Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,307 εγγεγραμμένα μέλη και 3,545,860 μηνύματα σε 105,436 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 242 άτομα.
Ο Thetawaves αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Επιτελους λιγο ποιοτικη μουσικη σε αυτο το forum,χαιρομαι που δεν ακουτε dance εμπορικες μαλακιες
Ακουει μηπως κανεις folk metal? https://www.youtube.com/watch?v=MdgLR9RttZQ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιτελους λιγο ποιοτικη μουσικη σε αυτο το forum,χαιρομαι που δεν ακουτε dance εμπορικες μαλακιες
Ακουει μηπως κανεις folk metal? https://www.youtube.com/watch?v=MdgLR9RttZQ
Οταν γραφεις επιλεγεις περισσοτερς επιλογες μορφοποιησης,μετα επιλεγεις απο πανω το εικονιδιο του youtube...Θα σου εμφανιστει δυο φορες η λεξη YOUTUBE αναμεσα σε αγκυλες.Εκει αναμεσα κανεις copy paste το link αλλα μονο απο το = κ περα...thats it
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιτέλους και ένα ενδιαφέρον θέμα. Εμένα μου κάνει εντύπωση οτι πολλά παιδιά στην ηλικία μου ακούνε χατζηγιάν και Βανδή και το βρίσκω περίεργο γιατί σ αυτή την ηλικία είτε θέλουμε είτε όχι είμαστε πολύ αντιδραστικά στοιχεία βρε αδερφέ (με το σύστημα, τους γονείς, φίλους, γκόμενους-ες κτλ) μα πως θα εκφράσεις την "οργή σου" με Βίσση;;;
Τέσπα γούστα είναι αυτά και εγώ έχω ακούσει από αγόρια ότι το βρίσκουν περίεργο ένα κορίτσι να ακούει metal και να πηγαίνει σε ροκάδικα και όχι σε cluboukies (πάω και σ αυτά αλλά 1 φορά το χρόνο κ ΑΝ..). Λοιπόν από μουσική δεν ακούω μόνο metal, ακούω και κλασική, και ροκ, και ρεμπέτικα αν κάτσει, και jazzies μ αρέσουν αλλά οχι σκυλέ ,ποπ και ψευτοέντεχνο (). Από metal ακούω glam, heavy, epic, power, black (έτσι ξεκίνησα) άντε και melodic δεν με χαλάει
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.