Archangel^^
Νεοφερμένος
Εξάλλου, για πείτε μου ποια από εσάς διάβασε πρώτα το βιβλίο και μετά είδε την ταινία, κυρία έξυπνη;;;
Αρκετές είχαν διαβάσει τα βιβλία πριν την ταινία, έξυπνε.Εξάλλου η σειρά ήταν αρκετά διάσημη και χωρίς την ταινία (άσχετο που τώρα το έχουν ξεφτυλίσει εντελώς).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ.Εξάλλου, για πείτε μου ποια από εσάς διάβασε πρώτα το βιβλίο και μετά είδε την ταινία, κυρία έξυπνη;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Κι εγώ! Πρώτα είχα αρχίσει να διαβάζω το βιβλίο, και μετά έμαθα ξαφνικά ότι βγαίνει σε ταινία! Για να βιάζεσαι να μιλάς!Εξάλλου, για πείτε μου ποια από εσάς διάβασε πρώτα το βιβλίο και μετά είδε την ταινία, κυρία έξυπνη;;;
Παιδιά, δεν πρόλαβα να δω κανένα βίντεο από τα τρία!!! Δεν το έχω δει!!! Μήπως έχουν ανεβάσει κάποιο, ξέρετε;
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=6o1eBODGKo8&feature=related[/ame]
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ :thanks: και συγνώμη , αλλά δεν φταίω εγώ που δεν τα προλάβαινα πριν τα βγάλουν!
Είναι τέλειο!!!!
Φάση έχουν τα γαλλικά! Αλλά γιατί τα μεταφράζουν εκεί; Χαζοί είναι; Δεν ακούνε τις κανονικές τις φωνούλες τους... Του Έντουαρντ...
haroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως έχω ακούσει ότι στη Γερμανία μεταγλωττίζουν τις ταινίες. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν είναι πάντως αλήθεια είναι πολύ σπαστικό.
Ειδα το παραπάνω βίντεο αλλά αν βάλουν κι άλλες σκηνες από την ταινία δν θα τις δω γιατί μετά δεν θα εχω τόση αγωνία να δω την ταινια.
Και το breaking dawn επίσης μπορώ να το αγοράσω και να το διαβάσω αλλα προτιμώ να περιμένω να βγει στα ελληνικά για να εχω την αγωνια και τη χαρά. Λόξα!
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξάλλου, για πείτε μου ποια από εσάς διάβασε πρώτα το βιβλίο και μετά είδε την ταινία, κυρία έξυπνη;;;
Το παραδεχομαι οτι πρωτα ειδα την ταινια και μετα εμαθα για τα βιβλια. Κολλησα, τα διαβασα ολα και εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για την σειρα. Εσυ ομως τι;
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελειο ετσι???η ποιοτητα δεν ειναι και τοσο καλη ομως...δεν υπαρχει καλυτερο νομιζω..
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατί το κάνουν μεταγλώττιση; Δεν απευθύνεται σε μικρά παιδάκια.
Πάντως έχω ακούσει ότι στη Γερμανία μεταγλωττίζουν τις ταινίες. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν είναι πάντως αλήθεια είναι πολύ σπαστικό.
Ειδα το παραπάνω βίντεο αλλά αν βάλουν κι άλλες σκηνες από την ταινία δν θα τις δω γιατί μετά δεν θα εχω τόση αγωνία να δω την ταινια.
Και το breaking dawn επίσης μπορώ να το αγοράσω και να το διαβάσω αλλα προτιμώ να περιμένω να βγει στα ελληνικά για να εχω την αγωνια και τη χαρά. Λόξα!
helloooo,σχεδον σε ολο τον κοσμο μεταγλωττιζουν τις ταινιες,εκτος απο μας....ειναι σπαστικο δε λεω,αλλα μπορει να μας φαινεται ετσι επειδη συνηθισαμε αλλιως....δε ξερω,ουτε εμενα θα μου αρεσε παντως...
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Εμένα μου λέει αυτό:This video is no longer available due to a copyright claim by Summit Entertainment. κ δεν μπορώ να το δω...
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Λιγη υπομονη και θα βγει σε καλη ποιοτητα
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Νατσοπουλος βιλη
Νεοφερμένος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
:iagree:και εγω τα ιδια!!!!νομιζω οτι θα ειναι καλυτερο απο το λυκοφως..και ο ρομπ κο0κλος...!!αλλα και ο τειλορ δεν μπορω να πω..πολυ καλη δουλεια..παντα ομως team edward!!Αχ τι πραμα ειναι αυτο; Το εχω δει πανω απο 10 φορες μονη μου αλλα και οταν βαζετε λινκ παλι τρεχω να το δω.
midnightsun
Νεοφερμένος
nicol
Εκκολαπτόμενο μέλος
οριστε!!!δεν ειναι πολυ καλη η ποιοτητα αλλα νομιζω δεν εχει καλυτερο!!!τελειο εε?
djgiannis
Νεοφερμένος
ρε παιδια ποτε βγαινει η χαραυγη στα ελληνικα? (Στις ποσες του Σεμπτεμβρη?)
Ξερεται πια θα ειναι η τιμη της?
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Αρχες Σεπτεμβρη το πιθανοτερο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.