OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
(κάνω την αρχή με ένα δικό μου βιντεάκι από Ιταλία, συγκεκριμένα Venezia.)
https://www.youtube.com/watch?v=6o0V4LA2QbM
Σειρά σας.!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχω κι εγω ενα απο Ιταλια που ειμαστε στο Fontana di trevi αλλα επειδη ειμαστε ολο το φαμιλυ και μιλανε κιολας μαλλον δε θα το ανεβασω xD
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Τεσπα εγω ποσταρω και αν διαφωνει ο τοπικ σταρτερ την αφαιρω ΟΚ?
Ειναι απο τη Βιεννη λιγες μερες πριν τα Χριστουγεννα, στο βαθος φαινεται το δημαρχειο.
annoula
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι στην πλατεια του Βατικανου, την ημερα που γραφει απο κατω κι εχει μαζευτει κοσμος να ακουσει τον Πάπα, ο οποιος αχνοφαινεται στη δευτερη φωτογραφια εκει στο παραθυρο
Συνημμένα
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλή ιδέα! Μπορείτε λοιπόν όσοι δεν έχετε βίντεο και φωτογραφίες να ποστάρετε!Κανει φωτογραφιες; Δεν εχω βιντεοκαμερα
Τεσπα εγω ποσταρω και αν διαφωνει ο τοπικ σταρτερ την αφαιρω ΟΚ?
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Oι 4 πρωτες ειναι απο Πραγα μηνα Μαρτη(ψοοοοοφος) οι 2 τελευταιες ετσι για να ζεστανουμε απο Κρητη (νησι στην Ιεραπετρα και νησι στα Χανια αντιστοιχα) μηνα Αυγουστο
Συνημμένα
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...