natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
To Supernatural μας τελείωσε εδώ και πολύ καιρό,δυστυχώς.
Η 7η season από Σεπτέμβρη τώρα.
Ήταν που θα το σταματούσαν στους 6 κύκλους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ant1637
Νεοφερμένος
Το υπεραγαπαμεΑγαπάμε True Blood!!
kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος
αν και ομολογώ να πω ότι οι 4 πρωτοι κυκλοι μου άρεσαν,μετα χαλαει..
επιχείρησα να δω και το vampaire diares αλλα δεν έλεγε και πολλά..το πρώτο κύκλο ειδα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
floydiantree
Νεοφερμένος
Αναμένουμε μέχρι τον Μάρτη για τον τρίτο κύκλο!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Game of Thrones! Η σειρά δεν υπάρχει, την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Αναμένουμε τον μέχρι τον Μάρτη για τον τρίτο κύκλο!
Πόσο μεγάλη κουβέντα είπες;;; ΠΟΣΟ???
Παρακαλώ, ας μπει στο poll και αυτή η σειρά, είναι κρίμα να μην υπάρχει.... θεωρώ ότι μαζί με το Mad Men, είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία στην τηλεόραση.... και η κορυφαία των κορυφαίων στο είδος της.
Δύο συμβουλές για όποιον θέλει να ξεκινήσει να βλέπει... αν δεν έχετε διαβάσει τα βιβλία, καλύτερα να το κάνετε σταδιακά, αφού ολοκληρώνετε την κάθε σεζόν (το πρώτο αντιστοιχεί στην πρώτη, το δεύτερο στη δεύτερη και πάει λέγοντας).
Το λέω αυτό γιατί αν τα έχετε ήδη διαβάσει δεν θα έχετε το στοιχείο της έκπληξης, ακόμα και στις μεγαλύτερες στιγμές των επεισοδίων. Αντίθετα, αν πρώτα δείτε τη σειρά, θα θέλετε να διαβάσετε το βιβλίο, ώστε να συμπληρώνετε τα κενά, που αναμφίβολα δεν είναι δυνατό να καλυφθούν (600 σελίδες δεν χωράνε σε 10 επεισόδια, όσο πιστά κι αν ακολουθείται το βιβλίο).
Δεύτερον.... προσοχή στα σπόιλερ (έπαθα και έμαθα). Αν ξεκινήσετε, κάντε το χωρίς να μπείτε στη wikipedia, το imdb και οπουδήποτε αλλού. Οι επιπλέον πληροφορίες παραμονεύουν παντού.... εάν βλέπετε βίντεο στο youtube μην διαβάζετε τα σχόλια. Εάν μιλάτε με φίλους που το έχουν δει, πείτε τους να μην σας πουν, να μην σας προϊδεάσουν για τίποτα!
*Όπως καταλάβατε, είμαι μια μουτζαχεντίν του GoT!
floydiantree
Νεοφερμένος
Συμφωνώ απόλυτα!
Ειδικά αυτό με τα spoiler πως την έπαθα εγώ (όσοι δεν έχετε δει την πρώτη σεζόν μην διαβάσετε!)
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Αναντικατάστατη στη καρδιά μου. Η πιο επική σειρά.
(Ακολουθούν Game Of Thrones & Prison Break)
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Επικες ταινιες και εξοχη σειρα!Από ξένες σειρές Prison Break. Επική σειρά! Πριν λίγες μέρες είδα και τους 4 κύκλους(το ξέρω άργησα λίγο). Τώρα από ταινίες οι αγαπημένες μου είναι:1)το πράσινο μίλι,2)men of honor,3)american history x,4)banlieue 13 1 και 2,5)scarface,6)taxi 1,2,3,4, 7) training day, 8 ) U-571 το χαμενο υποβρύχιο, 9) outside the law, 10) v for vendetta.
Itach1
Διάσημο μέλος
Shiv
Νεοφερμένος
Επίσης έχω σταμπάρει, για να δω μόλις τελειώσω το Game of throne και μερικά ανιμε, το House MD και το Supernatural.
Από ταινίες όποτε βρω χρόνο θα δω sherlock holmes 1,2 και American Pie reunion.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
1. Se7en
2. Ο πληροφοριοδότης
3. sleepers
4. ο κύκλος των χαμένων ποιητών
5. ο νονός 1-2
6. μπίλι έλιοτ
7. συμμοριες της νεας υόρκης.
8.ναυαγός...
sydney96
Δραστήριο μέλος
Πρόσφατα τελείωσα το House και άλλες σειρές που έχω δει είναι το Lost,το Alias,το Prison Break,το Heroes και ίσως είναι είναι και καμιά άλλη αλλά δε μου 'ρχεται τώρα.
Η αγαπημένη μου είναι το Lost.Δεν είναι η καλύτερη που έχω δει αλλά το Lost θα είναι πάντα 1ο στην καρδιά μου!
Σκέφτομαι να αρχίσω το Fringe τώρα το καλοκαίρι!Ξέρει κανείς τίποτα;Ακούω ότι είναι πολύ καλά παρόλο που δεν κάνει νούμερα!
Από ταινίες βλέπω συνέχεια πολλές αλλά η αγαπημένη μου είναι το American History X.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
τις σειρές τις νοικιάζεις σε dvd?? ή από το ίντερνετΑυτόν τον καιρό βλέπω Dexter,Breaking Bad,Homeland,Gossip Girl,Community,Bing Bang Theory και Modern Family!
Πρόσφατα τελείωσα το House και άλλες σειρές που έχω δει είναι το Lost,το Alias,το Prison Break,το Heroes και ίσως είναι είναι και καμιά άλλη αλλά δε μου 'ρχεται τώρα.
Η αγαπημένη μου είναι το Lost.Δεν είναι η καλύτερη που έχω δει αλλά το Lost θα είναι πάντα 1ο στην καρδιά μου!
Σκέφτομαι να αρχίσω το Fringe τώρα το καλοκαίρι!Ξέρει κανείς τίποτα;Ακούω ότι είναι πολύ καλά παρόλο που δεν κάνει νούμερα!
Από ταινίες βλέπω συνέχεια πολλές αλλά η αγαπημένη μου είναι το American History X.
sydney96
Δραστήριο μέλος
τις σειρές τις νοικιάζεις σε dvd?? ή από το ίντερνετ
Μόνο τις 2 πρώτες season του prison break είχα νοικιάσει και τις άλλες 2 μου τις έδωσε ένας ξάδερφος σε dvd.Όλες τις άλλες τις έχω κατεβάσει!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.