[Γνώμες] Αρκεί 1 μήνας διάβασμα για να περάσεις μαθήματα τον Σεπτέμβρη;

Mernilopa

Νεοφερμένος

Η Mernilopa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Είναι μαθήματα που δεν τα έχω δώσει, ούτε διαβάσει σε προηγούμενες εξεταστικές.
 

hl_amhxanos

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει απο Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 803 μηνύματα.
Ναι μωρέ κλάην, να τα περάσεις θες όχι να τα καταλάβεις σε βάθος. Πιστεύω θα σε βοηθήσει να έχεις κάποια καθοδήγηση από κάποιον μεγαλύτερο από τη σχολή που ξέρει περισσότερα tips για τα συγκεκριμένα μαθήματα
 

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 10,520 μηνύματα.
Καλά εξαρτάται και από τον αριθμό των μαθημάτων και τη δυσκολία τους.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 19,416 μηνύματα.
Ισχύει αυτό που λέει η Πακ. Πάντως για μαθήματα θεωρητικού τύπου παραφτάνει. Τώρα για πρακτικού τύπου αν είναι 1-2 Ε τι σκατά; Δεν θα φτάνει;
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,217 μηνύματα.
Κοίταξε αυτό είναι σχετικό και ανάλογα το μάθημα. Συνήθως στα θεωρητικά φτάνει...τώρα αν είναι κάποιο πρακτικό μάθημα και δύσκολο ε ντάξει παίζεται κ λιγάκι...
 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2,902 μηνύματα.
Για να τα περάσεις ναι αρκεί. Ειδικά αν είχες και μια επαφή μαζί τους. Συνήθως τρία μαθήματα είναι οκ, κάποιοι δίνουν και παραπάνω αλλά προσωπικά δεν το κάνω.

Και εννοείται κοιτάς παλιά θέματα και τι αρέσει στον καθηγητή (στα ελληνικά αει πάμε με το τι αρέσει στον κάθε κομπλεξικό, όχι ποιες γνώσεις χρειάζεσαι για να βελτιωθείς σαν επιστήμονας)
 

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,217 μηνύματα.

Maria_Xagorari

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Οικονομικής & Διοίκησης Τουρισμού Αιγαίου. Έχει γράψει 315 μηνύματα.
Με οργανωμενο διαβασμα φτανει και παραφτανει, τουλαχιστον σε θεωρητικα και οικονομικα μαθηματα.
Τωρα αν ειναι τιποτα τυπου οργανικη χημεια Ι, ΙΙ, δεν εχω τη παραμικρη ιδεα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

(στα ελληνικά αει πάμε με το τι αρέσει στον κάθε κομπλεξικό, όχι ποιες γνώσεις χρειάζεσαι για να βελτιωθείς σαν επιστήμονας)
ΤΕΡΑΣΤΙΑ Αληθεια
 

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,511 μηνύματα.
Όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω, εξαρτάται από το είδος των μαθημάτων και το επίπεδο δυσκολίας/κατανόησής τους. Βέβαια, επιπρόσθετο όφελος υπάρχει, αν έχεις παρακολουθήσει τα μαθήματα αυτά μέσα στο εξάμηνο και έχεις ασχοληθεί με κάποια εργασία τους πχ
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top