twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω Team Edward φυσικα!!!!!!!!!!!!μετα τη δευτερη ταινια θα κανω επαναληψη την εκλειψη.
Team Edward: Because I'd rather freeze than have a personal space heater!Ολεε!!
Team Edward,becauz dogs are pets not soulmates!!!!!!
EDWARD=
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Έτσι κορίτσια!!!! Δυναμικά, στηρίζουμε Edward!!! (Γιατί υπάρχουν μερικές που μετά από τη Νέα Σελήνη άλλαξαν team... Είπαμε, καλός ο Τζέικομπ, αλλά όχι και καλύτερος απ' τον Έντουαρντ!!:xixiκαι εγω Team Edward φυσικα!!!!!!!!!!!!
Team Edward,becauz dogs are pets not soulmates!!!!!!
EDWARD=
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικα και δεν ειναι καλυτερος ο τζεικομπ....ελεος...πως γινεται μερικες να ειναι team jacob?απορω....τι παραπανω δλδ εχω ο τζεικομπ απο τν Edward?Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};770980:Έτσι κορίτσια!!!! Δυναμικά, στηρίζουμε Edward!!! (Γιατί υπάρχουν μερικές που μετά από τη Νέα Σελήνη άλλαξαν team... Είπαμε, καλός ο Τζέικομπ, αλλά όχι και καλύτερος απ' τον Έντουαρντ!!:xixi
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Απλά, στη Νέα Σελήνη παρουσιάστηκε πιο... καλός από τον Έντουαρντ. Ο σκηνοθέτης φταίει για όλα! Όχι, εντάξει, απλά, είδαν μερικές λίγους κοιλιακούς παραπάνω και κάτι έπαθαν! Άμα είναι να κρίνουμε τους άντρες από τους κοιλιάκους (που κι ο Έντ έχει:iagree, κι όχι από το χαρακτήρα (που ο Έντ έχει χαρακτήρα κλάσεις ανώτερο από του Τζέικομπ:iagree, τότε πού παμε!!!φυσικα και δεν ειναι καλυτερος ο τζεικομπ....ελεος...πως γινεται μερικες να ειναι team jacob?απορω....τι παραπανω δλδ εχω ο τζεικομπ απο τν Edward?
4kR!bn:)
Νεοφερμένος
Εχετε δικιο, αυτες οι αλλαγες ηταν πολυ σπαστικες... Αλλα απο τοτε που ειδα την πρωτη ταινια, (αφου την καταβασα σε 2 μερες), αρχικα διαβασα ολα τα βιβλια στα αγγλικα, και στη συνεχεια τα αγορασα στα ελληνικα, εχω διαβασει και το Midnight Sun που ειναι το Twilight αλλα απο τη μερια του Edward, αν και ειναι μεχρι τη μεση... Δεν το εχει τελιωσει το βιβλιο... Μιλαμε για φανταστικο εργο..!!! Εχω παθει χοντρο κολλημα! Μετα απο αυτο οτι και να διαβασω, δεν λεει. Και φυσικα ημουν στην πρεμιερα του New moon..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Because only a vampire can love you forever."[
ΝαιιιιιιΚατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
το midnight sun?Εχετε δικιο, αυτες οι αλλαγες ηταν πολυ σπαστικες... Αλλα απο τοτε που ειδα την πρωτη ταινια, (αφου την καταβασα σε 2 μερες), αρχικα διαβασα ολα τα βιβλια στα αγγλικα, και στη συνεχεια τα αγορασα στα ελληνικα, εχω διαβασει και το Midnight Sun που ειναι το Twilight αλλα απο τη μερια του Edward, αν και ειναι μεχρι τη μεση... Δεν το εχει τελιωσει το βιβλιο... Μιλαμε για φανταστικο εργο..!!! Εχω παθει χοντρο κολλημα! Μετα απο αυτο οτι και να διαβασω, δεν λεει. Και φυσικα ημουν στην πρεμιερα του New moon..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Because only a vampire can love you forever."[
ΝαιιιιιιΚατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς
-----------------------------------------
