BillyTheKid
Νεοφερμένος
Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Μαθητής Δημοτικού και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

09-07-22

21:42
Μπορεί κάποιος να μου πει τα πιο sos κεφάλαια στην ύλη της β λυκείου που θα μπορούσα να βγάλω μεχρι τις αρχές Σεπτέμβρη έτσι ώστε να μπω μετά στην γ?
sophiaa
Νεοφερμένος
Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 112 μηνύματα.

09-07-22

22:37
κατευθυνση: ορμή-κεφ.2, καμπυλογραμμες κινήσεις-κεφ.1 (δεν ξερω κατα ποσο θα σου χρειαστει με τη νεα υλη, αφου η οριζοντια βολη χρειαζοταν μονο στα ρευστα, παντως δες την κυκλική)Μπορεί κάποιος να μου πει τα πιο sos κεφάλαια στην ύλη της β λυκείου που θα μπορούσα να βγάλω μεχρι τις αρχές Σεπτέμβρη έτσι ώστε να μπω μετά στην γ?
γενικης: ηλεκτρισμός-κεφ.2 (ισως να χρειαστει φως/ατομικα φαινομενα λογω νεας ύλης, περιμενε καλυτερα την ανακοινωση του υπουργειο για περισσοτερη σιγουρια)
ξεκίνα από κατεύθυνσης, απλά είναι, θα τα βγάλεις
Tirotrelas
Νεοφερμένος
Ο Tirotrelas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οδοντιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 105 μηνύματα.

09-07-22

22:46
Δες και τα κυκλώματα αντιστάσεις και όλα αυτά νομίζω ο ηλεκτρομαγνητισμός είναι μέσα και στη νέα ύλη
sophiaa
Νεοφερμένος
Η sophiaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 112 μηνύματα.

09-07-22

22:48
ναι είναι, μπαίνει και αυτεπαγωγη νομιζωΔες και τα κυκλώματα αντιστάσεις και όλα αυτά νομίζω ο ηλεκτρομαγνητισμός είναι μέσα και στη νέα ύλη
BillyTheKid
Νεοφερμένος
Ο BillyTheKid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Μαθητής Δημοτικού και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

09-07-22

22:58
Χίλια ευχαριστώ!κατευθυνση: ορμή-κεφ.2, καμπυλογραμμες κινήσεις-κεφ.1 (δεν ξερω κατα ποσο θα σου χρειαστει με τη νεα υλη, αφου η οριζοντια βολη χρειαζοταν μονο στα ρευστα, παντως δες την κυκλική)
γενικης: ηλεκτρισμός-κεφ.2 (ισως να χρειαστει φως/ατομικα φαινομενα λογω νεας ύλης, περιμενε καλυτερα την ανακοινωση του υπουργειο για περισσοτερη σιγουρια)
ξεκίνα από κατεύθυνσης, απλά είναι, θα τα βγάλεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...