932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οχι τα νεα και "innovative"...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα κλασσικα όμως ξέρει ο κοσμός.
Οχι τα νεα και "innovative"...
Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου...
Δεν είναι θέμα αναγνώρισης, αλλά νοοτροπίας. Υπάρχουν 2 δρόμοι:
1. Δουλεύεις και το παίρνεις
2. Κάνεις ότι δουλεύεις και το παίρνεις
Ανάλογα τι άνθρωπος είσαι, παίρνεις και το αντίστοιχο πτυχίο
Πτυχία δίνουν τα πανεπιστημια.
Τωρα για το ποιος δουλευει και ποιος οχι.
Ολα τα πιστοποιητικα ειναι εξισωμενα στο CEFR(ΚΕΠΑ).
Τωρα κατ εμε λίγα εξετάζουν τη πραγματικη γνωση του υποψηφίου.
Ολα τα άλλα απλά πασαλείφουν.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω προκαταβολικα:thanks:
Οχι γιατι δεν αναγνωριζεται αλλα πιο πολύ δεν ειναι πιο ευκολο απο τα αλλα.
Μην τρεφετε αυταπατες.Ολα τα πιστοποιητικα πανω κατω τον ιδιο δεικτη δυσκολιας εχουν.Ειναι πληρως εναρμονισμενα με το CEFR.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος
(και η ιδια εχει και δικο της φροντηστιριο!).
Αυτό δεν απαγορεύεται;
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν το θεωρω αξιολογο.....:nono:
Φανταζομαι το εχετε ακουσει ολοι αυτο το πτυχιο ειδικα το τελευταιο καιρο διαφημιζεται αρκετα. Πρωτη φορα εμφανιστηκε περυσι το καλοκαιρι και μπορω να πω ειχε πολυ μεγαλη συμμετοχη. Υστερα, προεκυψε μεγαλο θεμα για την εγκυροτητα του πτυχιου, ομως τωρα ισχυει κανονικα και μαλιστα ειναι στο ιδιο επιπεδο στην Ευρωπη και στηn Ελλαδα με τα αλλα δυο γνωστα (Cambridge, Michigan). Η μονη διαφορα ειναι οτι με αυτο το πτυχιο καποιος δεν παιρνει την επαρκεια για να διδαξει...
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο το πτυχιο?? Εγω που το εδωσα μου φανηκε αρκετα ευκολο σε σχεση με το αντιστοιχο Proficiency of Cambridge.
-----------------------------------------
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ αν τα παιδια που δινουν esb, edi, langashir UCLAN αν μπορουσαν να παρουν το μισιγκαν ή το κεμπριντζ θα το εκαναν. ας πουμε και του στραβου το δικαιο.Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου...
Δεν είναι θέμα αναγνώρισης, αλλά νοοτροπίας. Υπάρχουν 2 δρόμοι:
1. Δουλεύεις και το παίρνεις
2. Κάνεις ότι δουλεύεις και το παίρνεις
Ανάλογα τι άνθρωπος είσαι, παίρνεις και το αντίστοιχο πτυχίο
Πιστοποιητικο οχι "πτυχίο"
Πτυχία δίνουν τα πανεπιστημια.
Τωρα για το ποιος δουλευει και ποιος οχι.
Ολα τα πιστοποιητικα ειναι εξισωμενα στο CEFR(ΚΕΠΑ).
Τωρα κατ εμε λίγα εξετάζουν τη πραγματικη γνωση του υποψηφίου.
Ολα τα άλλα απλά πασαλείφουν.
:no1: ακριβως
τον ιδιο δεικτη δυσκολιας? μην με τρελενεις!!! δηλαδη καποιος που πηρε το μισιγκαν προφισενσυ ποσο μαλλων το κεμπριντζ εχει τις ιδιες γνωσεις με καποιον που πηρε το ESB/UCLAN ?????? δεν το νομιζω:nono:Κοιτα.
Να πω την αληθεια το ESB δεν ειναι και πολυ δυσκολο αλλα ειναι onlevel.Που σημαινει πως εχει τον ιδιο δεικτη δυσκολίας με ολα τα υπολοιπα πτυχια.Το οτι εχει μια λιγο πιο χαμηλη βάση δεν σημαινει πως ειναι και γελοιο.Εγω προσωπικα δεν θα το προτιμουσα.Θα προτιμουσα το City and Guilds που εστω και βλακειουλα κατα την γνωμη μου εχει κανει πολυ καλο προμοσιον.
Τεσπα.Ο καθενας πραττει το καλυτερο για τον εαυτό του.Εγω δεν θα εμπιστευομουν το ESB/UCLAN για την πιστοποιηση μου!
Ναι αλλα ουσιαστικα ολα αυτα τα ατομα που εχουν δωσει έχουν μείνει ξεκρεμαστοι!
Σωστα;
Μα πως ενας τοσο μεγαλος εξεταστικος φορέας κάνει τέτοιες γκάφες;
επιλεξτε πτυχια καταξιωμενα στο χωρο για να εχετε το κεφαλι σας ισυχο.
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω το πηρα,σχετικα ευκολο πτυχιο και αναγνωρισμενο!
angela1
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βγουνε γυρω στα μεσα με τελη Φλεβαρη.
Ακριβως... Το εχεις παρει σιγουρα! Ευκολα δεν ητανε τα θεματα???
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ το είχα δώσει πριν 2-3 χρόνια, αλλά δεν το είχα πάρει για πολύ λίγο
Κριμα ρε συ.... Τουλαχιστον πηρες καποιο αλλο η το ξαναεδωσες ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.