~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
++++Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};651743:Όταν μιλάμε για λυκανθρώπους στο Λυκόφως, μιλάμε για το συγκεκριμένο είδος, το οποίο όμως, έχει διασαφηνιστεί στα βιβλία, ότι δεν είναι το κλασικό είδος λυκανθρώπων που επηρεάζονται από την Πανσέληνο κλπ. Και οι "λυκάνθρωποι" και τα "βαμπίρ" έχουν διαφοροποιηθεί από τα συνηθισμένα είδη αυτών των πλασμάτων. Δεν νομίζω ότι αυτό καθιστά τη συγγραφέα ανίκανη (είναι γυναίκα, και όχι αντρας), ή οτιδήποτε άλλο, απλά επειδή επέλεξε να διαφοροποιήσει τους χαρακτήρες της και να μην κάνει τα βαμπίρ και τους λυκανθρώπους όπως έχουν παρουσιαστεί σε εκατοντάδες άλλα βιβλία και ταινίες. Εγώ νομίζω ότι το έκανε γιατί ήθελε να έχει ένα διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Και αν δεν το ξέρεις (που μάλλον δεν το ξέρεις) την όλη ιδέα η συγγραφέας την εμπνεύστηκε από ένα όνειρο που είδε. Έτσι τα είδε τα βαμπίρ και τους λυκανθρώπους, έτσι τα έφτιαξε.
Τα βιβλία και οι ταινίες απευθύνονται κυρίως σε κορίτσια ΚΑΙ γυναίκες, αλλά και σε ένα μικρό ποσοστό αντρών (ακόμα και μέσα σε αυτό το thread θα βρεις άτομα που έχουν περάσει την εφηβεία-ναι, υπάρχουν και άντρες-, αλλά ψάξε και λίγο στο ίντερνετ, θα βρεις πολλoύς ενήλικες fans), γι' αυτό μην παίρνεις και όρκο ότι αγόρια που βλέπουν την ταινία είναι μόνο όσα τα έσειραν οι κοπέλες τους στο σινέμα, γιατί ξέρω πολλά αγόρια που πήγαν μόνα τους και την είδαν. Τα περισσότερα πήγαν από περιέργεια και τελικά δεν τους άρεσε, αλλά ξέρω και λίγα τα οποία τους άρεσε πολύ. Μάλλον γιατί δεν ντρέπονται να δείξουν και την ευαίσθητη πλευρά τους.
Ο καθένας έχει το γούστο του και την άποψή του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Θέλω New Moon ΤΩΡΑ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ μιλάω για τα όρια που έθεσε η συγγραφέας στους χαρακτήρες τις, τα οποία είναι ανύπαρκτα και κάνουν την συγγραφή και την ιστορία απλοϊκή και εύκολη στην γραφή, και δίνει στους χαρακτήρες καμία δυσκολία. Μην μου απαντάς άκυρα πράγματα και εσείς οι άλλοι μην συμφωνείτε σε κάτι που δεν καταλαβαίνεται απλά επειδή η κριτική σας άποψη είναι για πέταμα.Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};651743:Όταν μιλάμε για λυκανθρώπους στο Λυκόφως, μιλάμε για το συγκεκριμένο είδος, το οποίο όμως, έχει διασαφηνιστεί στα βιβλία, ότι δεν είναι το κλασικό είδος λυκανθρώπων που επηρεάζονται από την Πανσέληνο κλπ. Και οι "λυκάνθρωποι" και τα "βαμπίρ" έχουν διαφοροποιηθεί από τα συνηθισμένα είδη αυτών των πλασμάτων. Δεν νομίζω ότι αυτό καθιστά τη συγγραφέα ανίκανη (είναι γυναίκα, και όχι αντρας), ή οτιδήποτε άλλο, απλά επειδή επέλεξε να διαφοροποιήσει τους χαρακτήρες της και να μην κάνει τα βαμπίρ και τους λυκανθρώπους όπως έχουν παρουσιαστεί σε εκατοντάδες άλλα βιβλία και ταινίες. Εγώ νομίζω ότι το έκανε γιατί ήθελε να έχει ένα διαφορετικό και πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Και αν δεν το ξέρεις (που μάλλον δεν το ξέρεις) την όλη ιδέα η συγγραφέας την εμπνεύστηκε από ένα όνειρο που είδε. Έτσι τα είδε τα βαμπίρ και τους λυκανθρώπους, έτσι τα έφτιαξε.
