Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kostas_S
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papaki93
Νεοφερμένος
λοιπον.......έχω ενα μικρό προβληματάκιιιιιι λοιπ0ν οποι0σ μπορεί ασ βοηθησει
περασα πανεπιστήμι0 κυπρου κλασικές σπ0υδές και φιλοσ0φία ....το πρόβλημα ειναι οτι δεν μου αρέσει να διδασκω αλλά εινα ι ενα αρκετά δυνατο χαρτί κατα την αποψη μου
σκέφτομαι για ιδιωτικό πανεπιστήμι0 -νομική.......................βλακία 8α κάνω αν χάσω την 8έση στ πανεπιστήμι0 κύπρου?
εντούτοις οι εκπαιδευτικοί ειναι πλέον κορεσμένο επάγγελμα...αλλά δεν σημαίνει 0τι ειναι αδύνατη η εύρεση εργασίας
fockos
Επιφανές μέλος
γεια σας .....ελπίζω να είχατε ολοι ενα πολύ καλ0 καλοκαιράκιι πριν αρχίσουν και πάλι τα βασανιστηρια μας....
λοιπον.......έχω ενα μικρό προβληματάκιιιιιι λοιπ0ν οποι0σ μπορεί ασ βοηθησει
περασα πανεπιστήμι0 κυπρου κλασικές σπ0υδές και φιλοσ0φία ....το πρόβλημα ειναι οτι δεν μου αρέσει να διδασκω αλλά εινα ι ενα αρκετά δυνατο χαρτί κατα την αποψη μου
σκέφτομαι για ιδιωτικό πανεπιστήμι0 -νομική.......................βλακία 8α κάνω αν χάσω την 8έση στ πανεπιστήμι0 κύπρου?
εντούτοις οι εκπαιδευτικοί ειναι πλέον κορεσμένο επάγγελμα...αλλά δεν σημαίνει 0τι ειναι αδύνατη η εύρεση εργασίας
Aν έχεις τα λεφτά για τα δίδακτρα και σου αρέσει εννοείται να το κάνεις. Παρόλα αυτά επειδή η Κύπρος ακολουθεί Αγγλικό νομκό σύστημα μήπως δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα; επιβεβαίωσε το και πηγαινε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος
ευχαριστώ παντοσ
MeltingGlass
Νεοφερμένος
Σημερα βγηκαν οι βασεις και περασα στην πρωτη μου επιλογη.
το θεμα ειναι πως το ξανασκεφτηκα και προτιμω την δευτερη μου επιλογη.
προκειται για 2 διαφορετικα τμηματα του ιδιου πανεπιστημιου και εχω αρκετα μορια.
γινεται να αλλάξω τμήμα?
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχως οχι αλλα ξανασκεψου το, μην απογοητευεσαι. Πηγαινε στη σχολη, δες τα μαθηματα κλπ. κ ισως σ αρεσει τελικα.
Σκεψου οτι απο κατι "κακο" μπορει τελικα να βγει κατι καλο
Υ.Γ.Μιλαω εκ πειρας, δε το λεω απλα για να το πω.
MeltingGlass
Νεοφερμένος
Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή ΑΣΟΕΕ, αλλα τελικά νομίζω πως προτιμώ ένα άλλο τμήμα τις ίδιας σχολής, το οποίο το δήλωσα δεύτερο στο μηχανογραφικό μου. Έχω τα μόρια. αλλά,να, γίνεται να αλλάξω τμήμα τώρα;
Πέρασα στο Οικον. Επιστήμης, και το δήλωσα γιατί είμαι θεωρητική και σκέφτηκα ότι επειδή έχει πιο πολύ μαθηματικά θα εξασκηθώ, ώστε να μην τελειώσω και να είμαι άχρηστη επαγγελματίας. αλλά τα μαθήματα είναι πολύ αντιπαθητικά. ενώ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που απέρριψα γιατί μου φάνηκε πως είχε λιγότερο μπέρδεμα με τους αριθμούς, τα μαθήματα μου φαίνονται όλα γαμάτα.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα επιδιώκατε να αλλάξετε τμήμα;
Βασικά, γίνετε αυτό;
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
ΥΓ.απαγορευονται τα greeklish.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά βοήθεια.
Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή ΑΣΟΕΕ, αλλα τελικά νομίζω πως προτιμώ ένα άλλο τμήμα τις ίδιας σχολής, το οποίο το δήλωσα δεύτερο στο μηχανογραφικό μου. Έχω τα μόρια. αλλά,να, γίνεται να αλλάξω τμήμα τώρα;
Πέρασα στο Οικον. Επιστήμης, και το δήλωσα γιατί είμαι θεωρητική και σκέφτηκα ότι επειδή έχει πιο πολύ μαθηματικά θα εξασκηθώ, ώστε να μην τελειώσω και να είμαι άχρηστη επαγγελματίας. αλλά τα μαθήματα είναι πολύ αντιπαθητικά. ενώ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που απέρριψα γιατί μου φάνηκε πως είχε λιγότερο μπέρδεμα με τους αριθμούς, τα μαθήματα μου φαίνονται όλα γαμάτα.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα επιδιώκατε να αλλάξετε τμήμα;
Βασικά, γίνετε αυτό;
Μπορείς....Να δώσεις με το 10% του χρόνου(αν και το 10% καταργείται) ή να ξαναδώσεις Πανελλήνιες.
Η μπορείς να μείνεις στο Ο.Ε. και να'μαστε συμφοιτητές
Θάλεια
Διάσημο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Μπορείς....Να δώσεις με το 10% του χρόνου(αν και το 10% καταργείται) ή να ξαναδώσεις Πανελλήνιες.
Η μπορείς να μείνεις στο Ο.Ε. και να'μαστε συμφοιτητές
Πιστεύεις ότι ένας από Θεωρητική δε μπορεί να τα καταφέρει στην σχολή σου;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα τα αποτελέσματα έχουν βγει και οι θέσεις έχουν κλείσει. Καθώς θα καταργηθεί και το 10%, για να περάσεις στο πρώτο τμήμα που θες θα πρέπει να ξαναδώσεις Πανελλήνιες.guys help.
Σημερα βγηκαν οι βασεις και περασα στην πρωτη μου επιλογη.
το θεμα ειναι πως το ξανασκεφτηκα και προτιμω την δευτερη μου επιλογη.
προκειται για 2 διαφορετικα τμηματα του ιδιου πανεπιστημιου και εχω αρκετα μορια.
γινεται να αλλάξω τμήμα?
MeltingGlass
Νεοφερμένος
κοιτα. εγω απο ένα σημείο καιέπειτα στο γυμνάσιο είχα πρόβλημα με τα μαθηματικά, αλλά δεν ασχολήθηκα γτ ήθελα και πίστευα ότι θα γίνω σεναριογ΄ραφος, οπότε σκασίλα μου. στη β λυκείου το πήρα ζεστά, γτ είδα ότι δεν υπήρχαν σχολές που να με ενδιαφέρουν στο 1ο πεδίο, και κινηματογράφο δεν με άφηναν οι γονείς να σπουδάσω. κάλυψα τα περισσότερα κενά, αλλά εξακολουθώ να δυσκολεύομαι να λύσω ασκήσεις που για τους τεχνολόγους είναι εύκολες.
ελπίζω, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω. θα βάλω τα δυνατά μου και ελπίζω να εξοικειωθώ με τους αριθμούς κάποια στιγμή. κάνω πολλά όνειρα. αλλά να, ξέρω ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους θα είμαι πίσω και δεν ξέρω πόσο θα με επηρεάσει αυτό μετά. θέλω να γίνω καλή επαγγελματίας πάντως.
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιστεύεις ότι ένας από Θεωρητική δε μπορεί να τα καταφέρει στην σχολή σου;
Κάτσε να πάω να δώ τα μαθήματα πρώτα,να δω πως τα πάνε και οι συμφοιτητές εκ θεωρητικής και το ξανασυζητάμε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.