iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πρώτον (cosx)' = -sinx όχι sinx
και δεύτερον όταν καταλήγεις οτι [f(x)/cosx] = [f(x)/cosx]' δεν σημαίνει οτι f(x) = ae^x, σημαίνει οτι f(x)/cosx = ae^x
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πρέπει να φύγω για μάθημα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Άκυρο το πρώτο! Απλά είχα κάνει την ίδια λύση και μετά μπερδεύτηκα και νόμιζα οτι ήταν λάθος, τελικά ήταν σωστή και των δυο μας. Το δεύτερο που λέω πάντως ισχύει, είναι f(x) = ae^xcosx
Πρέπει να φύγω για μάθημα!
δεύτερον όταν καταλήγεις οτι [f(x)/cosx] = [f(x)/cosx]' δεν σημαίνει οτι f(x) = ae^x, σημαίνει οτι f(x)/cosx = ae^x
Δεν καταλάβα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, έχουμε:
f'(x)cosx + f(x)sinx = f(x)cosx
<=> f'(x)cosx - f(x)(cosx)' = f(x) cosx [θυμίζω (cosx)' = - sinx]
<=> [f'(x)cosx - f(x)(cosx)']/(cosx)^2 = f(x) / cosx (*)
<=> [f(x) / cosx]' = f(x) / cosx
Τότε από εφαρμογή σχολικού στη σελ. 252 θα ισχύει:
f(x) / cosx = c * e^x
Η συνέχεια δική σου
(*) εφόσον x ε (-π/2 , π/2) => cosx>0 => cosx<>0 ("<>" είναι το "διάφορο"), άρα μπορείς να διαιρέσεις με cosx.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Η Λία έκανε λάθος, όχι εσύΕγώ τι έκανα λάθος;
Btw δεν έγραψες για ποιον λόγο το cosx είναι μη μηδενικό
Πού πας ρε Καραμήτρο και διαιρείς έτσι;
Σοβαρά τώρα, αυτό κόβει! (ένα μόριο περίπου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
f(x) / cosx = c * e^x
Ακριβώς αυτό εννούσα, ο Πάνος έγραψε σκέτο f(x)=ae^x, χωρίς το cosx.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Ακριβώς αυτό εννούσα, ο Πάνος έγραψε σκέτο f(x)=ae^x, χωρίς το cosx.
Αν εννοείς αυτό που γράφω στην γραμμή που ξεκινάει στο "Ξέρουμε ότι αν" ... Εκεί εγώ γράφω πως ισχύει γενικά ο τύπος, όχι πως ισχύει στην άσκηση αυτή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάντως αν το έγραφες στις πανελλήνιες καλύτερα να μην χρησιμοποιούσες f(x) για να το γράψεις και αυτό, γιατί μπορεί αν το διάβαζε γρήγορα ο διορθωτής να το έπαιρνε λάθος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.