Gate4
Επιφανές μέλος
Θες και τα λες αυτά; Σόρρυ που στο λέω αλλά τα τατοο δεν ανακαλύφθηκαν χθες και δεν άρχισε να κάνει ο κόσμος τατοο από το μάστερ σεφ και μετά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.Αν δεν υπηρχε ο Πετρετζικης και ο Σκαρμουτσος αυτη τη στιγμη ουτε καν τοπικ δεν θα το ειχαμε το θεμα και με τα μονο τατουαζ που ισως ασχολουμασταν ηταν αυτα απο τις τσιχλες και τα γαριδακια!!Καταραμενα προτυπα αιτια της συνεχους μαζοποιησης!! Τουλαχιστον κανετε κατι αλλα να σημαινει κατι σημαντικο και να ειναι διακριτικο οχι ολο το χερι η ολο το ποδι λες και πατε πειρατες μερικοι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα θες και τα λες αυτά; Σόρρυ που στο λέω αλλά τα τατοο δεν ανακαλύφθηκαν χθες και δεν άρχισε να κάνει ο κόσμος τατοο από το μάστερ σεφ και μετά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.
Εγω τοτε το παρατηρησα το φαινομενο που καθε λυσσασμενος Ελληνας πηγε και χτυπησε και απο ενα επειδη εγινε ξαφνικα μοδα!Το ποτε ανακαλυφθηαν το ξερω πολυ καλα απλα τωρα εγινε το μπαμ και τα κανουν ολοι!Αμα καθετι που γινεται μοδα το υιοθετουμε αψηφιστα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!! Αυτο για το μαστερ σεφ ειρωνικα το πα...απλα τα τατουαζ τα κανεις επειδη σημαινει κατι και ουτε για να εισαι μεσα στη μοδα και ουτε για να χτυπησεις γκομενα/ο!! Τα μυαλα μας πανω απο το κεφαλι!! Εγω ειμαι υπερ αλλα μονο οταν γινεται για καποιο λογο και συνειδητοποιημενα.Τωρα τα 15χρονα ποσο συνειδητοποιημενα μπορει να ναι και πανε και κανουν ο,τι τους ερθει!!Ας λογικευτουμε λιγο!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Τατοο έκανε ο κόσμος και πριν αυτά τα πρότυπα. Επίσης το 15χρονο για να κάνει τατοο πρώτον θέλει άδεια γονέων, δεύτερον λεφτά που δεν είναι λίγα και τρίτον αν θες να κάνεις τατοο που κάτι σημαίνει το κάνεις σε ότι ηλικία θες το ότι έγινες 18 δεν πάει να πει ότι θα κάνεις ένα τατοο με "νόημα" (λέμε τώρα).Εγω τοτε το παρατηρησα το φαινομενο που καθε λυσσασμενος Ελληνας πηγε και χτυπησε και απο ενα επειδη εγινε ξαφνικα μοδα!Το ποτε ανακαλυφθηαν το ξερω πολυ καλα απλα τωρα εγινε το μπαμ και τα κανουν ολοι!Αμα καθετι που γινεται μοδα το υιοθετουμε αψηφιστα τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!! Αυτο για το μαστερ σεφ ειρωνικα το πα...απλα τα τατουαζ τα κανεις επειδη σημαινει κατι και ουτε για να εισαι μεσα στη μοδα και ουτε για να χτυπησεις γκομενα/ο!! Τα μυαλα μας πανω απο το κεφαλι!! Εγω ειμαι υπερ αλλα μονο οταν γινεται για καποιο λογο και συνειδητοποιημενα.Τωρα τα 15χρονα ποσο συνειδητοποιημενα μπορει να ναι και πανε και κανουν ο,τι τους ερθει!!Ας λογικευτουμε λιγο!!
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Guest 781029
Επισκέπτης
ΓαμάτοThis is so cool and so freaking me out at the same time:
Με φρικάρει όμως είναι εκπληκτικό από θέμα φωτοσκιάσεων.
Προφανώς δεν θα πας στον πρώτο τατουατζή που θα βρεις για να το κάνεις αυτό γιατί θέλει πείρα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εξυπακούεται.Προφανώς δεν θα πας στον πρώτο τατουατζή που θα βρεις για να το κάνεις αυτό γιατί θέλει πείρα
Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος
Πως σας φαίνεται το : we are our choices
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Έτσι μοιράζει τη γνώση ο Superhuman!
Guest 875331
Επισκέπτης
ΧαζόΠείτε καμία έξυπνη φράση ή σχέδιο για μικρό tattoo στο χέρι..
Πως σας φαίνεται το : we are our choices
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολλές φορές όμως, το να κάνεις τατουάζ είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό.
Μια συμμαθήτρια μου,'έχασε' τον αδερφό της φέτος και έκανε τατουάζ με το όνομα του..
Δεν έχω πρόβλημα με τα τατού,απλά όπως είπα δεν θα το τολμούσα.
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Μια συμμαθήτρια μου,'έχασε' τον αδερφό της φέτος και έκανε τατουάζ με το όνομα του..
πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.