Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Για το συγκεκριμένο επάγγελμα, είναι υποχρεωτικό στο Λύκειο να επιλέξει κάποιος τις Παιδαγωγικές σπουδές; (μαθηματικά, φυσική, ιστορία κ.λπ.) ή μπορεί και από Ανθρωπιστικές σπουδές;
Ευχαριστώ!
Ετσι όπως ειναι το συστημα σημερα, ναι, θα πρεπει να επιλέξει τις Παιδαγωγικές Σπουδές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επαμεινώνδας25
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδια το τεαπυ τι σημαινει??και επισης το ιδιο με το νηπιαγωγων δεν ειναι??το λεω γτ ακουω οτι εκει βαζουν ευκολα βαθμους.ισχυει?
Νηιαγωγική τελειωσα και εγώ. Μετονομάστηκε η νηπιαγωγική σε ΤΕΑΠΗ (Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) το 1999, αν δεν κάνω λάθος, τη χρονιά που πήρα πτυχίο. Οι βαθμοί έμπαιναν σχετικά εύκολα, αλλά αν κάποιος/α θέλει να εμβαθύνει στο αντικείμενό του, χρειάζεται αρκετό διάβασμα. Εγώ είχα βγάλει μέσο όρο 9,53, που στη νηπιαγωγική είναι απλώς ένας πολύ καλός βαθμός. Η πρώτεύσασα έβγαλε καθαρό δεκάρι. Οι βαθμοί αυτοί θα έμπαιναν πολύ δύσκολα σε μια άλλη σχολή ή δεν θα έμπαιναν και καθόλου. Στην κτηνιατρική, ένας 1ος μου εξάδελφος έβγαλε το 2000 μέσο όρο 7,3 και διάβασε τον όρκο. Εκεί έμπαιναν πολύ δύσκολα οι βαθμοί. Δεν ξέρω βέβαια τι ισχύει τώρα σ' αυτές τις δύο σχολές. Μιλάω για τα δικά μου χρόνια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Νηιαγωγική τελειωσα και εγώ. Μετονομάστηκε η νηπιαγωγική σε ΤΕΑΠΗ (Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) το 1999, αν δεν κάνω λάθος, τη χρονιά που πήρα πτυχίο. Οι βαθμοί έμπαιναν σχετικά εύκολα, αλλά αν κάποιος/α θέλει να εμβαθύνει στο αντικείμενό του, χρειάζεται αρκετό διάβασμα. Εγώ είχα βγάλει μέσο όρο 9,53, που στη νηπιαγωγική είναι απλώς ένας πολύ καλός βαθμός. Η πρώτεύσασα έβγαλε καθαρό δεκάρι. Οι βαθμοί αυτοί θα έμπαιναν πολύ δύσκολα σε μια άλλη σχολή ή δεν θα έμπαιναν και καθόλου. Στην κτηνιατρική, ένας 1ος μου εξάδελφος έβγαλε το 2000 μέσο όρο 7,3 και διάβασε τον όρκο. Εκεί έμπαιναν πολύ δύσκολα οι βαθμοί. Δεν ξέρω βέβαια τι ισχύει τώρα σ' αυτές τις δύο σχολές. Μιλάω για τα δικά μου χρόνια.
Νομίζω πως όντως, από την φύση του αυτή η ειδικότητα είναι εύκολη.
Δεν μπορώ να ξέρω αν το 9-10ρη πιάνεται με ένα συστηματικό και ίσως παραπάνω διάβασμα, αλλά σε μια σχολή τύπου φυσικομαθηματικό, ιατρική, πληροφορική κι άλλες θετικών επιστημών το καθαρό 10 μάλλον δεν πιάνεται ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Καθαρό 10άρι?
Αυτά είναι.
fockos
Επιφανές μέλος
Καθαρό 10άρι?
Αυτά είναι.
Επαμεινώνδας25
Νεοφερμένος
τι να σου πω ακουγεται απιστευτο αυτο που λες.ειδικα αυτο που λες οτι θελαν αριστα 10.τι σημαινει αυτο δηλαδη??
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Τελείωσα το καλοκαίρι του 2015 και η πρωτεύσασά μας έβγαλε 9,52. Ισχύει πως είναι ευκολότερο από άλλες σχολές να πάρεις βαθμό πτυχίου Άριστα (δηλαδή πάνω από 8,5) στο δικό μας τμήμα, αλλά σίγουρα χρειάζεται συνέπεια και ενασχόληση, για να το καταφέρεις αυτό.Νηιαγωγική τελειωσα και εγώ. Μετονομάστηκε η νηπιαγωγική σε ΤΕΑΠΗ (Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία) το 1999, αν δεν κάνω λάθος, τη χρονιά που πήρα πτυχίο. Οι βαθμοί έμπαιναν σχετικά εύκολα, αλλά αν κάποιος/α θέλει να εμβαθύνει στο αντικείμενό του, χρειάζεται αρκετό διάβασμα. Εγώ είχα βγάλει μέσο όρο 9,53, που στη νηπιαγωγική είναι απλώς ένας πολύ καλός βαθμός. Η πρώτεύσασα έβγαλε καθαρό δεκάρι. Οι βαθμοί αυτοί θα έμπαιναν πολύ δύσκολα σε μια άλλη σχολή ή δεν θα έμπαιναν και καθόλου. Στην κτηνιατρική, ένας 1ος μου εξάδελφος έβγαλε το 2000 μέσο όρο 7,3 και διάβασε τον όρκο. Εκεί έμπαιναν πολύ δύσκολα οι βαθμοί. Δεν ξέρω βέβαια τι ισχύει τώρα σ' αυτές τις δύο σχολές. Μιλάω για τα δικά μου χρόνια.
shadow
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θελω να ρωτησω για μετα τι σχολη τι παιζει.Αν γινει κανενας διορισμος στο Δημοσιο πως ακριβως γινεται;για εναν που μενει Αθηνα ας πουμε
σε στελνουν απαραιτητα επαρχια καποια χρονια και αν ναι ποσα και μετα Αθηνα; Η μπορεις να διοριστεις κατευθειαν Αθηνα;
Ειναι ''καλυτερα'' σε ιδιωτικο;Και αν υπαρχει καποιος που την τελειωσε υπαρχουν καθολου δουλειες;;;
Merendaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.