~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
αμα θες εχω το 3ο σε ηλεκτρονικη μορφη.Λιγο κουραστικο αλλα διαβαζεται!Παντως αυτο που λετε για πορωση και ξαναδιαβασμα βιβλιου εγω το εχω κανει.Εχω διαβασει το βιβλιο(1ο) 2 φορες, εχω δει την ταινια 4 φορες και καθε βραδυ πριν κοιμηθω(σαν αντιβιωση)διαβαζω ετσι μερικες ατακες του εντουαρτ...γιατι δεν το παιρνεις στα αγγλικα?εγω κανονικα στα αγγλικα ηθελα αν το διαβασω.θα ειναι ΑΠΑΙΧΤΟ ετσι.θα παραγγειλω το 3 και το 4 ξενογλωσσα
:iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
εγω θα το ξεκινησω για 2η φορα
εγω ξεκινησα την "νεα σεληνη" 2η φορα στο καπακι
πιστευω θα τους καλυψει ολους (που ελεγαν οτι ειναι πολυ ρομαντικη,για τα κοριτσακια μονο κτλ) γιατι εχει απιστευτη δραση!!
ανυπομονω να βγει η ταινια !
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
να τονισω οτι η εικονα,ο ηχος και οι υποτιτλοι ηταν αισχος(την κατεβασε μια φιλη μου και την ειδαμε σπιτι της),οποτε οταν θα την δω στην κινηματογραφο θα εχω ολοκληρωμενη αποψη.
απορω οσοι διαβασατε το βιβλιο,πώς τρελαθηκατε με αυτην.μπορω να πω οτι σε μερικα σημεια η ταινια leaves a lot to be desired.ετσι οπως ξεκιναει,μερικοι χαρακτηρες,η σαλατα που εχουν κανει...πιστευω οτι το εχουν ψιλοκαταστρεψει το βιβλιο.δεν λεω οτι δεν ηταν καλη.καλουτσικη.αλλα οσοι διαβασαν το βιβλιο θα πρεπει να τα ψιλοχασουν.
παραπονα:
ο ερικ καθε αλλο για μελος σκακιστικης λεσχης εμοιαζε
ο τζασπερ-καημενε τζασπερ-γιατι βγηκε ετσι?
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΟΥ ΛΑΜΠΥΡΙΖΕ Ο ΕΝΤΟΥΑΡΤ???ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΒΡΑΧΙΑ ΕΙΔΑ!!!
ακομα να τονισω οτι καποιος που δεν εχει διαβασει το βιβλιο δε θα καταλαβει γιατι πηγαν στο φοινιξ με τη μπελλα.η πλοκη ειναι γρηγορη αλλα σε μερικα σημεια ακαταλαβιστικη.τεσπα,εγω δεν εμεινα ευχαριστημενη οπως την ειδα....θα την ξαναδω ομως και θα πω τη τελικη αποφαση
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
ο ερικ του βιβλιου καμια σχεση με την ταινια (αλλα δεν με πειραξε)
ο τζασπερ βγηκε σαν βλαμμενο
και η πλοκη προς το τελος ψιλομπερδεμα
το βιβλιο μου ελυσε πολλες αποριες της ταινιας παντως
Α! και για να πουμε και κατι καλο , στην ταινια οι σκηνες που ο εντουαρτ σωζει την μπελλα (στο παρκινγκ και στο Πορτ Αντζελες) με τις αλλαγες που εκαναν ηταν πολυ καλυτερες απ'οτι στο βιβλιο!!!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
στην ταινια ενα φιλι ...κι αυτο μισο..
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
βασικα στην ταινια ο Εντουαρτ ηταν πιο χαλαρος.Δεν εδειχνε και πολυ επικινδυνος για την Μπελλα οπως στο βιβλιο.Δηλαδη δεν εδειχνε πως πραγματικα υπαρχει περιπτωση να της κανει κακο.Αυτο που ειπατε για τις σκηνες στο παρκινγκ ηταν οντως πιο ωραιες και στο βιβλιο δεν καταλαβαινα ακριβως πως την εσωσε..Τι σου κανει η εικονα ρε παιδια μου.Παντως η ταινια θα μπορουσε να ηταν και πολυ καλυτερη.Κριμα...επισης στο βιβλιο αγγιζονται και φιληθηκαν 5-6 φορες!!
