Mikachu
Νεοφερμένος
Δεν είμαστε ούτε στενόμυαλοι ούτε πρωτόγονοι ούτε χωριάτες. Στα μάτια του συνηθισμένου άντρα τα πολλά τατου είναι αντιαισθητικά στη γυναίκα ιδιαίτερα αν έχουν πράγματα που να μην μπορούν να κατανοηθούν από τον πολύ κόσμο.
χαχα
ενα εχω και ουτε καν μεγαλο. δεχτηκα ομως επιθεση απο ποσους? 3? που επειδη δεν τς αρεσουν τα τατου φαγωθηκαν ν πουν οτι οσοι τ κανουν το μετανιωνουν.. .και ναι ετσι μοιαζει μονο που ειναι με ενα κεφαλι πιο μικρος πιο λεπτος, μαυρος και με φτερα
α και χωρις ποδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς όσες γυναίκες έτυχε να γνωρίσω με τατουάζ..κάτι «μειονεκτικό» είχαν. Το τατουάζ ήταν το κάλυμμα των επίκτητων ελαττωμάτων..διότι όλοι μας έχουμε ελαττώματα. Προσοχή, μιλάω για ελαττώματα που καλλιεργούνται στον ανθρώπινο βίο και έχουν σχέση με τις αρχές, τις καταβολές, το οικογενειακό υπόβαθρο και την καθημερινότητα..της γυναίκας.
Δεν μπορείς όμως να μιλάς για γενίκευση. Σωστά;
nPb
Επιφανές μέλος
Mikachu
Νεοφερμένος
ακριβως. δεν μπορεις να λες μως οτι ολες ειχαν κατι στραβο. εχω γνωρισει κοπελες με τατουαζ εξαιρετικα αξιολογες και αλλες χωρις που ηταν αστα να πανε.Έλεος μ' αυτή τη γενίκευση. Αλλά ξέρεις κάτι; Κανείς δεν παραδέχεται τα ελαττώματα του χαρακτήρα του..
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς όσες γυναίκες έτυχε να γνωρίσω με τατουάζ..κάτι «μειονεκτικό» είχαν. Το τατουάζ ήταν το κάλυμμα των επίκτητων ελαττωμάτων..διότι όλοι μας έχουμε ελαττώματα. Προσοχή, μιλάω για ελαττώματα που καλλιεργούνται στον ανθρώπινο βίο και έχουν σχέση με τις αρχές, τις καταβολές, το οικογενειακό υπόβαθρο και την καθημερινότητα..της γυναίκας.
Τρου στόρυ.Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Έλεος μ' αυτή τη γενίκευση. Αλλά ξέρεις κάτι; Κανείς δεν παραδέχεται τα ελαττώματα του χαρακτήρα του..
Εγώ προσωπικά τατουάζ δεν έχω, και δεν σκοπεύω να κάνω. Δεν με αντιπροσωπεύουν.
Σχετικά με τα ελαττώματα τώρα, θα διαφωνήσω με κίνδυνο να βγούμε εκτός θέματος. Πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητας τους, φτάνοντας σε σημείο αυτογνωσίας. Δεν θεωρώ ότι το τατουάζ προβάλει προβληματικό χαρακτήρα, αντιθέτως, θα έλεγα δημιουργικό ή την έμφυτη τάση για τον συμβολισμό.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Έλεος μ' αυτή τη γενίκευση. Αλλά ξέρεις κάτι; Κανείς δεν παραδέχεται τα ελαττώματα του χαρακτήρα του..
