Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Όπως το λες φαίνεται σα να χεις εσύ πρόβλημα. Το 99% των ανθρώπων κάνουν τατουάζ επειδή είναι μόδα(συνειδητά ή μη). Μέσω αυτού δεν δείχνεις τίποτα σε κανένα περα απο το ότι... είσαι αλάνι?. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για τατουαζ.
Δε νομίζω να ναι κανένας έτσι.
Στατιστικολόγος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
***Μιλάμε για αρκετά αρχικό πειραματικό στάδιο, όποια τέτοια κρέμα κυκλοφορεί στο εμπόριο/ίντερνετ είναι ΜΟΥΦΑ.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτό που λες για τη δουλειά έχει μία βάση. Γιατί μπορεί το τατοο στο χώρο εργασίας κάποιου να είναι "ανεπιθήμιτο" αν φαίνεται άρα να του δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά το άλλο με τα εγγόνια σιγά και τι έγινε αν είναι παππούς/γιαγιά έχουν τατοο και το βλέπουν τα εγγόνια; Επειδή θα έχει χαλάσει; Και τι έγινε και το δέρμα χαλάει στα γεράματα αλλά δεν ντρέποντε οι ηλικιωμένοι άνθρωποι να κυκλοφορουνΚάτι που θεωρώ πάρα πολύ έξυπνο είναι να κάνει κάποιος τατουάζ σε σημείο που μπορεί να το κρύψει..όχι απαραίτητα σε σημείο που δε φαίνεται αλλά να μπορεί να το κρύψει όταν θέλει..γιατί είναι τουλάχιστον βλάκας κάποιος που στα 18 20 25 μπορεί να εγγυηθεί ότι στα 45 του θα θέλει να το βλέπουν οι συνάδελφοι του και στα 80 τα εγγόνια του (ας πούμε ότι έχει).Μπορεί να μη το μετανιώσεις και ποτέ αλλά δε μπορείς να το ξέρεις από τώρα
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το αγόρι της κολλητής μου έχει ταττου πίσω απο το αυτί το όνομα της μητέρας του που έχασε πριν 3 χρόνια.
Το έκανε για δικούς του λόγους, όσοι τον ξέρουν καλά το έχουν δει...προφανώς δεν το έκανε για μόδα γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να το ''χτυπήσει'' στον καρπό ξέρω γω, με τεράστιες ή χτυπητές γραμματάρες.
Προσωπικά μου αρέσουν τα τατουαζ...(ειδικά στα αγόρια)
Mikachu
Νεοφερμένος
βασικα ειναι χαζο να δωσεις τοσα λεφτα γ να το κρυβεις. ας μη το κανες καθολου καλυτερα. υποτιθεται το κανεις γ να το βλεπεις να σ θυμιζει καποια πραγματα να τ χαζευεις και να το χαιρεσαι. υπο αλλες συνθηκες η μη το βαρεσεις η μη το κανεις σαυτο το μερος. so fuckin simpleΚάτι που θεωρώ πάρα πολύ έξυπνο είναι να κάνει κάποιος τατουάζ σε σημείο που μπορεί να το κρύψει..όχι απαραίτητα σε σημείο που δε φαίνεται αλλά να μπορεί να το κρύψει όταν θέλει..γιατί είναι τουλάχιστον βλάκας κάποιος που στα 18 20 25 μπορεί να εγγυηθεί ότι στα 45 του θα θέλει να το βλέπουν οι συνάδελφοι του και στα 80 τα εγγόνια του (ας πούμε ότι έχει).Μπορεί να μη το μετανιώσεις και ποτέ αλλά δε μπορείς να το ξέρεις από τώρα
και κανεις δεν ειπε οτι θελει να τον βλεπουν στα 45 του οι ''συναδελφοι'' ( καλα στα 80 με τα εγγονια που θα το δουν βρμ ν ΞΑΝΑ απαντησω ) λεμε απλα οτι δεν θα τον πειραζε ν το βλεπουν οι συναδελφοι
τζιζας κραιστ περιβαλλομαι απο ειδημονες κοινωνικους ρατσιστες
ΒΑΦΤΕΙΤΕ ΡΙΓΕ ,ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΣ ΤΑΤΟΥΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ.
Γτ ναι. ολοι εμεις ειμαστε βλακες. μοδατοι. μαζοχες και αυτο περιμεναμε μια ζωη
Gina54
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
βασικα ειναι χαζο να δωσεις τοσα λεφτα γ να το κρυβεις. ας μη το κανες καθολου καλυτερα. υποτιθεται το κανεις γ να το βλεπεις να σ θυμιζει καποια πραγματα να τ χαζευεις και να το χαιρεσαι. υπο αλλες συνθηκες η μη το βαρεσεις η μη το κανεις σαυτο το μερος. so fuckin simple
και κανεις δεν ειπε οτι θελει να τον βλεπουν στα 45 του οι ''συναδελφοι'' ( καλα στα 80 με τα εγγονια που θα το δουν βρμ ν ΞΑΝΑ απαντησω ) λεμε απλα οτι δεν θα τον πειραζε ν το βλεπουν οι συναδελφοι
τζιζας κραιστ περιβαλλομαι απο ειδημονες κοινωνικους ρατσιστες
ΒΑΦΤΕΙΤΕ ΡΙΓΕ ,ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΣ ΤΑΤΟΥΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΖΕΡ.