Οσο για αυτο με τον Τζασπερ δνε σας καταλαβαινω, μια χαρα κουκλος ηταν.Ισως λιγο περιςεργος στο σπιτι των Καλλεν)ηταν λες και του ειχε μπει ξυλο στον κω@@)
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Και μια συμβουλή για όσους σκοπεύετε να αγοράσετε τα βιβλία: Αν είστε σε καλό επίπεδο Αγγλικών, αγοράστε τα στα Αγγλικά! Είναι πολύ καλύτερα!... Θα χρειαστείτε βέβαια ένα λεξικό... Όμως όσα κομμάτια του ελληνικού Λυκόφωτος έχω δει, δεν έχουν καμία σχέση με το αγγλικό Twilight! Χάνεται το νόημα στη μετάφραση, δυστυχώς...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης στο βιβλιο αγγιζονται και φιληθηκαν 5-6 φορες!!
Μισο???:!:τι λες καλε,ηταν κανονικο φιλι με γλωσσα!!!στο βιβλιο αντιθετα ηταν απλα φιλια,στα χειλη.
ουτε εγω το καταλαβα και μονο στην ταινια πηρα λιγο χαμπαρι,εστω κι αν δεν εγινε ετσι.χτες διαβαζα το συγκεκριμενο κεφαλαιο παλι και δεν μπορουσα να καταλαβω.το σιγουρο ειναι οτι δεν την εσωσε ετσι οπως εγινε στην ταινιαμαλλον ηταν σαν να την αγκαλιαζε,πρεπει να ειχε βαλει τα χερια του πανω απο τους ωμους της γιατι λεει στο βιβλιο οτι το βαθουλωμα στο αμαξι του ταϊλερ ταιριαζε ακριβως με το σχημα των ωμων τουστο βιβλιο δεν καταλαβαινα ακριβως πως την εσωσε..
Οσο για αυτο με τον Τζασπερ δνε σας καταλαβαινω, μια χαρα κουκλος ηταν.
τι εκανε?:!::mpam:
Θα ήθελα να βγάλουν ένα σήριαλ, που να έχει όλεσ τις λεπτομέρειες του βιβλίου! Κάθε βιβλίο και κύκλος! Θα ήταν πολύ καλύτερα...
αποκλειεται,θα γινοταν σκετη σαπουνοπερα!!!οσες μεταφορες και να κανουν,δε θα φτασεουν ποτε την τελειοτητα του βιβλιου.
Και μια συμβουλή για όσους σκοπεύετε να αγοράσετε τα βιβλία: Αν είστε σε καλό επίπεδο Αγγλικών, αγοράστε τα στα Αγγλικά! Είναι πολύ καλύτερα!... Θα χρειαστείτε βέβαια ένα λεξικό... Όμως όσα κομμάτια του ελληνικού Λυκόφωτος έχω δει, δεν έχουν καμία σχέση με το αγγλικό Twilight! Χάνεται το νόημα στη μετάφραση, δυστυχώς...
ετσι σκοπευω να παραγγειλω το τριτο!
α και κατι αλλο:η φωνη του εντ δεν ηταν κατι το ουαου.μια απλα φωνη ηταν.οκ,δε μπορει να τα εχει ολα ο ανθρωπος γιατι ακριβως ειναι ανθρωπος()αλλα θα μπορουσαν να αλλαξουν το βαθος της τουλαχιστον!
η πιο ωραια σκηνη στην ταινια για μενα ηταν εκει που ο εντ τραβαγε το δηλητηριο απο το χερι της μπελλα και δε μπορουσε να σταματησει και ο καρλαϊλ φωναζε "Εdward,you're killing her!Find the power to stop!"ναι,αυτη ηταν ολα τα λεφτα.
κι αλλο ενα παραπονο:στο νοσοκομειο η μπελλα θα μπορουσε να δειξει περισσοτερο εκπληξη οταν η μανα της της ειπε οτι ο εντ κοιμαται.μετα απο 2 λεπτα θυμηθηκα την...ιδιαιτεροτητα του εντουαρτ.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Εκεί που την σώζει απ' το αυτοκίνητο, πράγματι, στο βιβλίο τα λέει διαφορετικά, διαρκεί πιο πολύ, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται, για να φανεί η ένταση... Και ναι, στο αυτοκίνητο του Τάιλερ μένει το σημάδι απ'τους ώμους του Έντουαρντ, και όχι απλά το σημάδι του χεριού του όπως δείχνει στην ταινία...
Πολλές αλλαγές...
TH3 D3@TH!
Νεοφερμένος
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
bicoolini
Νεοφερμένος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ το τελείωσα το βιβλίο και συνεχίζω στο δεύτεροο
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
3/3/09!!!
:yeah:
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
.dimitra.
Νεοφερμένος
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.