Κανείς;
nPb
Επιφανές μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Η έμφυτη τάση για τον συμβολισμό μπορεί να προβληθεί με άλλο πιο ..δημιουργικό τρόπο. Μέσω της διάθεσης για κοινωνικοποίηση (όταν η κοινωνία μας πάσχει από -φοβικούς ανθρώπους) και την γραμματική και κοινωνική μόρφωση. Μια συμμετοχή σε μια εκδήλωση επιστημονικού χαρακτήρα (π.χ. ερασιτεχνική αστρονομία) ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα (π.χ. μέλος σε μια χορωδία ή στην συγγραφική ομάδα για ένα βιβλίο). Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αρέσει κάποιος και να προβάλει στοιχεία του εαυτού του.. πέρα από χαραγμένες ζωγραφιές στο δέρμα ή άλλα πρότυπα που ορίζει η βιομηχανία της μόδας. Δεν μου αρέσει να αποτελώ κέρδος για κάποιους ανθρώπους προκειμένου να ικανοποιήσω την προσωπική μου αδυναμία στον χαρακτήρα μου.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η τέχνη.Τέχνη ίσως να είναι για τον τατουατζή που καρμπονάρει τα ήδη έτοιμα σχέδια στο σώμα(που το κάνει και η γιαγιά μου).Η μουσική,τα βιβλία, ο χορός, το θέατρο , αυτά όλα αποτελούν τέχνη.Μια ζωγραφιά σε ένα χέρι/πόδι δεν είναι τέχνη.Είναι μόδα που είναι στα πάνω της και σιγά-σιγά -όπως κάθε τάση- θα αρχίσει να σβήνει.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Η έμφυτη τάση για τον συμβολισμό μπορεί να προβληθεί με άλλο πιο ..δημιουργικό τρόπο. Μέσω της διάθεσης για κοινωνικοποίηση (όταν η κοινωνία μας πάσχει από -φοβικούς ανθρώπους) και την γραμματική και κοινωνική μόρφωση. Μια συμμετοχή σε μια εκδήλωση επιστημονικού χαρακτήρα (π.χ. ερασιτεχνική αστρονομία) ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα (π.χ. μέλος σε μια χορωδία ή στην συγγραφική ομάδα για ένα βιβλίο). Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αρέσει κάποιος και να προβάλει στοιχεία του εαυτού του.. πέρα από χαραγμένες ζωγραφιές στο δέρμα ή άλλα πρότυπα που ορίζει η βιομηχανία της μόδας. Δεν μου αρέσει να αποτελώ κέρδος για κάποιους ανθρώπους προκειμένου να ικανοποιήσω την προσωπική μου αδυναμία στον χαρακτήρα μου και άλλοι να πλουτίζουν από αυτό.
Δεν διαφωνώ ότι αποτελούν βιομηχανικά πρότυπα. Απλά διαφωνώ στο να κατακριθούν τα άτομα εσωτερικά για την επιλογή τους να έχουν το τατουάζ. Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η καταναλωτική συμπεριφορά έχει αφομοιωθεί άκριτα από πολλά άτομα.
nPb
Επιφανές μέλος
ΨΑΡΑΚΙ1993
Πολύ δραστήριο μέλος
Η έμφυτη τάση για τον συμβολισμό μπορεί να προβληθεί με άλλο πιο ..δημιουργικό τρόπο. Μέσω της διάθεσης για κοινωνικοποίηση (όταν η κοινωνία μας πάσχει από -φοβικούς ανθρώπους) και την γραμματική και κοινωνική μόρφωση. Μια συμμετοχή σε μια εκδήλωση επιστημονικού χαρακτήρα (π.χ. ερασιτεχνική αστρονομία) ή καλλιτεχνικού χαρακτήρα (π.χ. μέλος σε μια χορωδία ή στην συγγραφική ομάδα για ένα βιβλίο). Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αρέσει κάποιος και να προβάλει στοιχεία του εαυτού του.. πέρα από χαραγμένες ζωγραφιές στο δέρμα ή άλλα πρότυπα που ορίζει η βιομηχανία της μόδας. Δεν μου αρέσει να αποτελώ κέρδος για κάποιους ανθρώπους προκειμένου να ικανοποιήσω την προσωπική μου αδυναμία στον χαρακτήρα μου και άλλοι να πλουτίζουν από αυτό.