Γτ ναι. ολοι εμεις ειμαστε βλακες. μοδατοι. μαζοχες και αυτο περιμεναμε μια ζωη
too much self-awareness!
Δηλαδή αν κάποιος πεθάνει πρέπει να τον κάνεις ταττουάζ για να τον θυμάσαι;Μια φωτογραφία του δεν σου φτάνει;Απλά φένεται άντρας και καλά "γαμάτος" που έχει στο μπράτσο του, το όνομα της μάνας ή του πατέρα του.Είναι μέσο να δεικτείς και τίποτα άλλο.Δεν δέχομαι ότι κάνει κάποιος ταττουάζ για να θυμάται κάποιον πεθαμένο συγγενή του.Πήγαινε στο Γ΄Νεκροταφείο στην Κοκκινιά, καθάρισε τον τάφο,μίλα του για την ζωή σου , δες τον στην φώτο, και άλλα τόσα.Αλλά το ταττουάζ τι πετυχαίνει;
Δεν είμαι ρατσιστής, απλά το θεωρώ μόδα.Όπως μόδα έχει γίνει και το iphone ,που το κάθε τούβλο που δεν ξέρει να κάνει πρόσθεση , το πέρνει για να το δείξει στην Σίση,στην Μάρυ και στην Ρία.
Mikachu
Νεοφερμένος
too much self-awareness!
Δηλαδή αν κάποιος πεθάνει πρέπει να τον κάνεις ταττουάζ για να τον θυμάσαι;Μια φωτογραφία του δεν σου φτάνει;Απλά φένεται άντρας και καλά "γαμάτος" που έχει στο μπράτσο του, το όνομα της μάνας ή του πατέρα του.Είναι μέσο να δεικτείς και τίποτα άλλο.Δεν δέχομαι ότι κάνει κάποιος ταττουάζ για να θυμάται κάποιον πεθαμένο συγγενή του.Πήγαινε στο Γ΄Νεκροταφείο στην Κοκκινιά, καθάρισε τον τάφο,μίλα του για την ζωή σου , δες τον στην φώτο, και άλλα τόσα.Αλλά το ταττουάζ τι πετυχαίνει;
Δεν είμαι ρατσιστής, απλά το θεωρώ μόδα.Όπως μόδα έχει γίνει και το iphone ,που το κάθε τούβλο που δεν ξέρει να κάνει πρόσθεση , το πέρνει για να το δείξει στην Σίση,στην Μάρυ και στην Ρία.
1)εχω τατουαζ κανεναν νεκρο και δεν το ξερω?
2)επισης παλι το πας σε αντρες. τοσο ελλειψη φεμινιν ειμαι?
3)ποια ειναι η σισυ η μαρυ και η ρια?
4)ποιος σ ειπε οτι εχω αι φον?
επειδη εκανες παραθεση το δικο μου ποστ οποτε υποθετω απευθυνεσαι σε μενα
ποτε δεν θα εκανα ονομα κανενα νεκρου ουτε μαπα ουτε τπτ. αυτα ειναι γουστα και γουστα. επισης ουτε αι φον εχω ουτε μ*λακιες τουμπανες. ενα απλο κινητο για να κανω τη δουλεια μου. μοδα? σε παρακαλω. δν με χεις δει πως ντυνομαι, πως φερομαι, πως μιλαω τετ α τετ με τον αλλο. so το παιρνω ως friendly speaking και δεεν σε παρεξηγω
ΝΟ μοδα. ΝΟ μαζοποιηση
τσου τσου κακο πραγμα.
με κα*λωνει απλα να στο πω χυμα να νιωθω το μελανι να περναει μεσα μου
ελεος τι αλλο θα ακουσωωωω
επισης δν ειμαι απο νοτια
και μαντεψε ^^ εχω τρεληηηηηη αυτογνωσιαααα χοχοχοχ
Ironboy
Δραστήριο μέλος
1)εχω τατουαζ κανεναν νεκρο και δεν το ξερω?
2)επισης παλι το πας σε αντρες. τοσο ελλειψη φεμινιν ειμαι?
3)ποια ειναι η σισυ η μαρυ και η ρια?
4)ποιος σ ειπε οτι εχω αι φον?
