MeltingGlass
Νεοφερμένος
thanks!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dmci
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς όχι.Υπαρχει ομως η πιθανοτητα αν ενας υποψηφιος ειναι μολις 1 μοριο κατω απο τη βαση να τον φωναξουν σε περιπτωση που δεν εγγραφουν οι προηγουμενοι?
MeltingGlass
Νεοφερμένος
nami93
Νεοφερμένος
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
nami93
Νεοφερμένος
nPb
Επιφανές μέλος
nami93
Νεοφερμένος
vicky###
Νεοφερμένος
είμαι στο δεύτερο έτος του πτδε..παρόλ΄αυτά είχα κάνει φέτος 10% και πέρασα στους πολιτικους μηχανικούς στην αθήνα...
Αρχικά,είπα οτί θα μείνω...αλλά τα νέα δεδομένα στο ελληνικό δημόσιο και στο διορισμό εκπαιδευτικών (δεν διορίζονται και σε περίπτωση που αυτό γίνει ο μισθός στην καλύτερη περίπτωση θα είναι 600 ευρώ) με έχουν κάνει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου...και στην άλλη περίπτωση β'εβαια ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα...στην ελλάδα δεν κουνιέται φύλλο ...στο εξωτερικο΄ίσως είναι καλύτερα...το θετικό όμως είναι ότι το επάγγελμα έχει πιο πολλούς κλάδους σε σχέση με αυτό του πτδε...
Εν τω μεταξύ αισθάνομαι ότι μου αρέσουν και τα δύο,και ότι θυσιάζοντας κάτι από αυτά θυσιάζω και ένα διαφορετικό κομμάτι της προσωπικότητάς μου....θέλω τις γνώμες σας!!!
Έχω πελαγώσει...
nami93
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Μα τι είναι αυτά που ρωτάς.Πέρασες απότη διαδικασία και τα ξες.Από σενα εξαρτάται.
Dalian
Περιβόητο μέλος
ρε παιδια θελω γνωμες...αν καποιος αποφασισει τρ ν δωσει πανελληνιες για δευτερη φορα εχει πιθανοτητες ν πετυχει ή τζαμπα η προσπαθεια?
αααα δε θέλω να βλέπω τέτοια! ! έλα θετικισμός!
αν ξεκινάς με αρνητική βάση μειώνεις τις πιθανότητές σου...
trelomaniakos
Νεοφερμένος
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν έχεις χάσει καθόλου χρόνο.ίσα ίσα τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις.ξέρω παιδιά που ξεκίνησαν και ιανουάριο και έσκισαν στο τέλος!στην ιδια ακριβως θεση ειμαι και εγω ηλπιζα μηπως εχει τιποτα 10% αλλα μου φαινεται οτι η μονη διεξοδος τελικα ειναι οι πανελλαδικες!!αλλα το θεμα ειναι οτι φοβαμαι οτι εχω χασει υπερβολικο χρονο,φοβαμαι μην αποτυχω και μετα εχω χασει και 2 εξαμηνα στο πανεπιστημιο και καθε μερα με βρισκω σ αυτο διλημμα
nami93
Νεοφερμένος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ποιοι ολοι? το τι λεει ο καθενας εχει σημασια η εσυ ?κ εγω αυτο φοβαμαι!...αν αποτυχω??...δν 3ερω!...εμενα με ενδιεφερε το χημικο κ περναγα επαρχια αλλα δηλωσα πρωτα τις σχολες της αθηνας...κ μπηκα νοσηλευτικη...ολοι μ λενε οτι τ χημικο δν εχει αποκατασταση κ δν α3ιζει...:/δν 3ερω!Mr K. εσ που εισ στο χημικο τι λες?πως σ φαινεται?
nPb
Επιφανές μέλος
κ εγω αυτο φοβαμαι!...αν αποτυχω??...δν 3ερω!...εμενα με ενδιεφερε το χημικο κ περναγα επαρχια αλλα δηλωσα πρωτα τις σχολες της αθηνας...κ μπηκα νοσηλευτικη...ολοι μ λενε οτι τ χημικο δν εχει αποκατασταση κ δν α3ιζει...:/δν 3ερω!Mr K. εσ που εισ στο χημικο τι λες?πως σ φαινεται?
Γιατί πρέπει μονίμως να ακούς τι σου λένε οι άλλοι, οι όλοι..κτλ; Αν σου πουν να πέσεις από το μπαλκόνι, θα τους ακούσεις; Θα μας ρωτήσεις εδώ, για να δεις αν θα πρέπει να τους ακούσεις και σ' αυτό; Αν ξεκινήσεις με αφετηρία αν θα έχει αποκατάσταση σε μια εποχή γενικής οικονομικής κατρακύλας και εργασιακού χάους σε όλες τις επιστήμες και στην ίδια την κοινωνία, το έχεις χαμένο το παιχνίδι. Μια επιστήμη την σπουδάζουμε με αφετηρία σκέψης ότι μας αρέσει, μας εκφράζει και είναι μέσα στις δυνάμεις μας. Μπορεί να θέλουμε να γίνουμε αστροναύτες αλλά να είμαστε στόκοι στην μηχανολογία διαστημικών μηχανών. Τότε τι κάνουμε; Δεν σπουδάζουμε, είναι η απάντηση. Αν είναι, σπουδάζουμε κάτι στο οποίο θα δωθούμε ψυχή και σώμα...και όχι απλά να φάμε 5-6 χρόνια στα πανεπιστημιακά θρανία για να λέμε ότι σπουδάζουμε.
Mr K.
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρε συ θες να γίνεις χημικούλα?Αποκατάσταση δεν έχει τίποτα στην Ελλάδα και δεν προκειται να έχει όσο παμε έτσι.Παρόλα αυτά η Χημεία είναι μια επιστήμη με άπειρες εφαρμογές και δεν θα πάψει ποτέ να ναι επίκαιρη, οπότε αν είσαι καλός θα βρεις δουλεία είτε εδώ(αν καλυτερέψουν τα πράματα) είτε στο εξωτερικό.Για να φτάσεις όμως στο σημείο να είσαι καλός πρέπει απλά....να σου βγεί το λάδι!Αν είσαι αποφασισμένη δηλαδή και το πάρεις στα σοβαρά πιστεύω θα δικαιωθείς!κ εγω αυτο φοβαμαι!...αν αποτυχω??...δν 3ερω!...εμενα με ενδιεφερε το χημικο κ περναγα επαρχια αλλα δηλωσα πρωτα τις σχολες της αθηνας...κ μπηκα νοσηλευτικη...ολοι μ λενε οτι τ χημικο δν εχει αποκατασταση κ δν α3ιζει...:/δν 3ερω!Mr K. εσ που εισ στο χημικο τι λες?πως σ φαινεται?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.