Guest 712911
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή επιτυχία εύχομαι να είμαστε συνάδελφοι από του χρόνουΠερισσότερο ναι ...αλλά και σε άλλη πόλη να είναι δε με πειράζει... Φιλολογία να 'ναι..κι όπου να 'ναι..!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunday(atlie)
Νεοφερμένος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Να προσφερω στην οικογενεια , στον μελλοντικο συντροφο μου , στο γειτονα , σε παιδια που εχουν αναγκη...
Να προσφερω οχι μονο υλικα αγαθα αλλα κυριως βοηθεια, αγαπη,χαμογελα, αγκαλιες...
Δε θελω στη ζωη μου να ειμαι ενα αβουλο πλασμα .Θελω να σπουδασω και μεσω του επαγγελματος μου αλλα και οικειοθελως να βοηθισω οσους με εχουν αναγκη και οχι μονο.
Οσον αφορα τα ονειρα...αυτα προτιμω να τα κραταω για εμενα...Ειναι εξαλλου τοσα πολλα που θα βαρεθειτε να τα διαβαζετε
moxa15
Διάσημο μέλος
να ανταμηφθω για τις μισες απο τις ωρες που εχω δαπανησει να δουλευω-διαβαζω...
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σύνδρομο του Πολυτεχνίτηνα ζησω οπως μου αξιζει,
να ανταμηφθω για τις μισες απο τις ωρες που εχω δαπανησει να δουλευω-διαβαζω...
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Θελω να γινει ενα μπουμ και να αλλαξουν.Να αλλαξουν ολα : οι κανονες,οι ανθρωποι, τα παντα.
Και επιτελους να αποκτησουν αυτοι που τοσο το αξιζουν οτι δεν εχουν και στερουνται για να γινουν καλυτεροι και για να τους εχουμε παραδειγματα προς μιμηση
Ρεντροουζ13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το γεμίζουμε... (όνειρα)
Στοχεύουμε... (στόχοι)
και ΜΠΟΥΜ!!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Πιστεύω πως όλοι έχουμε,μικρά ή μεγάλα.
Εγώ για παράδειγμα ο πιο σοβαρός απο τους στόχους μου είναι το να μπω στη ΔΕΕ (Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών),έχει πολύ ωραίους κλάδους και ενδιαφέροντες,και πιστεύω πως θα μπορούσα άνετα να κάνω αυτή τη δουλειά όταν μεγαλώσω,επειδή έχω τρελό ενδιαφέρον για οτιδήποτε σχετίζεται με το έγκλημα.Για παράδειγμα,πέρσι ήθελα να γίνω ιατροδικαστής,ενώ φέτος δήλωσα στη μάνα μου οτι θέλω να μπω στη ΔΕΕ και δε με νοιάζει τι να κάνω,αρκεί να είμαι εκει μέσα.Έστω και ως καθαρίστρια
Γι'αυτό προσπαθώ να στρωθώ στο διάβασμα απο τώρα και να πετύχω τον στόχο και να μη καταντήσω..σκουπιδιάρης όπως έλεγε και η μάνα μου.
Αν βέβαια δεν πετύχω αυτό που θέλω,κεντρίζομαι απο άλλα επαγγέλματα όπως πχ το να γίνω συγγραφέας (μερικοί μου λένε οτι γράφω πολύ ωραίες ιστορίες και το πιστεύω και εγώ αυτό) ή να περάσω σε κάποια δραματική σχολή,επειδή κάποτε είχα τρομερό πάθος με το θέατρο και την υποκριτική.Όχι πως τώρα δεν έχω,αλλά κακά τα ψέματα,με κέντρισε το έγκλημα.
Άλλος στόχος που έχω στη ζωή μου είναι το να κάνω ταξίδια μετά τα 18 μου,που θα έχω 'ελεύθερη',ας πούμε ζωή.
Ας ελπίσουμε πως κάποια μέρα θα τα πετύχω όλα αυτά και δε θα τα φαντάζομαι
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανελλήνιες 2013, θα είμαι και εγώ εκεί.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι εχω ονειρα που πιστευω πως θα πραγματοποιηθουν οπως το να γινω χημικος... 1ος σημαντικος στοχος στην ζωη μου
Και εγω θελω να γινω χημικος. Μολις τελειωσω αυτο που σπουδαζω τωρα
DrMimi
Νεοφερμένος
alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas95
Νεοφερμένος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Και να ξέρετε ένα μόνο πράγμα <<ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ>>(Αλχημιστές)
...και μετά ξερνάς τα σπλάχνα σου.
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Να τα γυρισω ολα μπουμερανγκ και να δουν οτι μεχρι και τετοια ονειρα πραγματοποιουνται
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Η Ιατρική είναι το πάθος μου, το όνειρό μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.