nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Bασικα οι πιο πολλες αυτο κανουν..Γι αυτο εχουν περαση, γιατι ειναι ευκολες, ειναι και τσαμπε!με το γδυσιμο αυτο , αν δεν ζηταει πουτσο τοτε τι κανει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Ζηταει αναγνωριση
Αναγνώριση ως τι? Σίγουρα όχι ως κάτι ωραίο... Νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε την αναγνώριση που θέλει να λάβει και μην πείτε ότι όταν βλέπετε κορίτσια της περιγραφής δεν σκέφτεστε "πως έχει ντυθεί έτσι, σαν πουτ*να είναι" (οι γυναίκες) ή "κοιτα ένα ωραίο μου*ακι για να γα@μ*σω" (οι άντρες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Αναγνώριση ως τι? Σίγουρα όχι ως κάτι ωραίο..
αναγνωριση (εστω και ετσι) οτι κατι αξιζουν! οτι ειναι σημαντικες και μετρανε για τον κοσμο! καποιες μπορει να ειναι το λεγομενο ''attention whore'' καποιες αλλες ομως απλα θελουν να αποδειξουν στον αλλον ή και στον εαυτο τους οτι κανουν κατι
DrMimi
Νεοφερμένος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
αναγνωριση (εστω και ετσι) οτι κατι αξιζουν! οτι ειναι σημαντικες και μετρανε για τον κοσμο! καποιες μπορει να ειναι το λεγομενο ''attention whore'' καποιες αλλες ομως απλα θελουν να αποδειξουν στον αλλον ή και στον εαυτο τους οτι κανουν κατι
Άμα σε θεωρούν τσούλα, πολύ απλά, δεν αξίζεις τίποτα. Όλοι σε θεωρούν κινούμενο κρέας(-μου**), υπό το μηδέν. Λες να μην το γνωρίζουν αυτό όσες το κάνουν?
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Άμα σε θεωρούν τσούλα, πολύ απλά, δεν αξίζεις τίποτα. Όλοι σε θεωρούν κινούμενο κρέας(-μου**), υπό το μηδέν. Λες να μην το γνωρίζουν αυτό όσες το κάνουν?
αλλες οχι και αλλες παρ οτι το καταλαβαινουν θελουν την προσοχη (η καθεμια για τον δικο της λογο)
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Γιατι οι σημερινες παν-κοινωνικες κατινες,εχουν μαθει να τοποθετουν ταμπελες σε καθε τι που δεν συμμορφωνεται με τα δικα τους προτυπα,ακομη και με τους δικους τους ''κανονες αισθητικης''.
Καταρχην,οι αποδοσεις ουσιαστικων οπως ''πουτανα'' δεν ειναι βασιμες,διοτι για να ειναι καποια πουτα,πρεπει να κανει σεξ επι πληρωμη.Δεν πιστευω ενα 14χρονο επειδη φορεσε γοβαδι,να καθεται σε ολους επι πληρωμη.
Μαθετε να ξεχωριζετε οτι επειδη εσεις ζησατε κατι ως ''σωστο'',δεν ειναι αναγκαια ''σωστο'' ουτε ''ηθικο''.
Να σε καλά, με είπες κατίνα και θυμήθηκα τη θεία μου την Κατίνα και την πήρα τηλ σήμερα
Χμμ, Κατίνα, τώρα μου θύμησες και τη ξαδέρφη μου τη Ματίνα, κάτσε να χτυπήσω και ένα τηλ από κει.
Ήθελα να ήξερα ρε χαουζ τι θεωρείς εσύ σωστό και ηθικό
Κάθε σου ποστ, ισοπέδωση είναι.
Ζηταει αναγνωριση
Με τον καλύτερο τρόπο κατά την δική σου άποψη έτσι;
Όταν θα σκάσει μύτη η αδερφή σου ή ακόμη χειρότερα η κόρη σου έτσι αυτό να πεις, ζητάει αναγνώριση το μικρό μου άστο μωρέ.