μην τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι για καποιους κατι σημαινει και ναι καποιοι το κανουν για επιδειξη και μαγκια εν μερει εχεις δικιο αλλα οχι σε ολα.το οτι καποιος στολιζει το σωμα του δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερεται για τις τεχνες και τα γραμματα.ενδεχομενως να ειναι πιο καλλιεργημενος σε σχεση με αλλους
Mikachu
Νεοφερμένος
προσωπικα ασχολουμαι περα απ τις σπουδες μου στην αρχιτεκτονικη σε ευρυτερη γκαμα οσον αφορα ερασιτεχνικες κατασκευες ανακυκλωσιμων υλικων 3D anime και χειρογραφα μινι κομιξ σε ομαδα. δεν θεωρησα στιγμη αδυναμια του εαυτου μου οταν αποφασισα να βαρεσω το τατουαζ μου. ισα ισα βρηκα ''δυναμη'' πες το αν θες να κανω κτ που κατακρινεται απτην πλειοψηφια της ειτε το παραδεχεται η οχι κανεις , οπισθοδρομικης κοινωνιας μας και ηξερα εκ των προτερων τις αντιδρασεις του περιγυρου μου. και ναι. ειχα περισσοτερη αρνητικη αντιδραση παρα θετικη. και μονο του αυτο δειχνει οτι δεν συμμεριστηκα και δεν με νοιαξε η γνωμη των τριτων ουτε το κανα γ να τραβηξω τη προσοχη τους.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Α, ναι! Για οτιδήποτε άλλο στο σύμπαν.
Κατά τ' άλλα, η σεξιστική, ξενοφοβική, οριακά εθνικιστική και στερεοτυπική μαλάκυνση θα συνεχίζεται μόνιμα σ' αυτό το site απ' τα standard άτομα. Οπότε μη σκάτε όσοι γουστάρετε, τζάμπα χαλάτε το χρόνο σας.
In even more exotic news, κυκλοφορεί γενικά κατά καιρούς η ιδέα να κάνω κάποτε, αλλά θέλω να πέσει στα χέρια μου αυτό πρώτα:
Itach1
Διάσημο μέλος
Επίσης στα 80 σου χρόνια δεν νομίζω να σ'απασχολεί αν το τατουάζ που έχεις στο δεξί κωλομέρι έχει ζαρώσει και δεν φάινεται ωραία ή το τι θα πει η δίπλα γριά μιας και όλοι με μαθηματική ακρίβεια θα έχουν τατού.
Guest 875331
Επισκέπτης
Όπως το λες φαίνεται σα να χεις εσύ πρόβλημα. Το 99% των ανθρώπων κάνουν τατουάζ επειδή είναι μόδα(συνειδητά ή μη). Μέσω αυτού δεν δείχνεις τίποτα σε κανένα περα απο το ότι... είσαι αλάνι?. Δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για τατουαζ.Κατά τ' άλλα, η σεξιστική, ξενοφοβική, οριακά εθνικιστική και στερεοτυπική μαλάκυνση θα συνεχίζεται μόνιμα σ' αυτό το site απ' τα standard άτομα.
Δε νομίζω να ναι κανένας έτσι.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Το 99% των ανθρώπων κάνουν τατουάζ επειδή είναι μόδα(συνειδητά ή μη).
Φέρε την πηγή σου και συζητάμε. Αλλιώς δες εδώ.
nPb
Επιφανές μέλος
και όλοι με μαθηματική ακρίβεια θα έχουν τατού.
Λόγω μόδας; Όσοι δεν θα έχουν.. θα είναι στην απομόνωση; Καλώς ή κακώς δεν θα έχουν όλοι τατουάζ. Δεν τους εκφράζει. Απλά. Όπως και τα σκουλαρίκια που ανέφερα πιο πάνω. Μια τάση της εποχής είναι και τίποτα άλλο. Ίσως μετά από χρόνια έρθει στη μόδα η πλαστική παραμόρφωση του ανθρώπινου μέλους. Μη με ρωτήσεις γιατί. Κάποια "θεωρία" θα ξεφουρνίσουν τότε για να δικαιολογήσουν το marketing. Γενικά πάντα υπάρχουν μαλάκες αλλά και έξυπνοι αεριτζήδες οι οποίοι με κοπανιστό αέρα θησαυρίζουν με τους μαλάκες. Μάλιστα για να δικαιολογήσουν το κόστος, υιοθετούν και ένα στυλ, μια ιδέα, μια φιλοσοφία του πεζοδρομίου. Συνδράμει και ο τύπος.. και τα λεφτά πέφτουν στο συρτάρι. Και σήμερα δεν ξυρίζουν όλες τους όρχεις τους (που ισχυρίζονται ότι έχουν). Και λοιπόν;
Η αφετηρία της επιτυχίας πρέπει να έχει ως αντικειμενικό στόχος, το κέρδος.
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.