olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ Μιλαω παντα για τις σχολικες διακοπες,καθως των γονιων μας η ξεκουραστη ειναι απειροελαχιστη τα Χριστουγεννα και το Πασχα!!!
fockos
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Δεν έκανα και τίποτα το σπουδαίο φέτος το καλοκαίρι, αλλιώς το περίμενα κι αλλιώς μου ήρθε, καλή η χαλάρωση και η ξάπλα αλλά όταν είναι για τόσο πολύ χωρίς να κάνεις τίποτα, με το να λείπουν όλοι, να μη πηγαίνεις διακοπές,και να λιώνεις στη ζέστη καταντάει βαρετό..
Από την άλλη, όσο χάλια και να πέρασα,πως να το κάνουμε, το καλοκαίρι είναι καλοκαίρι...
Με πιάνει μια μικρή μελαγχολία τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, ειδικά παλιότερα που τα καλοκαίρια περνούσα πολύ ωραία...
Χαίρομαι που τελειώνει, όμως με αγχώνει λίγο γιατί πρέπει να βρω κάτι να ασχοληθώ το χειμώνα που μας έρχεται, και εγώ ακόμη δε ξέρω που πάνε τα 4
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινά κάτι νέο!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Τα καλά του να μη χρωστάς μαθήματα. 8)
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Είμαστε έτοιμοι! Ας έρθουν τα καινούριαααααα
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Τέλειωσε το Καλοκαίρι αφήσατε να φύγουνε 3 ολόκληρους μήνες έτσι ... ενώ κανονικά θα έπρεπε να ζείτε την κάθε μέρα ώστε να μην έρεθει ποτέ το Τέλος των διακοπών.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolikos97
Νεοφερμένος
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Προσωπικά , όλα τα άλλα καλοκαίρια, προς το τέλος τους, ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο να δω σε τι άλλαξαν οι συμμαθητές μου σε αυτούς τους 3 μήνες :Ρ
Εννοείται με τους φίλους μου κρατάμε πάντα επαφή το καλοκαίρι και πάμε για μπάνια κλπ , μιας και είμαστε επαρχία εδώ!
Φέτος όμως , αγχώνομαι λίγο με τα διαβάσματα...Θα πάω φροντιστήριο Μαθηματικά(3 ώρες την εβδομάδα) και Έκθεση(1 ώρα την εβδομάδα) και φοβάμαι ότι ίσως ζοριστώ αρκετά να τα προλαβαίνω όλα :Ρ (Βέβαια πέρισυ ήμουν το μέχρι τα Χριστούγεννα 2 ώρες Αγγλικά - 1 ώρα Γαλλικά και μετά τα Χριστούγεννα 2 ώρες Γαλλικά).
Τέλος πάντων....έχω ένα προαίσθημα ότι ίσως αυτή η χρονιά , για μενα θα είναι πιο χαλαρή από την προηγούμενη...θα δείξει...
Το καλό τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι είναι ότι ξεκουμπίζεστε όλοι οι Αθηναίοι και μας αδειάζετε την γωνιά
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Τέλειωσε το Καλοκαίρι αφήσατε να φύγουνε 3 ολόκληρους μήνες έτσι ... ενώ κανονικά θα έπρεπε να ζείτε την κάθε μέρα ώστε να μην έρεθει ποτέ το Τέλος των διακοπών.
Ευχαριστουμε φοκο,μας εφτιαξες τη μερα τωρα
Εγω βαρεθηκα τη ζέστη παντως. Λατρευω το καλοκαιρακι αλλα φτανει, τωρα θελω κρυο καιρο
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε φοκο,μας εφτιαξες τη μερα τωρα
Εγω βαρεθηκα τη ζέστη παντως. Λατρευω το καλοκαιρακι αλλα φτανει, τωρα θελω κρυο καιρο
Αντί για το κρύο, εγώ ανυπομονώ για νέες σεζόν από σειρές Walking Dead ftw
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Αντί για το κρύο, εγώ ανυπομονώ για νέες σεζόν από σειρές Walking Dead ftw
Ναιι και αυτο Καθε εποχη εχει τα καλα της
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Priceless το να βρίσκεις πόστ που έχεις κάνει στο ίδιο θέμα πριν 5 χρόνια και να σε εκφράζει ακόμα.Θα έρθουν και άλλα, καλύτερα καλοκαίρια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.