whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
talking to yourself?Τα μπλέκεις κι όλα ελληνοαγγλικά, πες μου ότι ξέρεις τι σημαίνουν οι μισές λέξεις που πετάς.
pathetic
all-night study log και οι παρενεργειες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σε ρώτησα, πολύ απλά, τι βλακείες λες.
Ποια Δύναμη? Το kidding seriously δε βγάζει νόημα. Όλες οι απαντήσεις σου στην προηγούμενη δε βγάζουν νόημα. Κακός σαρκασμός, αν μπορείς να το πεις και τέτοιο, πώς το λένε.
Λίγο πειραγμένη μου φαίνεσαι απλά, that's all. Όλοι είμαστε, OK, απλά δες το λίγο. Ναι?
EDIT: Τσέκαρα την υπογραφή. Μετά από 184 manga, και 142 στην πορεία, λογικό μου φαίνεται να παραμιλάς. Οπότε άκυρη η πρώτη ερώτηση.
Gee, and I thought my thread was the weirdest thing here...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian.
Δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
εθελοτυφλιιιιιειςΠοιες παρενέργειες βρε.
στις χαζομαρες με χαζομαρες απαντωΣε ρώτησα, πολύ απλά, τι βλακείες λες.
you don't say.......Το kidding seriously δε βγάζει νόημα. Όλες οι απαντήσεις σου στην προηγούμενη δε βγάζουν νόημα.
Λίγο πειραγμένη μου φαίνεσαι απλά, that's all.
δινεις ο ιδιος τις απαντησειςΌλοι είμαστε.
να μην παιρνουν και τα μυαλα σου αερα......Gee, and I thought my thread was the weirdest thing here...
εδιτ, πως σου φανηκε η λιστα; :Ρ
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Του ρήματος εθελοτυφλιώ, φαντάζομαι.εθελοτυφλιιιιιεις
Μαθαίνω πράγματα μαζί σου!!! Yay!!!!!
Ποιες είναι καλύτερες όμως, αυτές που βγάζουν μάτι ότι είναι σαρκαστικές χαζομάρες ή μαλακίες κι ασύνδετες λέξεις? Λέω τώρα.στις χαζομαρες με χαζομαρες απαντω
Oh, I do. You just don't follow.you don't say.......
* Read: can't follow
Ένας απ' τους πολλούς λόγους που 'μαι τόσο γαμάτος, nothing new here.δινεις ο ιδιος τις απαντησεις
να μην παιρνουν και τα μυαλα σου αερα......
Ax! Κι ήταν έτοιμα τα άτιμα!! Στο τσακ, στο τσακ!!
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
αμαλια styleΤου ρήματος εθελοτυφλιώ, φαντάζομαι.
καναμε διαγωνισμο; holy cow δεν το καταλαβαΠοιες είναι καλύτερες όμως, αυτές που βγάζουν μάτι ότι είναι σαρκαστικές χαζομάρες ή μαλακίες κι ασύνδετες λέξεις? Λέω τώρα.
don't wanna* Read: can't follow
φακ. και ειπα οτι γλιτωσα απο τους ναρκισσιστες μια ωραΈνας απ' τους πολλούς λόγους που 'μαι τόσο γαμάτος, nothing new here.
[
Ax! Κι ήταν έτοιμα τα άτιμα!! Στο τσακ, στο τσακ!!
δεν ξερω για σενα παντως εγω ωραια περναω
Shadowfax
Διάσημο μέλος
αμαλια style
Δεν.
Πάντα είναι διαγωνισμός. Όλα είναι διαγωνισμός. Ετοιμολογίας and the lot.καναμε διαγωνισμο; holy cow δεν το καταλαβα
Don't give a shit, you have to.don't wanna
Δε γλιτώνει κανείς από μένα. Είμαι σαν αυτόν.φακ. και ειπα οτι γλιτωσα απο τους ναρκισσιστες μια ωρα
[
wooooOOOOOoooooo
Ε καλά, αν δεν περνούσα καλά θα 'χα φύγει, no?
δεν ξερω για σενα παντως εγω ωραια περναω
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Dalian
Περιβόητο μέλος
like wat up
i got a big
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
/fail
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Στην αρχή νόμιζα ότι το άγαλμα κατουρούσε.
/fail
το εχουμε συνηθησει με τα αγαλματα στα συντριβανια γι αυτο. Αλλα αυτο το συντριβανι ειναι awww
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχή νόμιζα ότι το άγαλμα κατουρούσε.
/fail
Αν δεν το ελεγες, αυτο ακομα θα νομιζα εγω
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ωραίο είναι, όντως. Και το κτίριο δεξιά, αρχιτεκτονική ftw.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ωραίο είναι, όντως. Και το κτίριο δεξιά, αρχιτεκτονική ftw.
Marienplaz München, Deutschland
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.