Τα βιβλία και οι ταινίες απευθύνονται κυρίως σε κορίτσια ΚΑΙ γυναίκες, αλλά και σε ένα μικρό ποσοστό αντρών (ακόμα και μέσα σε αυτό το thread θα βρεις άτομα που έχουν περάσει την εφηβεία-ναι, υπάρχουν και άντρες-, αλλά ψάξε και λίγο στο ίντερνετ, θα βρεις πολλoύς ενήλικες fans), γι' αυτό μην παίρνεις και όρκο ότι αγόρια που βλέπουν την ταινία είναι μόνο όσα τα έσειραν οι κοπέλες τους στο σινέμα, γιατί ξέρω πολλά αγόρια που πήγαν μόνα τους και την είδαν. Τα περισσότερα πήγαν από περιέργεια και τελικά δεν τους άρεσε, αλλά ξέρω και λίγα τα οποία τους άρεσε πολύ. Μάλλον γιατί δεν ντρέπονται να δείξουν και την ευαίσθητη πλευρά τους.
Ο καθένας έχει το γούστο του και την άποψή του...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ μιλάω για τα όρια που έθεσε η συγγραφέας στους χαρακτήρες τις, τα οποία είναι ανύπαρκτα και κάνουν την συγγραφή και την ιστορία απλοϊκή και εύκολη στην γραφή, και δίνει στους χαρακτήρες καμία δυσκολία. Μην μου απαντάς άκυρα πράγματα και εσείς οι άλλοι μην συμφωνείτε σε κάτι που δεν καταλαβαίνεται απλά επειδή η κριτική σας άποψη είναι για πέταμα.
Η απανταση της Ειρηνης ηταν πολυ καλη και σε γενικες γραμες αυτα θα σου απαντουσ ακαιεγω. Η ιστορια δεν ειναι απλη. Μπορει οι ηρωες των βιβλιων να ειναι συνηθισμενοι αλλα διαφερουν απο καθε αλλη ιστορια. Εχει χτιστει ολοκληρος κοσμος πανω σε αυτα. Γιατι δεν δοκιμαζεις να διαβασεις ενα απο τα βιβλια; Τοτε μετα χαρας να διαβασω την αποψη σου, αλλα οχι ετσι. Πολοι ελεγαν ετσι, γιατι ηταν κολλημενοι στην μετρια ταινια και μολις διαβασαν αλλαξαν γνωμη.
Οσο για την κριτικη μου αποψη που ειναι για πεταμα, η δικη σου τι λεει; Γραφεις ολοκληρη παραγραφο στον αερα, βασισμενος στην ταινια. ΞΕΚΟΛΛΑ.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Η απανταση της Ειρηνης ηταν πολυ καλη και σε γενικες γραμες αυτα θα σου απαντουσ ακαιεγω. Η ιστορια δεν ειναι απλη. Μπορει οι ηρωες των βιβλιων να ειναι συνηθισμενοι αλλα διαφερουν απο καθε αλλη ιστορια. Εχει χτιστει ολοκληρος κοσμος πανω σε αυτα. Γιατι δεν δοκιμαζεις να διαβασεις ενα απο τα βιβλια; Τοτε μετα χαρας να διαβασω την αποψη σου, αλλα οχι ετσι. Πολοι ελεγαν ετσι, γιατι ηταν κολλημενοι στην μετρια ταινια και μολις διαβασαν αλλαξαν γνωμη.
Οσο για την κριτικη μου αποψη που ειναι για πεταμα, η δικη σου τι λεει; Γραφεις ολοκληρη παραγραφο στον αερα, βασισμενος στην ταινια. ΞΕΚΟΛΛΑ.
Εγώ την ταινία κριτικάρω που είναι βασισμένη στο βιβλίο η ιστορία τουλάχιστον, γιατί γι'αυτήν μιλάω, άμα είναι καλή στο γράψιμο κλπ κλπ δεν με νοιάζει, ας γράψει κάτι που αξίζει.
Η απάντηση της ειρήνης ήταν άκυρη έκανε λόγο τα τους βρικόλακες και τους λυκάνθρωπος που εγώ τα έδωσα ως παραδείγματα, πραγματικά μίλησα για τις αδυναμίες των πλασμάτων και τα όρια που έθεσε σε όλους τους χαρακτήρες. Και τα δυο αυτά είναι ανύπαρκτα στην ταινία και στα βιβλία σίγουρα, έχω διαβάσει πολλά fantasy novels αλλά κανένα δεν είχε τόσο εμφανές τρύπες.
