ribo
Εκκολαπτόμενο μέλος
η ειρηνη για μενα επρεπε να το σηκωσει
ειχε με διαφορα το x-factor
για μενα δευτερος ειναι ο νικολας που μαλλον θα κερδισει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fairy2008
Νεοφερμένος
Ο Νικόλας μάλιστα, αυτός έχει φωνή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenh
Νεοφερμένος
γενικοτερα σ αρεσει η χθες?πλακα κανετε ?
η ειρηνη για μενα επρεπε να το σηκωσει
ειχε με διαφορα το x-factor
για μενα δευτερος ειναι ο νικολας που μαλλον θα κερδισει
-----------------------------------------
ναι ειναι ομορφη και ειχε ωραιο φρυδι()Πλάκα μας κάνεις εσύ μάλλον. Η κοπέλα όμορφη μεν, αλλά τα φάλτσα της ήταν το κάτι άλλο
Ο Νικόλας μάλιστα, αυτός έχει φωνή.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Θα τρελαθω!!!
Δηλαδη τι νομιζουν οι κριτες οτι εχουν οι τριημιτονιο καμια ελπιδα να νικησουν???
Μουρατιδη μη σε πετυχω στο δρομο μονο αυτο εχω να πω ( )
κριμα ..............
η Ιωαννα και Νικολας ηταν οι καλυτεροι εκει μεσα
maraki
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
αλλωστε το ειπαν οτι κατι της ετυχε και δεν ειχε χρονο για προβες
αλλα αξιζε για τελικο η κοπελα τι να λεμε τωρα !
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
τρεχω να διαβασω εφημεριδα για να μαθω ποιος τα πηρε και σημερα
mariza100
Νεοφερμένος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέσπα, δε ψηφίζω ποτέ σε τέτοια talent show, αλλά εσείς που το κάνετε, ρίχτε για το Νικόλα. Το παλλικάρι αξίζει τον κόπο.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Ίλυα
Νεοφερμένος
Είναι τέλειοι!
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγαπάμε Νικόλα () και Κόκκινα χαλιά. Οκέη, και Λουκά. Προσωπικά θα ήθελα να κερδίσει ο πρώτος.
Όσο για τους Τριημιτόνιο, μια χαρά είναι τα παιδιά, πολύ καλοί, αλλά πολύ κλάψες ρε παιδί μου. Όποτε ανοίγω την τιβι και δείχνει αυτούς, ο ένας απο τους τρεις όλο κλαψουρίζει, ο λόγος άγνωστος. Νταξ, το καταλαβαίνω να είσαι φορτισμένος συναισθηματικά ή να περνάς δύσκολα, αλλά καταντάει απίστευτα σπαστικό να κλαίγεσαι μπροστά στην κάμερα για να προβλήματά σου.
maraki
Δραστήριο μέλος
Όλοι όσοι έμειναν αξίζουν πιστεύω.
Αγαπάμε Νικόλα () και Κόκκινα χαλιά. Οκέη, και Λουκά. Προσωπικά θα ήθελα να κερδίσει ο πρώτος.
Όσο για τους Τριημιτόνιο, μια χαρά είναι τα παιδιά, πολύ καλοί, αλλά πολύ κλάψες ρε παιδί μου. Όποτε ανοίγω την τιβι και δείχνει αυτούς, ο ένας απο τους τρεις όλο κλαψουρίζει, ο λόγος άγνωστος. Νταξ, το καταλαβαίνω να είσαι φορτισμένος συναισθηματικά ή να περνάς δύσκολα, αλλά καταντάει απίστευτα σπαστικό να κλαίγεσαι μπροστά στην κάμερα για να προβλήματά σου.
Πότε έγινε αυτό;Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...Αν λες για την προηγούμενη εβδομάδα,πέθανε ο πατέρας του Μάριου και γι αυτό υπήρχε όλο αυτό το κλίμα...Εμένα πάντως οι αγαπημένοι μου είναι οι τριημιτόνιο και συγκεκριμένα ο Μάριος(έχει απίστευτη χρειά),είναι πολύ καλά παιδιά και θέλω πολύ να νικήσουν!!!
Η σειρά που θέλω είναι:
1.Τριημιτόνιο
2.Λούκας
3.Κόκκινα χαλιά
4.Νικόλας
Μη σας κάνει εντύπωση που έβαλα στην 4η θέση το Νικόλα.Το ξέρω ότι είναι πολύ καλός αλλά εντάξει είναι δεδομένο ότι θα κάνει καριέρα...
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικώς δε μιλούσα γι'αυτό, θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φορά που πέρασαν στην επόμενη φάση κι άρχισε ο ένας απ' αυτούς να κλαίει και να λέει οτι βγάζει δύσκολα το ψωμί του και κάτι τέτοια.. Όπως είπα και παραπάνω, το κατανοώ να είσαι φορτισμένος συναισθηματικά κτλ κτλ, αλλά εμένα προσωπικά δε μου αρέσει το να βγαίνουν στο γυαλί και να λένε για τις δυσκολίες τους και τέτοια. Περνάς δύσκολα? Οκέη. Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Σκάσε ένα χαμόγελο που πέρασες στην επόμενη φάση και ξέχνα τα.
Δεν ξέρω, όλη η φάση μου έβγαλε κάτι ψεύτικο και δε μου άρεσε. Αυτή είναι η γνώμη μου.
maraki
Δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον 2-3 φορές έχω δει έναν να κλαίει. Αυτό για την προηγούμενη βδομάδα το ξέρω, οκέη, δικαιολογημένο. Και πάλι δεν έκλαψε ο καημένος ο Μάριος (ο οποίος btw έχει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη), ο άλλος έκλαψε.
Γενικώς δε μιλούσα γι'αυτό, θυμάμαι χαρακτηριστικά μία φορά που πέρασαν στην επόμενη φάση κι άρχισε ο ένας απ' αυτούς να κλαίει και να λέει οτι βγάζει δύσκολα το ψωμί του και κάτι τέτοια.. Όπως είπα και παραπάνω, το κατανοώ να είσαι φορτισμένος συναισθηματικά κτλ κτλ, αλλά εμένα προσωπικά δε μου αρέσει το να βγαίνουν στο γυαλί και να λένε για τις δυσκολίες τους και τέτοια. Περνάς δύσκολα? Οκέη. Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Σκάσε ένα χαμόγελο που πέρασες στην επόμενη φάση και ξέχνα τα.
Δεν ξέρω, όλη η φάση μου έβγαλε κάτι ψεύτικο και δε μου άρεσε. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Χμ...Κατάλαβα...Εσύ λες όταν έμαθαν ότι πέρασαν στο live που ο Άγγελος άρχισε να κλαίει.Ναι εντάξει,έχεις κάποιο δίκιο αλλά μου φαίνεται ότι αυτό του βγήκε αυθόρμητο και δε μου φάνηκε ψεύτικο...Πάντως θεωρώ ότι είναι πολύ καλά παιδιά και μου αρέσει και το στυλ που τραγουδούν και θα ήθελα πολύ να βγουν πρώτοι.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος
jimmy$$$
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.