Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
ευχαριστώ που απάντησες !
ας έγραφες κι άλλα δεν με πειράζει ίσα ίσα με βοηθάς.
Να σε ρωτήσω , γίνονται παρουσιάσεις εργασιών μπροστά σε συμφοιτητές κτλ; κάποιοι φίλοι μου λένε ότι γίνονται άλλοι όχι και με απασχολεί πολύ γιατί μετά απο 2 χρόνια κατάθλιψη το γύρισε σε άνχος και έχω φτάσει στο σημείο να με πιάνει κρίση άνχους όταν διαβάζω μπροστά σε κόσμο xD ταχυπαλμία , ιδρώτας , χάνω την ανάσα μου κτλ . αν και πιστεύω πως θα το ξεπεράσω με ανησυχεί λίγο
Παρουσιάσεις γίνονται μέσα στην αίθουσα στα μαθήματα των πρακτικών, όπου με την ομάδα μας πρέπει να μιλήσουμε για κάποια σημαντικά πράγματα που είδαμε στο νηπιαγωγείο. Αλλά επειδή σίγουρα είναι 3-5 άτομα στην ομάδα, μιλάς το πολύ 2 λεπτά, γιατί σου δίνουν περιθώριο το πολύ ένα τέταρτο για όλη την παρουσίαση. Σκέψου περίπου ότι λέμε 3-4 διαφάνειες power point. Δεν είναι τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinamar
Νεοφερμένος
Μη σε αγχώνουν οι "παρουσιάσεις", είναι ελάχιστες. Έχουμε κάποια μαθήματα επιλογής -τύπου θέατρο- που έχουν τέτοια, αλλά έχεις και την επιλογή να εξεταστείς γραπτώς. Επίσης στις πρακτικές που ανέφερε και η Δέσποινα, είναι όλα τόσο απλά που θα παρακαλάς να αρχίσεις την πρακτική της επόμενης χρονιάς με το που τελειώσει το εξάμηνο. Επίσης, θεωρώ ότι αν δεις πως σου δημιουργεί πρόβλημα, μπορείς να το συζητήσεις με τον εκάστοτε καθηγητή και να βρείτε μία λύση.
Μια απορία μόνο. Βλέπω πως είσαι από τη Ρόδο. Δε σε ενδιαφέρει να δηλώσεις το ίδιο τμήμα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (https://www.pse.aegean.gr/) ;
Και μια απορία για τις ήδη φοιτήτριες : Έχει εξεταστεί κανείς γραπτά στον Τσάφο στην Εισαγωγή στις Επιστήμες της Αγωγής Ι; Είναι το μόνο που χρωστάω για Σεπτέμβρη και ψάχνω σελίδες. Έχω και το φάκελο που έδωσε ο ίδιος και το βιβλίο.
Φιλιάαααααααααααααααααααααααα!!!
asimeniasfika
Νεοφερμένος
Ο Σύλλογος ΔΕΠ του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΔΕΠ του ΤΕΑΠΗ διοργανώνει εκδήλωση υποδοχής των νεοεισαχθέντων πρωτοετών φοιτητών των δύο Τμημάτων την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013, στις 11 πμ στο Αμφιθέατρο ΜΑΝΧ, στο κτήριο Ναυαρίνου 13Α.
Πηγή: https://sites.google.com/site/ptdedep/home
asimeniasfika
Νεοφερμένος
https://teaph-athens.forumgreek.com/
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
https://www.ecd.uoa.gr/wp-content/uploads/2013/05/orologio-2013-14-x.pdf
christinamar
Νεοφερμένος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
christinamar
Νεοφερμένος
christinamar
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! θα δινουνε και παρεο στην εγγραφη μαζι με το πασο! χαχαχααχα χριστινα με κανες να πεσω απ την καρεκλα...! live your myth in ekpa!Τι ωραίο εξ..τρίμηνο που έρχεταιιιιιιιιιι! Θα πηγαίνουμε για μάθημα και μετά για μπάνιο! Πρέπει να πάμε να αγοράσουμε παρεό για τη σχολή! Ζήτω το ΕΚΠΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinamar
Νεοφερμένος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
christinamar
Νεοφερμένος
Δε διαβάζω το καλοκαίρι, μου χαλάει το image
τι γνωμη εχετε για αυτο το τμημα?
αγορι δεν μπορει να παει?
γινεσαι νηπιαγωγος?
Dreams&hopes
Δραστήριο μέλος
Γειαα σας!!
τι γνωμη εχετε για αυτο το τμημα?
αγορι δεν μπορει να παει?
γινεσαι νηπιαγωγος?
Φυσικά και έχουμε αγόρια, απλά είναι λίγα γιατί προτιμούν το Παιδαγωγικό Δημοτικής.
Από το τμήμα βγαίνεις νηπιαγωγός.
Εγω με το καινουργιο συστημα επελεξα ανθρωπιστικες σπουδες...δεν μπορω να γινω νηπιαγωγος?
christinamar
Νεοφερμένος
Όντως, έχουμε έναν μικρό αριθμό αγοριών στο τμήμα μας. Θεωρώ ότι ο μικρός αριθμός έχει σχέση καθαρά και μόνο με το στερεότυπο ότι είναι "η" νηπιαγωγός και όχι ο νηπιαγωγός.
Α εννοείς τις πανελλήνιες του 2015 με τις ομάδες προσανατολισμού. Δεν ξέρω αν θα μπορείς να δηλώσεις σχολές από άλλες ομάδες προσανατολισμού. Γιατί όχι όμως... Κι εγώ από θετική κατεύθυνση μπήκα στο ΤΕΑΠΗ. Εξάλλου όλοι μίλησαν για ενδεικτικά τμήματα. Αν όμως δεν μπορείς να δηλώσεις από άλλες ομάδες προσανατολισμού, τότε πώς να γίνεις νηπιαγωγός χωρίς να τελειώσεις παιδαγωγική σχολή;
Ευχαριστω ειλικρινα,για τις χρησιμες συμβουλες,ελπιζω να μην σας μπερδεψα
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.