Τι θυμώνεις καλέ; Και αν αρχίσουν απλά δεν θα είσαι και τόσο χαλαρά!! Θα έχεις να διαβάσεις και λιγάκι...Και αν αρχισουν
Θα μπεις σε πρόγραμμα πώς να σ'το πω!! Απλά τώρα είναι ότι να ναι...ότι κάτσει πώς να το πω διαφορετικάς ; για αυτό είναι και ωραίο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον είναι μόνο ένα καλοκαίρι.. Να λέμε και "ευχαριστώ" που δεν είναι παραπάνω..Οι διακοπές δεν τελειώνουν γιατι απλώς δεν υπήρξαν
Ολο το καλοκαιρι μαθηματα και τωρα που τελειωσαν επαναληψεις για τα διαγωνισματα το Σεπτεμβριου
Τι ωραίαααααα
Για πότε όμως πέρασε, ούτε που το κατάλαβα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τι θυμώνεις καλέ; Και αν αρχίσουν απλά δεν θα είσαι και τόσο χαλαρά!! Θα έχεις να διαβάσεις και λιγάκι...
Θα μπεις σε πρόγραμμα πώς να σ'το πω!! Απλά τώρα είναι ότι να ναι...ότι κάτσει πώς να το πω διαφορετικάς ; για αυτό είναι και ωραίο...
Δεν πρέπει να κατάλαβες τι είπε.
Τι είπε; Μάλλον όχιΔεν πρέπει να κατάλαβες τι είπε.
Εγώ το κατάλαβα ότι να και καλά δεν θα αλλάξει και κάτι γιατί και πάλι σαν διακοπές θα είναι!! Για αυτό απάντησα έτσι!! Τι βλακεία είπα;
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
pizza1993
Δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Τι είπε; Μάλλον όχι
Εγώ το κατάλαβα ότι να και καλά δεν θα αλλάξει και κάτι γιατί και πάλι σαν διακοπές θα είναι!! Για αυτό απάντησα έτσι!! Τι βλακεία είπα;
Αν ρωτάς εμένα, όχι. Check this out.
ΜΕ ολα αυτα που ακουω περι καταλυψεις και θερμους χειμωνες μαλλον θα χασουμε αρκετες μερες μαθηματων,μακαρι παντος οχι Εξαμηνο!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Τουλάχιστον είναι μόνο ένα καλοκαίρι.. Να λέμε και "ευχαριστώ" που δεν είναι παραπάνω..
Για πότε όμως πέρασε, ούτε που το κατάλαβα..
Μακάρι να ειναι μονο ενα καλοκαιρι
Ειλικρινα πώς πέρασε ούτε και εγω καταλαβα... σαν χθες θυμαμαι το 1ο μαθημα στο φροντιστηριο... ποτε αρχισαμε ποτε τελειωσαμε χαμπαρι δεν πηρα
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Μακάρι να ειναι μονο ενα καλοκαιρι
Ειλικρινα πώς πέρασε ούτε και εγω καταλαβα... σαν χθες θυμαμαι το 1ο μαθημα στο φροντιστηριο... ποτε αρχισαμε ποτε τελειωσαμε χαμπαρι δεν πηρα
Τώρα δεν θα το καταλάβεις και λογικό είναι, αλλά είναι πραγματικά ωραίο να έχεις να κάνεις κάτι - εγώ αν δεν είχα και την δουλειά δεν θα την είχα παλέψει φέτος το καλοκαίρι!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα δεν θα το καταλάβεις και λογικό είναι, αλλά είναι πραγματικά ωραίο να έχεις να κάνεις κάτι - εγώ αν δεν είχα και την δουλειά δεν θα την είχα παλέψει φέτος το καλοκαίρι!
Ναι ,ενταξει και εγω αυτο ελεγα ... αλλα την τελευταια βδομαδα των μαθηματων τα ειχα παιξει λιγο... δεν προλαβαινα ουτε να φαω
Τουλαχιστον εσυ εβγαλες και το χαρτζιλικι σου.....
ενταξει αρκετά γκρίνιαξα και σημερα
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
2.Δυσκολα πραγματα(1η λυκειου)
3.Καθε μερα θα κανει ΤΟ κρυο τον χειμωνα..ΤΗΝ ζεστη σεπτεμβρη-οκτωβρη-απριλη-μαη στην ταξη
4.Αυτοι οι καθηγητες που για εναν παραξενο λογο ΔΕΝ νυσταζουν
Λοιπον σκεφτομαι πως θα ηταν ωραιοι αλλοι 2 μηνες ισως?:$
Shadowfax
Διάσημο μέλος
2.Δυσκολα πραγματα(1η λυκειου)
Wa da fak?
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Wa da fak?
Hush Einstein!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Hush Einstein!
Αυτός άρχισε.
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Wa da fak?
Hush Einstein!
Αυτός άρχισε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
1η λυκειου και δυσκολα πραγματα ειναι εννοιες ασυμβιβαστες
ναιι ειδικα ετος που θα μαστε τα πειραματοζωα..
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
ναιι ειδικα ετος που θα μαστε τα πειραματοζωα..
αυτο το ειχα ξεχασει.... συλληπητηρια
thanosnt
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.