Τεσπα, είπα τη γνώμη μου και έκλεισε το θέμα,
ο καθένας με τα μυαλά και τις αρχές που έχει πορεύεται
Ας πάω σαν σωστή Κατίνα να ρουφήξω τον ελληνικό στο μπαλκόνι,
να δω τι χρώμα βρακιά έχει κρεμασμένα η γειτόνισσα σήμερα
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αν εχει.Ετσι οπως παρουσιαζετε ολες σας τα σημερινα κοριτσια, το εσωρουχο μοιαζει ειδος προς εξαφανιση.Ας πάω σαν σωστή Κατίνα να ρουφήξω τον ελληνικό στο μπαλκόνι,
να δω τι χρώμα βρακιά έχει κρεμασμένα η γειτόνισσα σήμερα
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Πες τα.Πωπω Παναγία μου, η αυταρέσκεια και η ζήλια έχει βαρέσει κόκκινο σ'αυτό το νήμα.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Αν εχει.Ετσι οπως παρουσιαζετε ολες σας τα σημερινα κοριτσια, το εσωρουχο μοιαζει ειδος προς εξαφανιση.
Δεν είπα πουθενά όλες
Όσο για την γειτόνισσα, έχει, έχει μπόλικα, είναι και καθαρή κάθε μέρα μπουγάδα βάζει!
Πωπω Παναγία μου, η αυταρέσκεια και η ζήλια έχει βαρέσει κόκκινο σ'αυτό το νήμα.
Όντως ζήλια είναι, το παραδέχομαι με πιάσατε
Τώρα όμως το βλέπω με άλλο μάτι, θέλω και εγώ να γίνω έτσι μετά από αυτά που διάβασα,
η μαλακία είναι ότι το είδα Σάββατο το θέμα και σήμερα είναι Κυριακή δε μπορώ να πάω για ψώνια,
οπότε αφαιρώ ύφασμα από τα ρούχα που ήδη έχω για να πάω αξιοπρεπώς για πότο το βράδυ
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να σου πω, ίσως να καταφέρεις κάτι!Όντως ζήλια είναι, το παραδέχομαι με πιάσατε
Τώρα όμως το βλέπω με άλλο μάτι, θέλω και εγώ να γίνω έτσι μετά από αυτά που διάβασα,
η μαλακία είναι ότι το είδα Σάββατο το θέμα και σήμερα είναι Κυριακή δε μπορώ να πάω για ψώνια,
οπότε αφαιρώ ύφασμα από τα ρούχα που ήδη έχω για να πάω αξιοπρεπώς για πότο το βράδυ
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
ίσως να καταφέρεις κάτι!
Μακάρι-μακάρι!
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Όντως ζήλια είναι, το παραδέχομαι με πιάσατε
Θεά, απλά θεά!
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω η ζήλια και η αυταρεσκεια έχουν χτυπήσει κόκκινο, αλλα πάνω απο ολα η γραφικοτητα. "Οι κακοί γονείς τα κακά ΜΜΕ κάνουν της κοπέλες να ντύνονται σαν πόρνες, ναι ναι και ειναι ανηθικες και χάνουν τα παιδικά τους χρόνια ναι ναι μα δεν έχουν καθόλου τσιπα πάνω τους τς τς τς". Πραγματικά πιστεύει κάποιος πως είτε ντύνεσαι σαν πουτανα είτε σαν καλογρια η ηλικια μετα τα 12 ειναι "παιδική"; c'mon now...
Εννοειται πως δεν ειναι παιδικη...ειναι ομως εφηβικη.Να βλεπεις το μομολο της γειτονιας σου ,που μεχρι προπερσυ εκανε ανταλλαγη αυτοκοληττων με τα αλλα παιδακια στο δημοτικο, να εχει ξετσουτσουνεψει για τα καλα και να μου φοραει τη 15ποντη γοβα και μια μπλουζα που την εχει κανει φορεμα να πηγαινει στις 2 να λικνιστει στο Μπουρναζι ..δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...Προσωπικα αν μου δινοταν η ευκαιρια η αν ημουν μανα της η αδερφη της θα την ξεμαλλιαζα....
Nickos_Sf
Νεοφερμένος
marina gk
Νεοφερμένος
Οχι ειλικρινα εχω γνωρισει και εχω συζητησει με κοπελα σαν και αυτην που περιγραφεις ασ'πουμε.Ειναι κατι που μερικες το καταλαβαινουν υποσυνειδητα αλλες και καθολου και δεν παραδεχονται ουτε στον εαυτο τους διοτι με αυτο το ντυσιμο κ τν συμπεριφορα δε ζητουν να 'περασουν καλα' αλλα να νιωσουν επικεντρο,να εχουν προσοχη και περαση!Άμα σε θεωρούν τσούλα, πολύ απλά, δεν αξίζεις τίποτα. Όλοι σε θεωρούν κινούμενο κρέας(-μου**), υπό το μηδέν. Λες να μην το γνωρίζουν αυτό όσες το κάνουν?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.