Διεθνών ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών κοζανη

panos007

Νεοφερμένος

Ο panos007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Μακεδονίας. Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Γνώμες για διεθνών ευρωπαϊκών οικονομικών σπουδών κοζανη κάνει; Εύκολο δύσκολο με καθηγητές βγαίνει άκρη; Έχει εργαστήρια; Μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει με επιτυχία με περιορισμένη παρακολούθηση;
 

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 2,770 μηνύματα.
Με τέτοια μυαλά, όχι.
 

panos007

Νεοφερμένος

Ο panos007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Φοιτητής του τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών Μακεδονίας. Έχει γράψει 65 μηνύματα.

skarecrow76

Νεοφερμένος

Ο skarecrow76 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 71 μηνύματα.
Από τα μαθήματα που βλέπω (και επειδή έχω βγάλει την ίδια σχολή στη Θεσσαλονίκη, πριν αιώνες βέβαια, αλλά δεν αλλάζουν ιδιαίτερα αυτά..):
1. Οικονομικά μαθήματα: σχετικά εύκολα, διάβασμα θέλουν και βγαίνουν, χωρίς ανάγκη παρακολούθησης
2. Λογιστικά / Ελεγκτική / Χρηματοοικονομικά: σαφώς περισσότερο διάβασμα, αν μπορεί να παρακολουθήσει ακόμα καλύτερα αλλά και απομακρυσμένα βγαίνουν (για 5αράκι μιλάω..)
3. Στατιστικά / Οικονομετρία: τα πιο απαιτητικά, θέλει προσπάθεια και παρακολούθηση (ειδικά αν υπάρχει καλός καθηγητής)
4. Δίκαια / πολιτικά μαθήματα: Θεωρητικά, διάβασμα μόνο, και απομακρυσμένα μια χαρά βγαίνουν, χωρίς παρακολούθηση. Απλά, ειδικά τα πολιτικά μαθήματα είναι και αρκετά ενδιαφέροντα για παρακολούθηση.

Εργαστήρια γενικά δεν έχουν, συνήθως όμως κάποια μαθήματα γίνονται μέσω υπολογιστή (Ποσοτικές μέθοδοι, στατιστικη, οικονομετρία), επίσης παίζουν και εργασίες (ατομικές ή ομαδικές) οπότε γενικά η παρακολούθηση μπορεί να μην είναι must, αλλά θα είναι δύσκολο να μπει σε ομαδικές εργασίες εξ αποστάσεως, εκτός αν έχει κάνει γνωριμίες.

Από καθηγητές δεν ξέρω, γενικά για Κοζάνη λένε ότι οι καθηγητές είναι αρκετά κοντά στα παιδιά, τα γνωρίζουν, και γενικά το κλίμα πιο φιλικό, σε σχέση με πιο μεγάλες πόλεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top