επειδη εκανες παραθεση το δικο μου ποστ οποτε υποθετω απευθυνεσαι σε μενα
ποτε δεν θα εκανα ονομα κανενα νεκρου ουτε μαπα ουτε τπτ. αυτα ειναι γουστα και γουστα. επισης ουτε αι φον εχω ουτε μ*λακιες τουμπανες. ενα απλο κινητο για να κανω τη δουλεια μου. μοδα? σε παρακαλω. δν με χεις δει πως ντυνομαι, πως φερομαι, πως μιλαω τετ α τετ με τον αλλο. so το παιρνω ως friendly speaking και δεεν σε παρεξηγω
ΝΟ μοδα. ΝΟ μαζοποιηση
τσου τσου κακο πραγμα.
με κα*λωνει απλα να στο πω χυμα να νιωθω το μελανι να περναει μεσα μου
ελεος τι αλλο θα ακουσωωωω
επισης δν ειμαι απο νοτια
και μαντεψε ^^ εχω τρεληηηηηη αυτογνωσιαααα χοχοχοχ
Ναι γενικότερο είναι.Δεν πήγαινε για σένα όλο το νήμα.Για το νεκρό το είπε νομίζω κάποιος ένα ποστ παραπάνω.
Naevan
Νεοφερμένος
εγω σκεφτομαι να κανω το συμβολο του απειρου ενα μικρο στον καρπο.
nPb
Επιφανές μέλος
Προσωπικά μου αρέσουν τα τατουαζ...(ειδικά στα αγόρια)
Και όσοι δεν έχουν (από συνειδητή επιλογή) πέφτουν πολύ στα μάτια σου, να υποθέσω..α;
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και όσοι δεν έχουν (από συνειδητή επιλογή) πέφτουν πολύ στα μάτια σου, να υποθέσω..α;
Ρε συ nPb..πλιζ πες μου που στο διαλο το στηρίζεις αυτό που λες...
Είπα οτι μου αρέσουν τα τατουαζ οπως μου αρέσει και το μπλέ χρώμα πχ.
Δεν ειπα ποτέ οτι αν κάποιος δεν έχει ταττου τρώει άκυρο.Δλδ νταξ έλεος.
nPb
Επιφανές μέλος
Guest 875331
Επισκέπτης
"Φιλοσοφια του πεζοδρομιου", δεν θα μπορουσες να το περιγραψεις καλυτερα.Λόγω μόδας; Όσοι δεν θα έχουν.. θα είναι στην απομόνωση; Καλώς ή κακώς δεν θα έχουν όλοι τατουάζ. Δεν τους εκφράζει. Απλά. Όπως και τα σκουλαρίκια που ανέφερα πιο πάνω. Μια τάση της εποχής είναι και τίποτα άλλο. Ίσως μετά από χρόνια έρθει στη μόδα η πλαστική παραμόρφωση του ανθρώπινου μέλους. Μη με ρωτήσεις γιατί. Κάποια "θεωρία" θα ξεφουρνίσουν τότε για να δικαιολογήσουν το marketing. Γενικά πάντα υπάρχουν μαλάκες αλλά και έξυπνοι αεριτζήδες οι οποίοι με κοπανιστό αέρα θησαυρίζουν με τους μαλάκες. Μάλιστα για να δικαιολογήσουν το κόστος, υιοθετούν και ένα στυλ, μια ιδέα, μια φιλοσοφία του πεζοδρομίου. Συνδράμει και ο τύπος.. και τα λεφτά πέφτουν στο συρτάρι. Και σήμερα δεν ξυρίζουν όλες τους όρχεις τους (που ισχυρίζονται ότι έχουν). Και λοιπόν;
Η αφετηρία της επιτυχίας πρέπει να έχει ως αντικειμενικό στόχος, το κέρδος.
Προφανως και δεν εχω κοιταξει στατιστικα. Το ειπα γιατι μπορω να δικαιολογησω τα τατουαζ μονο σε μελη της Γιακουζα.
Itach1
Διάσημο μέλος
Ξέρω πολλά άτομα που ήθελαν να χτυπήσουν τατού παλιότερα αλλά δεν το έκαναν επειδή ήξεραν ότι θα ήταν δακτυλοδεικτούμενοι και τα κουτσομπολιά που θα έλεγαν πίσω απ'την πλάτη τους.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δηλαδή σας διαβάζει κάποιος που έχει ξαναδει τις απόψεις σας σε άλλα θέματα, και λέει...καλά μας δουλεύεις?
ή πείτε παντού τα ίδια ή μην εκτίθεστε τοσο μα τόσο πολύ!
Καλή συνέχεια στην ενδιαφέρουσα(δεν) συζήτηση!
τα ίδια ισχύουν και για μενα προφανώς
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Και οι ναοί έχουν εξαπτέρυγα, αλλά δεν τα κουβαλάμε μαζί μας.Σωστά;
Έχεις σκεφτεί ότι αν μεγαλώσεις , είναι πολύ πιθανόν να το βαρεθείς?Συν ότι παππούς με δράκο στις ζαρωμένες ωμοπλάτες δεν λέει .
Δεν λέει;;;Τι λεεες καλέ! Θα ένιωθα περήφανη αν ο παππούς μου είχε τατουάζ γιατί θα ήταν και από τους πιο κουλ παππούδες..
Guest 875331
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.