Όσο και να το αναλύεις το θέμα είναι απλό και όσο αποτυχημένος και να νιώθεις δε σημαίνει ότι είσαι.
Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να μη πάει καλά, αλλά η φυσική εξέλιξη του διαβάσματος είναι η επιτυχία
Γιατί να πάει κάτι λάθος; όχι δεν θα πάει!!
Δεν θα μας τρομάξουνε 4 χαρτιά.
Υπάρχουν εκατομμύρια προβληματα πέρα από το άγχος, απλά δεν τα σκέφτεσαι γιατί δεν σου έχουν τύχει.
Μπορεί να μην ξυπνήσεις, μπορεί να αρρωστήσεις, μπορεί να πέσουν τέτοια θέματα έτσι ώστε οι μισοί να εκτροχιαστείτε, αν κάτσεις και τα σκεφτείς όλα θα πάθεις εγκεφαλικό.
Γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία;
Εμένα αυτό που με βοηθούσε ήτανε το να ξέρω ότι έχω τον έλεγχο της κατάστασης και τον έλεγχο της κατάστασης τον είχα μόνο όταν διάβαζα, ούτε όταν σκεφτόμουνα, ούτε όταν φοβόμουνα.
Κοιτάω να βγάλω την ύλη όσο πιο τέλεια μπορώ έτσι ώστε να αποβληθεί κάθε άγχος.
Έγραφα συνέχεια διαγωνίσματα, έβλεπα συνέχεια τους βαθμούς μου, έβλεπα συνέχεια τα λάθη μου, τις αδυναμίες μου έκανα επανάληψη κτλ.
Όμως, το είχα πάρει απόφαση ότι θα δείξω χαρακτήρα.
Τη δεύτερη χρονιά δεν ξανα δίνεις για να πέσεις στα ίδια λάθη, δίνεις για να κάνεις κάτι διαφορετικό και να μείνεις έξω από αυτό το πρόβλημα.
Μην σκέφτεσαι καθόλου, αυτό θα σου πω εγώ, μη σκέφτεσαι καθόλου απλώς διάβαζε και μην αφήνεις τον εαυτό σου περιθώριο να δεχτεί κάθε τι σενάριο ως πραγματικό!.
Ειλικρινά σου λέω, θα ευχαριστεις τον εαυτό σου στο τέλος αν μπορέσεις και το διαχειριστεις, πολύ περισσότερο από όσο θα χαρείς αν γράψεις καλά.