Η κριτική μου άποψη σε σχέση με την δικιά σου, δεν είναι στον αέρα, γιατί κρίνω με αντικειμενικά επιχειρήματα ενώ εσύ μου λες να διαβάσω το βιβλίο επειδή προφανώς δεν έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις την ποιότητα της ταινίας/σειράς βιβλίων. Μπορεί να σου ΑΡΕΣΕΙ η ταινία και τα βιβλία, δεν με νοιάζει καθόλου τη σ'αρέσει ή όχι, αλλά μην λέμε ότι το Twilight είναι κάτι καινούριο και κάτι καλό ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο. Μάθετε να ξεχωρίζεται την αντικειμενικότητα από την υποκειμενικότητα, επίσης μάθετε να ξεχωρίζεται τα επιχειρήματα και τα τεκμήρια από τα παραδείγματα και τον υποδειγματικό λόγο.
Το να μου γράφεις ξεκόλλα και να μου λες ότι δεν θα διαβάσεις την άποψη μου επειδή δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, είναι αποτυχημένη τρόποι πειθούς, δεν πρόκειται να σταματήσω (τώρα που το άρχισα) να κρίνω την ποιότητα της ταινίας μέχρι να μπορέσει να έρθει ένας άνθρωπος που ξέρει από κριτική άποψη σε ταινίες και υποστήριξή το αντίθετο με επιχειρήματα.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Αντε πλησιαζουν οι μερες..
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=MzgXeRUw3ls[/ame]
nymphadora
Νεοφερμένος
Πως γίνεται να την έχω δει 3-4 φορες και να με πιάνει ταχυκαρδία?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως γίνεται να την έχω δει 3-4 φορες και να με πιάνει ταχυκαρδία?
Brain Cancer
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xQJa8CgYc70[/ame]
Επισης βγηκε και η σκηνη του χωρισμου περιπου 5 λεπτων!!!
Δεν την βαζω εδω και δεν την ειδα ουτε εγω!!!
Λιγη υπομονη
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ το είδα! Και το μετάνιωσα!!!Εχει βγει καινουριο tv spot
https://www.youtube.com/watch?v=xQJa8CgYc70
Επισης βγηκε και η σκηνη του χωρισμου περιπου 5 λεπτων!!!
Δεν την βαζω εδω και δεν την ειδα ουτε εγω!!!
Λιγη υπομονη
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
ποια ημερομηνια ακριβως βγαινει στο σινεμα...?
Σε εμας στις 19 Νοεμβριου.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Πάτα στο YouTube "New Moon Rome Festival" και θα το βρεις, είναι 5ο.Eγω θελω να το δω! Τι να γραψω;;; Στο Greek Twilight Saga Fans δεν το βαζει η Ποπη ε;
Σε εμας στις 19 Νοεμβριου.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};654975:Πάτα στο YouTube "New Moon Rome Festival" και θα το βρεις, είναι 5ο.
Ευχαριστωωωωω!!!!
Θεε μου. Δεν αντεχωωωω. Το ειδα, το ειδα. Ηταν κορυφαιο. Πολυ καλες ερμηνειες. Τα λογια ηταν σχεδον ιδια με του βιβλιου. Ηταν ΤΕΛΕΙΟ.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Παρακαλώ! :xixi:Ευχαριστωωωωω!!!!
(Σε 26 μερούλες!!!!)
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, κι εγώ έχω φροντιστήριο... Θα πάω το Σάββατο να το δω...Εγω την Πεμπτη εχω αγγλικα. ή θα παω πριν το μαθημα, ή μετα ή και καθολου.
Ναι!!! Είναι καταπληκτικό!!!! Και πολύ συγκινητικό!!! Αλλά θα προτιμούσα να μην το έχω δει, γιατί είναι μία από τις πιο έντονες σκηνές και θα ήθελα να την δω 1η φορά στο σινεμά.... Αλλά οκ...Θεε μου. Δεν αντεχωωωω. Το ειδα, το ειδα. Ηταν κορυφαιο. Πολυ καλες ερμηνειες. Τα λογια ηταν σχεδον ιδια με του βιβλιου. Ηταν ΤΕΛΕΙΟ.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Οσο για τα αγγλικα δεν ξερω. Αν αντεξω θα παω και Παρασκευη αλλα δεν νομιζ.ω..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.