~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουαρντ στο δασος ηταν σαν να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας!
(να με φατε ολες μαζι )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι πολυ ωραιο το τρεϊλερ!!!
παιδια....ο τζεϊκομπ ειναι Γ-Κ-Ο-Μ-Ε-Ν-Ο-Σ!!!!!τι...τι...τι κοιλιακοι,τι χαμογελο,τι κουρεματακι(ε δεν ηταν ανθρωπος ετσι οπως ηταν στο λυκοφως )...εκει που τον δειχνει χωρις μπλουζα....πω πω πω...μαναρι σκετο και την κακια μου θα τηνε πω,ο εντουσντ στο δασος ηταν σας να τον ειχε πατησει οδοστρωτηρας!
(να με φατε ολες μαζι )
Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει..
Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα μιλας σοβαρα; Δεν μπορει..
Δεν λεω, καλος ειναι(σε ομορφια)ο λυκος αλλα οχι οτι υπαρχει συγκριση με τον Εντι! Ελα τωρα, δεν γινεται...
οχι,μιλαω σοβαροτατα!!
δεν ξερω, εντουαρντ με ξενερωσε καπως...
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό…
:p
Βασικα, οχι.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως νομίζω πως είναι από τις λίγες ταινίες που ξεπερνούν το βιβλίο αφού το εργάκι βλέπετε και το trailer του δεύτερου φαίνεται καλό…
τι κανει???
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας αρέσει. Έχω ήδη πει ότι το βιβλίο είναι από τα χειροτέρα που έχω διαβάσει. Τουλάχιστον η ταινία έχει και μερικά εφε για να περνά η ώρα και ωραίο πρωταγωνιστή….
Οκ, σεβαστή η αποψή σου. Προσπαθώ δηλαδή.
Πες μας όμως, σοβαρά τώρα τι δεν σου άρεσε απο το βιβλίο;
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της!
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
γιατι γραφεις ετσι;Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bellα το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφιά του Edward σε κάθε σελίδα ενώ ο Edward την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. Όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπερευαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνέχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα μόνη της!
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
οχι οπως αυτα!πως έτσι?????
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που κυρίως δεν μου άρεσε ήταν ότι οι χαρακτήρες δεν είχαν προσωπικότητα. Η Bella το μόνο που κάνει είναι να εκθειάζει την ομορφια του Edward σε κάθε σελίδα ενώ αυτός την αγαπά μόνο και μόνο επειδή μυρίζει ωραία. όχι γιατί είναι έξυπνη ή για τον χαρακτήρα της. Είναι απλά μια υπεραυαίσθητη όμορφη κοπέλα που όλη την ώρα πέφτει και χτυπά και βασίζεται συνεχεια στους άλλους αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνη της!
Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο τη σειρα αυτη. Κριμα...
myrto.s
Πολύ δραστήριο μέλος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
oLgA 19956
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.