Αποτυχία στο διάβασμα της ιστορίας για τις πανελλήνιες - μια ιστορία αγανάκτησης και αποδοχής

Kolokythiatoumpana

Νεοφερμένος

Η Kolokythiatoumpana αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία. Αυτές οι 6 εναπομένουσες μέρες ήταν πολύ περίεργες για εμένα. Με την ιστορία-που δίνω αύριο- είχα μια σχέση αγάπης-μίσους μέσα στα 2 χρόνια προετοιμασίας μου. Τα μαθήματα τα είχα μάθει όλα απέξω έστω και μια φορά. Κάποια βέβαια τα έμαθα στα τέλη του 2022 και από τότε δυστυχώς δεν τα ξανακοίταξα. Αυτές τις 6 μέρες άρχισα σιγά σιγά να ξαναμαθαίνω ορισμένα μαθήματα και ένιωθα σαν να τα διαβάζω πρώτη φορά! Η διαδικασία ήταν πολύ χρονοβόρα και κουραστική οπότε κλάταρα. Μέσα σε 5 μέρες έβγαλα "κανονικά" μόνο 8 μαθήματα, ενώ είχα σκοπό να κάνω όλη την ύλη. Χθες κατέρρευσα ψυχολογικά και ο καθηγητής μου με συμβούλευσε σήμερα- την τελευταία μέρα- να κάνω απλά καλές αναγνώσεις και τους ορισμούς. Νιώθω τεράστια ανασφάλεια καθώς αισθάνομαι ότι δεν ξέρω το 70% του βιβλίου... Ωστόσο γνωρίζω ότι μέσα στις λίγες ώρες που απομένουν δε προλαβαίνω να αποστηθίσω ξανά κάτι. Είναι κρίμα γιατί αν πέσω κάτω από το 15 στην ιστορία κατά πάσα πιθανότητα χάνω τη σχολή που θέλω. Νιώθω πολύ χαζή που το άγχος με παρέλυσε και δεν διαχειρίστηκα τις 6 αυτές μέρες σωστά. Σε κάθε περίπτωση αποδέχομαι ότι τα λάθη μου έχουν συνέπειες και ότι αυτή είναι η κατάσταση τώρα. Πιστεύετε ότι με 2 γερές αναγνώσεις του βιβλίου θα μπορέσω να ανταποκριθώ κάπως στις πανελλήνιες; Εσείς αυτό το διάστημα αποστηθίσατε ξανά τα μαθήματα;
 

Κάμπια

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ελευθερία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει απο Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 1,608 μηνύματα.
Ξαναδείς τους ορισμούς και κάνε μια ανάγνωση όλη την ύλη αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Τίποτα δεν είναι απίθανο.
Νιώθω τεράστια ανασφάλεια καθώς αισθάνομαι ότι δεν ξέρω το 70% του βιβλίου...
Απόλυτα φυσιολογικό. Μην πελαγώνεις. Μπορεί να σου έρθουν μετά στο μυαλό.

Για εμένα, για να γράψεις 16+ στην ιστορία πρέπει να είσαι παπαγάλος. Αν δεν είσαι, δεν είναι κακό και δεν μπορείς να το φτιάξεις ο,τι και να κάνεις.

Καλή επιτυχία κορίτσι!
Σε ποια σχολή στοχεύεις;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top