεις και ετσι.Σαν διαγωνισμα του σχολειου δες το.
δεν έχω άγχος για τότε , έχω άγχος για το πώς θα μάθω όλα αυτά τα μαθήματα !!!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eτι πως θα τα μαθεις.Τοσα παιδια τα εμαθαν πριν απο σενα.Αυτοι πως μπορεσαν?
πιστεύω ο καθένας μας διαφέρει ...σόρυ αν κάνω λάθος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι διαφερει ο καθενας, ουτε εγω ειχα συνηθισει να διαβαζω 2 ωρες καθημερινα. Ουτε ειχα συνηθισει να παπαγαλιζω. Ομως εκατσα τον κ**** μου και πλεον μπορω να παπαγαλισω μια σελιδα μεσα σε μιση ωρα αψογα, να διαβασω 4 ωρες(με 5λεπτα διαλειμματα βεβαια) χωρις να νιωσω ιδιαιτερα κουρασμενη και αλλα τετοια.
Και αυτο γιατι δεν ειμαι αγχωμενη, και ξερω οτι ΘΕΛΩ να μπω στη σχολη που εχω θεσει ως στοχο. Αυτο αρκει.
Orestes
Δραστήριο μέλος
kyriakos21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημαντικότατο για να διατηρήσεις το κουράγιο σου και την επιμονή είναι το να αντιμετωπίζεις τα μαθήματα ως μια "ενδιαφέρουσα ασχολία" και όχι ως αγγαρεία, όσο και αν αυτό φαντάζει δύσκολο... Πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τη ζωή σου μουντή και μονόχνωτη για ένα χρόνο έτσι ώστε να μην έχεις άλλα ενδιαφέροντα και αναγκαστικά να στραφείς στο διάβασμα οικειοθελώς και όχι σαν κάτι το επιβεβλημένο.
σίγουρα, μα ξέρεις τί είναι το θέμα ρε συ Ορέστη ? Μαρέσει το διάβασμα δεν το κάνω απο αγγαρεία , απλά με αγχώνει που δεν μπορώ να τα καταλάβω και χρείαζομαι αρκετές ώρες με αποτέλεσμα μένω πίσω στην ύλη. Δεν το κάνω επειδή πρέπει το κάνω επειδή το γουστάρω και θέλω να πάω μπροστά . Γιατί θέλεις δεν θέλεις με αυτά θα πάς μπροστά . !!!
jimmy007
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατι τετοια πριμ ειναι που αγχωνουν πιο πολυ τους υποψηφιους.
Ναι διαφερει ο καθενας, ουτε εγω ειχα συνηθισει να διαβαζω 2 ωρες καθημερινα. Ουτε ειχα συνηθισει να παπαγαλιζω. Ομως εκατσα τον κ**** μου και πλεον μπορω να παπαγαλισω μια σελιδα μεσα σε μιση ωρα αψογα, να διαβασω 4 ωρες(με 5λεπτα διαλειμματα βεβαια) χωρις να νιωσω ιδιαιτερα κουρασμενη και αλλα τετοια.
Και αυτο γιατι δεν ειμαι αγχωμενη, και ξερω οτι ΘΕΛΩ να μπω στη σχολη που εχω θεσει ως στοχο. Αυτο αρκει.
Τι σχολή θες??
Επιπλέον,Κυριάκο δεν νομίζω ότι στην κατά τα άλλα αξιοκρατική χώρα στην οποία ζούμε το διάβασμα από μόνο του να μας πάει μπροστά..Το μέσο σίγουρα ναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.