qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως, δεν ντρέπεσαι ρε αλήτη χρόνη να βάζεις τέτοια βίντεο με τοσο βιαιο κι ακραιο (αποκεφαλιστικο) περιεχόμενο;
Εγώ προειδοποίησα. Από 'κει και πέρα...
Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
:!:
flocki-@#!@$*
Νεοφερμένος
Μουχαχαχαχαχ.
Δε βλέπω το τόσο σοκαριστικό. Έτσι είναι ο κόσμος μας, είτε το θέλουμε, είτε όχι. Δεν έχει βρεθει ακόμα η χώρα του ποτέ.
Ελπιζω.
Απλα να ξεκαθαρισω, ξανα, οτι ειμαι υπερ του να βγαινουν τετοια βιντεο που να δειχνουν την αληθεια απλα πιστευω τα παιδια πρεπει να τα προστατευουμε απο αυτα, θα εχουν ολη τους τη ζωη για να τα δουνε, δεν υπαρχει λογος να τα δουνε οταν εχουν ακομα την παιδικη αθωοτητα.
Ο δικος σου κοσμος φιλε μου δεν ειναι ετσι ενω εισαι μεσα στο ιντερνετ και χαζευεις ενα θεμα καποιου που εβαλε ενα "καποιο" βιντεο, σε αλλες χωρες πεθαινουν παιδια απο την πεινα και απο τον πολεμο...
και καλυτερα να στηγματιστουμε και να βγουμε απο τον κοσμο που μας φτιαξαν, να δουμε την αληθεια εστω και απο ενα βιντεο παρα, να ειμαστε μεσα σε αυτο το πλαστο κοσμο, καποιοι μας εφτιαξαν ενα ομορφο κλουβι με ψεματα και δεν μας αφηνουν να δουμε παρα εξω γιατι καποιοι αλλοι ειναι εβεστιτοι και αν το δουν θα παθουν κατι. Οσοι ειναι τοσο μικροι ας μην το δουν υπαρχουν παντου προιδοποιοισεις... και εχω δει πολλα βιντεο που ειναι πιο σοκαριστικα απο αυτο... αλλα να σας πω ποτε στυγματιστικα οταν πρωτη φορα που πηγα αθηνα ενω γυρνουσαμε απο βραδυνη εξοδο με την οικογενεια μου ειδαμε ενα παιδι νεκρο με μια συριγκα στο χερι... ενα βιντεο δεν νομιζο πως ειναι τοσο σοκαριστικο!!!!
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ο δικος σου κοσμος φιλε μου δεν ειναι ετσι ενω εισαι μεσα στο ιντερνετ και χαζευεις ενα θεμα καποιου που εβαλε ενα "καποιο" βιντεο, σε αλλες χωρες πεθαινουν παιδια απο την πεινα και απο τον πολεμο...
και καλυτερα να στηγματιστουμε και να βγουμε απο τον κοσμο που μας φτιαξαν, να δουμε την αληθεια εστω και απο ενα βιντεο παρα, να ειμαστε μεσα σε αυτο το πλαστο κοσμο, καποιοι μας εφτιαξαν ενα ομορφο κλουβι με ψεματα και δεν μας αφηνουν να δουμε παρα εξω γιατι καποιοι αλλοι ειναι εβεστιτοι και αν το δουν θα παθουν κατι. Οσοι ειναι τοσο μικροι ας μην το δουν υπαρχουν παντου προιδοποιοισεις... και εχω δει πολλα βιντεο που ειναι πιο σοκαριστικα απο αυτο... αλλα να σας πω ποτε στυγματιστικα οταν πρωτη φορα που πηγα αθηνα ενω γυρνουσαμε απο βραδυνη εξοδο με την οικογενεια μου ειδαμε ενα παιδι νεκρο με μια συριγκα στο χερι... ενα βιντεο δεν νομιζο πως ειναι τοσο σοκαριστικο!!!!
Ρε αγόρι μου, αυτό λέω κι εγώ. Ο κόσμος δεν είναι παραμυθάκι. Όσο το νωρίτερο το συνειδητοποιήσει κάποιος αυτό, τόσο το καλύτερο.
Ο παληκαράς που ήταν τέζα, ή κοιμόταν ή ήταν λιπόθυμος.
flocki-@#!@$*
Νεοφερμένος
Ρε αγόρι μου, αυτό λέω κι εγώ. Ο κόσμος δεν είναι παραμυθάκι. Όσο το νωρίτερο το συνειδητοποιήσει κάποιος αυτό, τόσο το καλύτερο.
Ο παληκαράς που ήταν τέζα, ή κοιμόταν ή ήταν λιπόθυμος.
O παληκαρας ηταν νεκρος καλεσαμε ασθενοφορο κλπ... και αμα βλεπατε τους γονεις του....ασχημα πραγματα, εγω απλα απαντεισα και στους 2 σαν στον εναν γιατι η απαντηση σου ηταν πολυ ομη, και στον αλλο γιατι ειπαι πως το βιντεο ηταν πολυ σκληρο δεν το εκανα για να θηξω καποοιν.
και κατα δευτερον δε σε κατηγορησα, απλα εκανα ενα σχολιο γιατι εχει συμβει και αλλες φορες να γινουν ποστ σκληρα βιντεο και ειπα να πω τη γνωμη μου πανω σε αυτο.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
αυτό το βίντεο ήταν σταθμός στην ζωή μου.
οτι πιό σκληρό έχω δει by far
η ανθρώπινη κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο.
μερικές φορές ρε παιδιά, αναρωτιέμαι για το τί κακό είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Gaspar
Περιβόητο μέλος
to βίντεο αυτό όμως, φαντάζει κινούμενο σχέδιο μπροστά στο βίντεο του chronis 25
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια οταν παταω το λινκ μου βγαζει τον ευαγγελοπουλο!!!:!:
Σωπα.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
miv
Επιφανές μέλος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Αν είναι τοοοοοοσο σοκαριστικό που δε μπορείτε ούτε να το πείτε δεν πειράζει...
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
napstor
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.