Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ πιο παλιό του Oblivion. Πάντως απο θέμα ελευθερίας δεν με ξένισε. Μπορούσες να ολοκληρώσεις την κάθε αποστολή όπως ήθελες (αν και η αποστολές βγαίνουν γραμμικά), χωρούσε φαντασία δηλαδή το παιχνίδι.
Οι μόνες βλακείες που είχα δει ήταν τα πολλά τεχνικά προβλήματα.
Εγώ το χα καταφχαριστιθεί πάντως όταν το χα βάλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ειχε και τεχνικα προβληματα τα οποια τα χουν λυσει με unofficial patches που βγαινουν μεχρι και σημερα. Προσφατα μαλιστα εφτιαξαν restoration patch που ξεκλειδωσε καποια πραγματα απο τα μερη, κυριως διακοσμητικα ομως αποσο θυμαμαι.
Την πρωτη φορα που το επαιξα δε με ξενισε ουτε εμενα, μου αρεσε παρα πολυ. Αφου το επαιξα σκεφτηκα οτι θα ηταν ακομα καλυτερο αν ειχε αυτα που ειπα πιο πριν. Καταπληκτικο παιχνιδι ετσι κι αλλιως.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο πλευρά ελευθερίας το ανέφερα. Αλλα άκυρο, γιατί υπήρχε ήδη το morrowind.Τι σχεση εχει το Oblivion? Δε καταλαβα γιατι το ανεφερες.
Zod
Δραστήριο μέλος
w1n5t0n
Δραστήριο μέλος
jjohn
Νεοφερμένος
το παιχνίδι ειδικά προς το τέλος άρχισε να γίνεται πολύ hack'n'slash αλλά δεν αυτό δεν μου χάλασε την συνολική εικόνα.Γενικά η troika με το arcanum και το bloodlines πρέπει να είναι το καλύτερο rpg studio των 2000ς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...