
11-09-24

23:25
Σου απαντώ εδώ για να μη χαλάω το θέμα.Στο λέω επειδή είσαι καλό παιδί και τίμιο με όλη μου την καρδιά.
Σκέψου το πολύ καλά το χημικό, εκτός αν θέλεις να ασχοληθείς με ανάλυση, που στην τρίτη λυκείου δεν μπορείς καν να ξέρεις τι είναι αυτό πρακτικά. Διαφορετικά πας για καθηγητης δευτεροβάθμιας.
Έχεις κάποιους μήνες να το σκεφτείς, διάλεξε κάτι που και από μόνο του το πτυχίο μπορεί να σε βάλει σε δουλειά σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Εν ολίγοις, δε με ενδιαφέρει.
Ειλικρινά. Η χημεία είναι ενα απο τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ πραγματα τα οποία λατρεύω και θέλω να τη σπουδάσω. Και καθηγητής δευτεροβάθμιας να είμαι χαρούμενος θα'μαι αφού θα είμαι χημικός. Ισως να μετανιώσω στο βαθύ μέλλον τις επιλογές μου. Δεν ξερω αν αυτό έχει διεξόδους στο εξωτερικό (ΗΠΑ αυστραλία ΕΕ κλπ) ή αν θα σαπίσω ελλάδα, αλλα εχω ψησει με συμμαθτηες μου να παμε χημικο εκπα να δουμε γυρω γυρω