KonstadinosDan
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KonstadinosDan
Νεοφερμένος
Σε ευχαριστω πολυ.ελπίζω να τα καταφερω!Με εντατικά μαθήματα και ενασχόληση ούτε χρόνο.
desperateforphd
Νεοφερμένος
Υπερβολικό/-ή σε βρίσκω. Με μηδενική γνώση θα χρειαστεί κάπου ένα χρόνο για τις γνώσεις lower και ένα ακόμα για την εξοικείωση με το toefl που είναι αρκετά δύσκολο από άποψη χρόνου.Με εντατικά μαθήματα και ενασχόληση ούτε χρόνο.
@topic starter
υπολόγιζε δύο χρονάκια.
KonstadinosDan
Νεοφερμένος
Μέχρι 3 χρόνια πιστεύω μια χαρά είναι για να εχω πάρει τοεφελ!Υπερβολικό/-ή σε βρίσκω. Με μηδενική γνώση θα χρειαστεί κάπου ένα χρόνο για τις γνώσεις lower και ένα ακόμα για την εξοικείωση με το toefl που είναι αρκετά δύσκολο από άποψη χρόνου.
@topic starter
υπολόγιζε δύο χρονάκια.
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
KonstadinosDan
Νεοφερμένος
μηδενικη γνωση? δηλαδη δεν ξερεις ουτε τα χρωματα να μετρας τπτ? εξηγησε το αυτο γιατι αν ειναι ετσι δεν θες μονο ενα χρονο για lower
Ξερω χρωματα κ ν μετραω κ αρκετες εκφράσεις κ λέξεις..όχι και τελείως μηδενική λοιπόν!
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Εμείς γιατί παιδευόμασταν 7 χρόνια;
Ένταξει δε λέω, δε μπορείς να περιμένεις τα ίδια αποτελέσματα απο ένα παιδί 9-10 χρονών και έναν 17χρόνο αλλά και πάλι η απόκλιση είναι τεράστια.. Άλλωστε θέλει να πάει για μεταπτυχιακό που σημαίνει οτι πρέπει να εμβαθύνει στις αρχικές βασικές γνώσεις για να μπορεί να έχει μια ομαλή συνέχεια..
gianniakos
Νεοφερμένος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Το IELTS είναι γελοίο!
gianniakos
Νεοφερμένος
Ναι!
Το IELTS είναι γελοίο!
Δηλαδη ενα 6.5 ποσο "ευκολα" το παιρνεις?
Πρεπει να εισαι επιπεδου lower ή ανωτερο?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ με Lower από Α' Γυμνασίου, πήρα δύο βιβλία και έκανα μόνη μου, δεν έκανα μαθήματα και έγραψα και τις δύο φορές 7.5!
(και δεν μου αρέσουν τα αγγλικά!)
morphine
Εκκολαπτόμενο μέλος
To 6.5 - 7 ειναι επιπεδο Advanced (κατι αναμεσα σε Lower και Proficiency)
Κασσιόπη
Νεοφερμένος
Εγώ με Lower από Α' Γυμνασίου, πήρα δύο βιβλία και έκανα μόνη μου, δεν έκανα μαθήματα και έγραψα και τις δύο φορές 7.5!
(και δεν μου αρέσουν τα αγγλικά!)
Θέλεις να πεις οτι έτσι απλά πήρες 7,5? Σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ LOWER και IELTS δεν ασχολήθηκες καθόλου με τη γλώσσα? Εκτός αν είχες πάρει το LOWER με Α
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ παιδιά είμαι κοντά στο επίπεδο lower απλά έχω κενά στο λεξιλόγιο.
Πόσο χρόνο λέτε να με πάρει το IELTS ή TOELF;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κασσιόπη
Νεοφερμένος
Τι εννοείς κοντά στο επίπεδο? Όσο για το χρόνο αυτός είναι ανάλογος των δυνατοτήτων σου. Διαβάζεις μόνη ή με καθηγητή? Academic ή general θα δώσεις? Αν θέλεις για λεξιλόγιο που αφορά αποκλειστικά το IELTS (εμένα με βοήθησε πάρα πολύ) είναι το Check your vocabulary for english for IELTS.Εγώ παιδιά είμαι κοντά στο επίπεδο lower απλά έχω κενά στο λεξιλόγιο.
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρτάται τι επίπεδο θέλεις να φτάσεις (και πόσο κοντά είσαι στο Lower).Καλησπέρα σας!
Εγώ παιδιά είμαι κοντά στο επίπεδο lower απλά έχω κενά στο λεξιλόγιο.
Εννοώ ό,τι είμαι στο επίπεδο pre-lower να το πω και έτσι! Παλιά έκανα φροντιστήριο αλλά έχουν περάσει χρόνια και τα ξέχασα. Έχω κενά στο λεξιλόγιο.Τι εννοείς κοντά στο επίπεδο? Όσο για το χρόνο αυτός είναι ανάλογος των δυνατοτήτων σου. Διαβάζεις μόνη ή με καθηγητή? Academic ή general θα δώσεις? Αν θέλεις για λεξιλόγιο που αφορά αποκλειστικά το IELTS (εμένα με βοήθησε πάρα πολύ) είναι το Check your vocabulary for english for IELTS.
Δεν έχω αρχίσει ακόμα. Σκέφτομαι αρχικά να αρχίσω μόνη αλλά δεν ξέρω πως.. Και μετά να κάνω κάποια μαθήματα σε φροντιστήριο. Κατέληξα πως θέλω να δώσω για ELTS. Αυτό που μου προτίνεις είναι βιβλίο ;;
Αν μπορούσατε να μου προτίνατε κάποια βιβλία που θα με βοηθούσαν για τις εξετάσεις του ELTS;;
Ευχαριστώ!
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.