βασικα,εμενα μου αρεσε παρα παρα παρα πολυ το λυκοφως το πρωτο της σειρας..μετα η νεα σεληνη δεν μου αρεσε και τοσο πολυ επειδη ο εντουαρντ ειχε φυγει....η εκλειψη ηταν και αυτη καλη,ειχε πολυ δραση...και η χαραυγηηηηηηηηη...ηταν....τελειαααααα...ηταν συγκλονιστικα,το ποσο ωραια περιεγραφε τα γεγονοτα η στεφανι.......και το midnight sun αρχισα και εγω να το διαβαζω...ειναι πολυ καλο..και μπορω να πω πως ειναι το αγαπημενο μου,ενω δεν το εχω διαβασει ολο ακομα..ειναι το αγαπημενο μου,επειδη ειναι ολο το λυκοφως απο την πλευρα του εντουαρντ......και απο την αρχη της σειρας των βιβλιων,περιμενα να δω αν θα βγει βιβλιο το οποιο να διηγειται ο εντουαρντ:heart::heart:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
midnightsun
Νεοφερμένος
καλα το οτι ειμαι team edward δε χρειαζεται να το πω και εγω φωναζει απο μονο του
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω τα λατρευω ολα!εχω μια αδυναμια ομως παραπανω στην εκλειψη!!!το λυκοφωσ ηταν το πρωτο βιβλιο τησ σειρασ και με μαγεψε !η νεα σεληνη ειναι ειναι το λιγοτερο αγαπημενο μου βιβλιο (αν και το λατρευω και αυτο)τη πρωτη φορα που το διαβαζα επιανα τον εαυτο μου να βιαζεται να γταει στο σημειο ποπυ εμφανιζεται παλι ο εντ .σιγουρα αυτο συναιβει κ σε αλλους.οπως ειπε κ η στεφανι η νσ χρειαζεται δευτερη αναγνωση για να την εκτιμησει πληρωσ καποιος.εγω οταν τη διαβαζα δευτερη φορα θυμαμαι μου ειχε φυγει η αγωνια για το ποτε θα γυρισει ο εντ και μπορουσα να ευχαριστηθω καλυτερα ολο το διαστημα που ηταν η μπελλα με το τζεικ.για την εκλειψη τι να πω????το μονο που εχω να πω ειναι ενα:κεφαλαιο 20!!!!!!!η χαραυγη παλι εαν και ειχε ανατροπες που στην αρχη μου φανηκαν περιεργες(βλ. τζεικ -ρενεσμι)μου αρεσε απιστευτα σα βιβλιο ,ηταν απλα τελειο.ειδικα οταν σκεφτομαι τη μπελλα και πως εχει εξελλιχθει σα χαρακτηρας απο το λυκοφως μεχρι τη χαραυγη και ποσο δυνατη εχει γινει .πραγματικα η στεφανι της εδωσε τελικα τα παντα.......το midnight sun ηταν ακριβως αυτο που ηθελα .το χρειαζομουν να μπω εστω και για λιγο στο μυαλο του ....
καλα το οτι ειμαι team edward δε χρειαζεται να το πω και εγω φωναζει απο μονο του
who
Πολύ δραστήριο μέλος
midnightsun
Νεοφερμένος
και ακομα ειναι στην αρχη και δευτερον συμφωνω ο τειλορ εχει τελειους κοιλιακους!!!!!!!!!!!!hot δε λες τιποτα !! αλλα τι να κανουμε υπαρχουν κ μερικες μερικεσ σαν κ εμενα που προτιμουν του ρομπ και ας ειναι κ ζωγραφιστοι
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Για αυτό βάλτε θαυμαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
midnightsun
Νεοφερμένος
Σε λίγο καιρό θα ανακαλύψουν και την "." τελεία.
μμ μαλλον για μενα χτυπαει η καμπανα !!δικιο εχεις!!λοιπον θα ειναι το new yeαr's resolution μου να βαζω τελειες και τονους.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
μμ μαλλον για μενα χτυπαει η καμπανα !!δικιο εχεις!!λοιπον θα ειναι το new yeαr's resolution μου να βαζω τελειες και τονους.
Nope.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
midnightsun
Νεοφερμένος
Ναι αλλά το θαυμαστικό περιλαμβάνει ΚΑΙ την τελεία. Δύο σε ένα με λίγα λόγια.
Για αυτό βάλτε θαυμαστικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχα κ εγω καπως ετσι το βλεπω. οταν μιλαω για το λυκοφως(κ το ρομπ)η τελεια απλα δεν αρκει.
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
σωστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχα κ εγω καπως ετσι το βλεπω. οταν μιλαω για το λυκοφως(κ το ρομπ)η τελεια απλα δεν αρκει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.